Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

11/03/2014

Ескалиране на Хаотични възли и събаряне на трето-измерната реалност


Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

Поради ускоряването на времето и космически сили, които са далеч извън вашия контрол, вие сте в разгара на кресчендо от Заключителни Хаотични възли.

В предишни съобщения ние обяснихме взаимодействието на хаотични събития като Хаотичен възел, единствено число, но в този случай ние говорим за по-сложен феномен – това, което наричаме Хаотични възли, множествено число.

В зависимост от вибрационния ви резонанс вие ще бъдете повлияни по уникални начини от ескалацията на хаотични събития. Онези от вас, които са чувствителни към екосистемата на тази планета, може би изпитват изключително напрежение, когато наблюдават деградацията на екосистемата и изчезването на много видове.

Друг Хаотичев възел, освен Хаотичния възел на екосистемата ви, е стресът от междуличностните комуникации. Това е много сложна ситуация и отчасти се дължи на промените в магнитните полета на планетата ви, затрудняващи краткосрочната памет и познавателните процеси по време на енергийни промени – а тези енергийни промени се ускоряват. Изникват алогично поведение, отчаяние и чувства на крайна безнадеждност. Тъй като влошаването и на екосистемата, и на междуличностните комуникации се увеличава, ние очакваме още по-голяма културна и обществена нестабилност.

Сред много хора има нарастващо чувство, че нещо е ужасно сгрешено и заедно с това е и усещането, че няма решение. В този случай ние сме съгласни с това, което някога каза Алберт Айнщайн, а то е „ решението на даден проблем не може да бъде намерено на нивото на проблема”.


От наша гледна точка ескалирането на Хаотични възли създава приливни вълни на интензивни хаотични енергии, с които мнозина от вас намират за трудно да се борят. Освен това, автоматичните ви рефлексни вълни за справяне с промяна са все по-неефективни.

Има разклонение на пътя, така да се каже, на който излязохте и индивидуално, и колективно. Едната посока на това разклонение ще ви въвлече във вид лудост и към неспособност да функционирате практически. За тези, които следват това разклонение, във възход ще е тенденцията за бягство. Само разрушението и индивидуално, и колективно, също ще се увеличи през този период.

Много от вас, които имат възможност да преминат от трето-измерна реалност към други измерения, ще я поемат.

Накратко, да използваме една от вашите фрази, бихме казали, че вие навлизате в един от най-трудните преходи на планетарна трансформация.

В това разклонение от пътя, едната посока води към само разрушение, лудост, отчаяние и безнадеждност, докато другата посока води към по-дълбока връзка с вашата многоизмерна или духовна природа. Именно тази посока на пътя искаме да изследваме.

Това не е предложение „или-или”. Много от вас, които практикуват трансцедентно и многоизмерно или духовно усещане за себе си, може да открият, че от време на време са на пътя на лудостта и само разрушението, въпреки знанието за себе си.

Това е, защото вашата трето - измерна реалност се колебае. А бързите промени в трето-измерното ви съществуване се ускоряват по-бързо, отколкото биологичният ви организъм е способен да се справи. Големият стрес, който се оказва върху биологичната ви същност, трябва да се преодолее, ако искате да избегнете пътя към лудостта и само разрушението.

Най-ясно казано, изискването за успешно справяне с това преминаване през ескалацията на Хаотични възли, е дълбок автентичен контакт с вашата многоизмерна или духовна природа и самообновление, което изниква от такъв контакт.

Следователно за тази цел ние споделяме звукова медитация. Няма включени сложни геометрии. Няма нищо, което трябва да се прави, когато ангажирате тази звукова медитация, освен фокусирането на вниманието ви върху цялото ви физическо тяло.

