Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/17/2010

Крион » Внезапното осъзнаване на СЕГА

Омръзна ли ви Крион непрекъснато да ви говори за СЕГА? Ще продължим да го правим, докато животът ви в него не стане нещо толкова естествено за вас, колкото е и дишането. За вас това е осъзнаване на различна времева рамка, а за някои от вас то е като шамар в лицето! Хилядолетия наред сте се намирали в линейното време. Вашата дуалност поддържа единствено концепцията за линейното време. Изведнъж, обаче, мнозина от вас ще започнат да осъзнават толкова много неща около себе си, които са бъдещи възможности или които са "минало", С новите "очи", новото осъзнаване на СЕГА може да ви въздейства така, сякаш всичко става в момента, докато седите тук (или четете това)! Това става благодарение на третия език.

Разбирането на СЕГА, скъпи мои, е Божественият път. Той може да предизвика объркване в някои от вас, защото настъпва краят на човешкото възприемане на времето, което представлява един енергиен пакет. Освен това е олицетворение и на началото на вашето духовно разбиране. Човекът, който разбира и се чувства комфортно при сливането на линейното време и на времето на" СЕГА, е човек, който не разглежда бъдещето като проблем. Защото в НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ бъдещето е тук и сега. Всички неща, които някога ще се случат или някога са се случили, се съдържат в потенциала на Божествеността на този момент. Трудно е това да бъде обяснено на този, който не го ЧУВСТВА. Всичко, което някога се е случило, и възможността за всички неща, които някога могат да се случат, присъстват в енергията на познанието. Всички проблеми и решения са винаги пред вас. Всички радости и скърби се изживяват СЕГА.

Възможностите на всички проблеми, които някога сте имали и някога ще имате, се съдържат в една точка. И знаете ли какво представлява тази точка [а това е важно]? Това е вашата "Божествена точка", която се поддържа от третия език. Това е ВАШЕТО триединство, вашата Света Троица. За някои от вас това ще донесе покой, докато за други то просто остава неразбираемо.

За някои, които не разполагат с това послание, то може да представлява осъзнаване, което да ги кара да изпитват дискомфорт. Казваме ви, скъпи мои, че с единия крак сте от другата страна на завесата. Добре дошли в СЕГА! Чувството за Дома е времето на СЕГА. Чувството за знанието, че нещата са наред, тъй като ви "принадлежат" и са в пределите на способността ви да участвате в сътворяването на реалността, създават един човек, изпълнен с покой. Но това е твърде различно от старото възприятие, затова неговото "изживяване" трябва да бъде усвоено и разбрано. Когато НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ ви посещава по начин, който до този момент не ви е известен, това може да доведе до тревожност и да замъгли неговото възприемане. Ако това стане, отпразнувайте объркването! След това помолете своя Висш Аз да ви помогне да разберете и запазете спокойствие по време на прехода. На някои от вас може да се стори, че това послание е закодирано, написано за някой друг. Само почакайте.