Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

1/10/2013

Лъв - Февруари 2013

Поизпотихте се докато решавахте важни неща. Усилията ви са напълно оправдани, завоюваните позиции са затвърдени и вече нищо не може да ви измести от тях, особено ако запазите трезвия си поглед върху деловата си дейност и своята отговорност. Съмнявате се, че човек от вашата служба ви подлива вода. Имате право, в най-скоро време може да го разкриете и да докажете, че той е вредил не само на вас.
Резултатите са на лице. Доказвате своята правота, защитавате позициите си, но у вас остава неприятният вкус на обида и огорчение. Лъсват интригантството и лъжите и на други от колегите ви. Родените през юли имат шанс за изява, за която се готвят отдавна. Тя им носи признание и популярност.


Половинката и близките ви са недоволни от постоянната ви заетост напоследък, но вие намирате начин да успокоите атмосферата. Не допускайте нажежаването й. Обвързаните се радват на спокойна и дълбока любов. Самотните може да срещнат голямата си любов и много бързо да се усетят запленени и решени на трайна стабилна връзка. Ако се налага да държите изпити, бъдете много внимателни и не си позволявайте отчаяние. Може да ви притесни неприятен здравословен проблем. Възможно е да бъде свързан с костната система или с главата.

Отнесете се внимателно към напрежение в семейството ви, свързано с промени в дома ви. Много вероятно е те да са наложени от битов проблем. Около 16 февруари може да пътувате в страната. Отваря ви се и път в чужбина. От дълго време се борехте за това, надявахте се да стане. Е, има голяма вероятност да се сбъдне. Иска ви се да се усамотите и да си починете. Можете да го сторите. Човек от дома ви може да замине за чужбина, за да урежда важни делови въпроси.

Не бива сега да сменяте хората, с които работите. Изчакайте поне да премине месецът и тогава предприемайте каквото и да е. Премислете кого да освободите, защото много от хората си вие самите изградихте като работници и професионалисти. Те са ви предани. Много сте емоционални и по тази причина има вероятност да направите погрешен избор на личен партньор или на делови съдружник. Интуицията ви е силно изострена, но през този период не й се доверявайте напълно, защото може да ви подведе - да ви накара да сте прекалено внимателни - до подозрителност. Не разчитайте само на колегите си. През този период те няма да са добре разположени към вас.

Оценете нещата, които може да ви предложи ваш бивш приятел и които биха ви донесли добри перспективи. Не се мъчете сами да носите тежестта на бизнеса си, защото тя може да ви смачка. Нови инициативи стават причина много добре да планирате дейността си за следващите месеци. Трудно уреждате важен документ. Тези от вас, които имат да уреждат финансови въпроси, е добре да го направят през този месец. Ако имате дългове, почнете да ги връщате и не натрупвайте нови. Около средата на месеца имате неприятен разговор. По същото време е възможно да ви предложат допълнителен делови ангажимент. Преценете добре натоварването си, защото ако се ръководите само от парите, които може да ви донесе, има вероятност сериозно да увредите здравето си. Пътищата няма да ви липсват и са свързани с работата ви.