Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/17/2010

Крион » Третият език

Ще използваме една метафора и ще го наречем "третия език". Третият език няма нищо общо с някакви три езика. Това е метафора, която описва комуникацията на езика на Духа. "Третият" се отнася до почитта и катализатора на "тройката". Погледнете числото три и неговото значение в рамките на духовността. Ето го Третият език. Това е езикът на Троицата, общуването между Отеца, Сина и Духа. Ние определихме тези метафори по време на предишни наши сеанси и ви казахме какво означават те.

Тези Тримата обозначават "кой" сте вие в духовен аспект. Третият език взаимодейства с движението на Решетката и е усъвършенстване на духовния език между хората, в рамките на дуалността на Земята, и Този, който наричате Бог. Нека да ви дам друга дефиниция на третия език: това е красив, изпълнен с любов, 100-процентов език на медитацията, действащ 24 часа в денонощието. Някои от вас, които са се почувствали разделени, сега ще се съединят до живот! Други от вас ще се чудят какво ще означава да не притежаваш тази нова връзка? Сега моят партньор знае много добре това, защото, разбирате ли, това е двупосочен дар. Вие изразявате своето намерение, а ние сме в състояние да дойдем и да ви придружаваме всеки ден, през 100 процента от времето, не само когато седите и медитирате, през цялото време!

Не преустановявайте медитацията! Тя е красива, тя е отдаване на почит към общуването ви с нас, но разберете, че можете да си тръгнете от това място и да развиете общуването, като използвате третия език, медитацията в движение, винаги в контакт, с постоянно разпознаване на Бога, винаги с покоя на разбирането, винаги с чистотата, която вие представлявате. Помните ли какви са шаманите? Помните ли мъдростта на светия човек? Сега вие можете да сте като тях. Това ще промени живота на хората около вас, защото се променяте самите ВИЕ. Вашата съзнателна медитация се превръща в церемония, а не е просто общуване. Тя внася ново значение в целия феномен.

Третият език пристига в прозорците на възможността, които всеки човек ще създаде, вървейки, докато полага релсите на новия релсов път. Търсете третия език, защото той ще ви изпълни по начин, по който са го правили единствено определени медитации и енергии, както са го правили само някои събития. Усещате ли енергията на Духа тук? Усещате ли семейството тук? Усещате ли налягането върху тялото си тук? Усещате ли любовта, с която сега ви заливаме? Искам да ви кажа, че дълго време след края на тази среща ще можете да ходите, където пожелаете, и да носите със себе си тази енергия! Третият език е точно това, връзката на Тримата. Той е началото на връзката с ДОМА.

Третият език се случва бавно и естествено за тези, които са пресекли Моста на мечовете (минават по него с намерението да влязат в новата енергия на хилядолетието, вървят по него с разбиране и духовно пробуждане). Но както и при редица други промени, и тук съществува крива на усвояването, която идва с мъдростта. Съществуват пет "осъзнавания", които идват с третия език, и могат да доведат до неправилно разбиране, тревожност и дори да ви вкарат в капан, който да не ви позволи да продължите със своя духовен живот. Ще ги разгледаме и докато го правим, може би ще познаете някои, които вече са ви се случили. Искаме от вас в рамките на този процес да познаете и НАС, защото това е причината да сме тук - за да ви дадем изпълнена с обич информация и да ви държим за ръката по време на прехода.