Звуковите модели са пряк пренос от реалностите на Светлината на вашия биологичен език. Това е противодействие на хаоса и объркването, които създават стрес в биологичната ви природа. Тя е кратка, защото много от вас са стресирани от времето. Имате твърде много неща да правите за твърде малко време, защото се опитвате да задържите стария свят докато времето се ускорява. Всичко, което можем да ви кажем от наша гледна точка, е, че поддържането на стария свят е „мисия невъзможна”. Да пуснете стария свят да си отиде, както и вашата представа за това как мислите, че трябва да сте, е част от необходимото, за да поемете по по-високия път.

Ние ви предлагаме да слушате тази звукова медитация колкото често желаете и когато слушате звуковите модели, фокусирайте вниманието си върху физическата реалност на вашето същество (физическото си тяло).

Всичко необходимо за успешното включване на тази звукова медитация е да я слушате с внимание върху физическото си тяло и клетъчната структура на тялото ви ще отпусне и освободи стреса и илюзорните състояния на възприемане, давайки ви възможност да навлезете в по-високия път.

Ние наричаме тази звукова медитация Елеватрон, защото коренът на тази дума означава „да издигна”, а също така думата намеква да електронната природа на биологичната ви реалност. Тази звукова медитация е пряк пренос на енергия от светлинните реалности в биоелектрическите, биохимичните и квантовите реалности на тялото ви с цел издигане на вибрационната ви честота на съзнание.

В заключение, личният ви опит от ескалацията на заключителните Хаотични възли ще зависи само от вибрационния резонанс, който сте придобили или не сте придобили. Отговорността за този преход като индивидуално същество, въплътено във време и пространство, е единствено и изцяло ваша отговорност.

Желаем ви приятно пътуване по високия път.

Хаторите

14 октомври 2014г.

Мисли и наблюдения на Том

По мое мнение това е едно от най-спешните съобщения, което Хаторите някога са ми давали, което се дължи на естеството на промените, които те „виждат” в близкото ни бъдеще.

Когато ги попитах за заглавието, което избират за това съобщение, отговорът им беше, че ние сме навлезли в ускорена фаза на планетарен хаос и ние и ставаме свидетели, и живеем в разпадането на трето-измерната реалност такава, каквато я познаваме.

Случи се така, че аз получих посланието по време на началните етапи на кризата с Ебола в Съединените Щати, която води началото си от райони на Западна Африка, а сега се разпространява отвъд политическите граници. Попитах Хаторите за това и те казаха, че вирусът на Ебола е просто върхът на това, което предстои като резултат от промени в околната среда. По-специално те казаха, че нови вируси и бактерии, непознати досега на Западната медицина, са въвеждани в околната среда вследствие на обезлесяването и комплексните промени в екосистемата, а нашите учени все още трябва да ги идентифицират. Освен това, Хаторите казват, че много вируси и бактерии мутират и ще продължават да мутират все по-бързо. Някои от тези мутации ще затруднят медицината в идните години.

Доколкото това е плашеща прогноза, Хаторите ми напомниха, че целта на живота, поне от тяхна гледна точка, е не да се види физическото оцеляване, а по-скоро еволюцията и издигането на междуизмерна осъзнатост – това, което някои може да наричат душата, Атман или Неразрушимата частица.

Въпреки че биха могли да навлязат по-дълбоко в детайлите на нашата деградираща екосистема и предизвикателствата около междуличностните комуникации (и между личностите, и между държавите), те избраха да се обърнат към предизвикателствата, които стоят пред нас като личности.

Те са загрижени, че стресът в резултат от живот в радикална промяна на трето-измерната реалност създава и ще продължи да създава това, което те наричат, неадаптивна лудост, което означава умствена/емоционална нестабилност, която ще намали капацитета ни да отговаряме на променящите се реалности по адекватен начин. В по-интензивните и форми хората с всички сили ще губят ума си и ще се включват във всички видове странно и саморазрушително поведение. Когато попитах Хаторите за последствията, те казаха, че всъщност ние сме само в началната фаза на заключителни Хаотични възли и че с изключение на някои невидими сили, ние сме в положение на глобално свободно падане, подобно на което не можем да си представим.

