Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

1/10/2013

Рак - Февруари 2013

През този месец може да се наложи да направите доста големи промени. Вгледайте се добре в себе си и поведението си. Преценете дали правилно се държите с колегите си. Дайте си сметка, че вие се опитвате да командвате всички и да се намесвате със съвети в дела, които не са ваш приоритет. Колегите ви се дразнят, но никой не ви го е казал до сега. Опитайте се сами да се поставите в тяхното положение. Само така може да се избегнат назряващите конфликти на работното ви място.


Трябва да промените отношението си и към близките си. Не бъдете контра на всяка тяхна дума, не се заяждайте и не парирайте всяко действие. Престанете с непрекъснатите забележки. Ако направите това, с изненада може да установите, че обстановката в дома ви се разведрява. Всички започват да се смеят и всичко е наред. Тогава може да си дадете сметка колко лошо е повлияло вашето поведение в последно време.

Промяна на държанието ви спрямо любимия човек може да възроди връзката ви. Време е да ограничите малко капризите и да спрете с непрекъснатите си изисквания и забележки. Подбирайте по-внимателно приятелите си. Не общувайте с хора, които не са ви приятни. Отделяйте всяка свободна минута за почивка, защото именно преумората ви прави сприхави и заядливи. Когато сте уморени не ви спори работата и се чувствате неуверени. Това ви пречи да се справяте както вие искате. В никакъв случай не взимайте важни решения през този месец. Вие сте изнервени и това ви пречи да мислите трезво.

През втората половина на месеца имате възможността случайно да научите нещо, което да ви помогне да се издигнете в работата си. Използвайте тази възможност и в никакъв случай не пропускайте шанса си. Не отказвайте дори и най-неприятната покана за среща и разговор. Възползвайте се от помощта, която ви изпращат звездите.

В семейството ви назрява конфликт за имот или пари. Обмислете много добре своята позиция и преценете правилно шансовете си за победа. Ако на всяка цена държите вие да спечелите, поискайте съвет от приятел. Сами не бихте могли да се справите. Ако решите, че нямате интерес, заявете мнението си веднага, преди ситуацията да се изостри съвсем. Любовта ви върви прекрасно. Това поддържа настроението ви непрекъснато добро. Може да се замислите за покупката на нови дрехи. Това повишава самочувствието ви и възбужда апетита на партньора ви.