Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/17/2010

Крион » Третият език и новото съзнание

Духовността на вашето споразумение означава, че едва дочаквате да се върнете обратно в тази планетарна енергия, за да довършите проверката, която толкова много от вас, като Лемурийци, са започнали преди много време! Истината е, че много от тези, които са тук и които четат тези думи, ще помогнат за балансирането на самата същност на Земята в края на тази проверка. Вие сте тук в тази нова енергия, за да "хвърлите топката", както се изразявате вие. По-рано ви разказахме за онези членове на семейството, които се връщат отново. Някои от вас едва дочакаха да се върнат отново тук, макар и да знаеха, че бъдещето на планетата е свързано с големи проблеми за тях, дори и със смъртта на някои. Но нищо от това не се случи! Вместо това честваме група, която слуша и чете, която променя реалността на старата Земя и се кани да бъде част от създаването на новата планета!

Вие пресякохте границата и видяхте празничната енергия на този ден. Казахме ви да наблюдавате "снимката" на празничната енергия, свързана с това, което се случва в момента на настъпването на новото хилядолетие, защото тази енергия е предвестник на това, което би могло да бъде оттук нататък. И потенциалната възможност, както сами видяхте, беше възможността за празнуване, което ви донесе мир, не задължително между всички народи, а мир със самия себе си.

Ето за това искаме да говорим, работници на Светлината, защото днес сме дошли, за да говорим лично на всеки от вас за това, което се случва в живота ви. Вие може да си кажете: "О, не смятам себе си за работник на Светлината. Тук съм просто с някой друг." Възможно е някои от вас да са дошли тук с хора, които уважават и обичат, и в действителност да не проявяват интерес съм духовните проблеми. Но това би могло да бъде и едно отваряне на вратата за пробуждането с помощта на избора. Защото казаното от нас се състои в следното: в живота има много повече от това, което може би си мислите. На вашето присъствие тук се отдава необходимата почит, независимо дали вярвате или не, че това е истина. Ние ви почитаме, независимо какво е вашето отношение или поведение. Ценим живота ви в същата степен, като този, който е до вас. Работник на Светлината? Може би не смятате така, но е възможно да дойде ден, когато всичко това ще добие много по-отчетлив смисъл за вас, отколкото сега, когато се преструвате, че не се интересувате! Вашият потенциал е толкова голям, колкото и този на всеки друг в това помещение, но това ще ви стане ясно с минаването на известно количество линейно време на Земята.

Вие сте вечни и в двете посоки - частици от Бога. Винаги сте били и винаги ще бъдете - ето кои са членовете на семейството! Какво според вас чувства тази същност и групата от придружителите, които са с мен и са изпълнили това помещение? Какво според вас чувства тази същност, наречена Крион, когато идва и сяда тук, пред семейството? Когато ви докосваме, се изпълваме с емоции. Знаем за живота на хората, които присъстват тук. Знаем имената, които носите от другата страна на завесата, тези, които ни пеете в Светлината. Познаваме ви от цяла вечност. Играта, в която вземате участие, тази проверка, на която сте се съгласили, е проверка на любовта. Дуалността, която ви притиска от хиляди години, олицетворява този вид енергия, който в момента се променя!

Нека обясня какво означава наистина пресичането на границата. Точно преди да я пресечете, нито едно същество на Земята или в тази Вселена, не можеше да ви каже какво точно ще се случи. Пресичането на границата е един от най-забележителните енергийни феномени, които някога са ставали на планетата. Истина е, че всички хора пресякоха границата, но е истина също така, че са малцина тези, които прекосиха Моста на мечовете. Това беше посланието, което ви дадохме при последната ни среща. Пропастта е голяма. Вие изразихте своето намерение да минете над пропастта от старата към новата енергия. Всъщност точно това представлява пресичането на границата! Но може би не разбрахте какво наистина означава това в новата енергия. Ти, работнико на Светлината и войне на Светлината, след миг ще ти дадем един нов дар, а също така и пет "осъзнавания", но бихме искали още веднъж да задълбочим вашето разбиране за последствията от преминаването на границата. Царят на промяната на земната енергия е намерението, защото намерението на човека и Божията частица, каквато сте вие, изпращат послание до самата същност на Земята за това какво искате да се случи. Това е промяната на реалността.

Земята, вашият партньор, също реагира с енергия, наподобяваща намерение. Тя също се променя и ние вече сме говорили за това. Поради това, точно сега сте свидетели на такива дълбоки промени на Земята. Хората са изразили своето намерение, скъпи мои, да се промени енергията на планетата по такъв начин, че да настъпят действителни промени в дуалността. Много от вас, които през последните години са чувствали, че стоят на едно място или че непрекъснато се натъкват на препятствия по своя път, най-накрая ще разберат за какво са били молени. Членовете на семейството - помощници, хуманисти, лечители и молещи се, предстои ви да се срещнете със СВОЯТА енергия - енергията, която сте създали чрез тази промяна!

Предстои ви да се срещнете с енергия, върху която стои вашето име! Вие поставяте релсите, скъпи мои, защото новият влак на човечеството и локомотивът, който го тегли, ускоряват своя ход. Не се шокирайте и изненадвайте, ако бъдещата енергия ви се стори позната. Тя е ваша! Ето колко са дълбоки нещата. Ако НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ е в един кръг, защо трябва да се изненадвате, когато откриете, че се намирате на познато място? Това е обещанието, стига да изберете да го осъществите! Обещанието е, че вашата реалност ще се промени, за да съответства на най-великото намерение на човечеството. Тя ще се издигне, за да отговори на това, което сте създали.

Трябва да ви кажем следното: пристигнахте, за да седнете в енергията, за да четете в енергията, но има и нещо много повече. Скъпи мои, мое семейство, което обичам, брат, сестра, вие се намирате в новата енергия! Това означава, че сега може да се осъществи лечението, към което се стремяхте. Част от помощта, която се опитвахте и не успявахте да дадете, сега ще проработи. Искаме да кажем отново това, което сме ви казвали толкова пъти досега: защо не позволите на лечението да започне сега? Говорим за човешкото съзнание, говорим за любовта в живота ви, говорим за проблемите, заради които сте пристигнали тук, и ви казваме: слушателю, читателю, не мислите ли, че знаем кои сте? Седим пред царските особи и го знаем. Групата от придружители на Крион знаеше за решението ви да бъдете тук. 

Някои от вас могат да кажат: "Крион, реших да дойда само преди два дни." или "Взех книгата само преди миг." В тази зала има място с вашето име на него. И това Е място в Божествеността, на което да прочетете и чуете тези думи сега! Ето защо за нас възможността да чуете или прочетете това беше РЕАЛНА. Това е нашето СЕГА. Вие сте тук заради тези няколко момента, когато групата от нашите придружители ще ви докосне, ще ви дари с любовта си и ще приседне в скута ви. Просто ни позволете за миг да ви обичаме. Докато това става, не се изненадвайте и шокирайте, ако успеете да усетите нашето присъствие, ако се почувствате като у дома, защото именно за това става дума. Слушателю, читателю, преди урокът да започне, оставете книгата, ще направим пауза и просто ни почувствайте до себе си, почувствайте семейството, което е около вас!