Чрез глобално свободно падане те нямат предвид края на света, но обобщават край на света такъв, какъвто го познаваме. И тази промяна в нови реалности се случва навсякъде около нас на много нива и с умопомрачителна скорост.

Това свободно падане е именно което те споменаха – че ние индивидуално и колективно сме на кръстопът, което означава на точка на избор. Точката на избор е дали ние да се подадем на хаотични сили или да се извисим в по-висше съответствие, независимо от това, което се случва в и около нас.

Елеватрон

Звукова медитация Елеватрон е с цел да ни помогне по време на настоящото преминаване, което според Хаторите е една от най-трудните фази на планетарна трансформация.

Когато те обсъждаха ефектите от тази звукова медитация, казаха: „клетъчната структура на тялото ви ще отпусне и освободи стреса и илюзорните състояния на възприемане”. Това, което имаха предвид в това загадъчно изказване, е, че Елеватрон намалява стресовите реакции в тялото и от гледна точка на Хаторите свръх-стресовите реакции създават илюзорни състояния на ума. С други думи, когато ние сме прекалено стресирани, нашата умствена/емоционална перспектива е усукана и ние отговаряме на ситуациите в живота си от по-малко изобретателно състояние, отколкото, ако не сме прекалено стресирани.

Мисля, че описанието на Хаторите за това как да работим с тази звукова медитация е ясно, така че няма да обяснявам повече, но ще кажа, че е най-добре да я слушате със слушалки. Освен това, чуването е вярване. И ако медитацията ви „говори”, бих се включил в ежедневната ви стрес програма. Ако тя не резонира с вас, аз не бих работил с нея. Но независимо дали ще изберете да работите с тази звукова медитация или не, мисля, че би било разумно ежедневно да се използва някакъв метод за центриране на себе си умствено/емоционално и духовно.

Чувствайки силните енергийни чувства, идващи от Хаторите, докато получих това съобщение, спомних си нещо, което моят учител по алгебра в девети клас обичаше да казва, когато навлизахме в по-сложна сфера от математиката: „ Ще стане по-зле, преди да стане по-добре”.

И накрая, как вие и аз отговаряме на предизвикателствата на заключителните Хаотични възли и радикалната промяна на нашата трето-измерна реалност е - и ще е – единствено и напълно наша собствена лична отговорност. Никой няма да ни спаси от нас самите.

Докато тонът на това съобщение наистина е тревожен, мисля, че би било добре да се запазим непокътнати и на наша страна да е доброто чувство за хумор. Както американският автор Марк Твен веднъж се пошегува – някои неща в живота са толкова сериозни, че всичко, което можеш да направиш, е да се смееш.

В моя опит този вид хумор идва от осъзнаването, че този свят е, в много отношения, илюзорен. И докато въплътеното човешко същество – аспект от нас - трябва да се бори с реалностите на променящата се трето-измерна реалност, трансцеденталната или духовна част от нас е извън битката, защото е в измерение, което надмогва времето/пространството и гравитационното привличане на Земята.

Някъде между тези две полярности – човешко въплъщение и трансцедентна свобода – има привлекателно място в съзнанието. Намирането на това привлекателно място е, според мен, незаменим съюзник за всички от нас, които търсят високия път.

Нека вие и тези, които обичате, както и всички същества във всички реалности на съществуване да намерят най-бързия път към по-висшия път.
Том Кениън

Превод:Tauno

Изтеглете звукова медитация Елеватрон от тук
Click here to listen to and/or download The Elevatron.

https://tomkenyon.app.box.com/s/8def9lpb0a3unbi9t2ry
Всички права запазени
©2014 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com
You may make copies of this message and share it in any format you wish so long as you do not charge for it, do not alter it in any manner, credit the author and include this entire copyright notice. Sound meditations may not, however, be posted on any website, shared or used in any recording without the written permission of the author.