Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/26/2013

Кои са Хаторите?

Хаторите казват, че са група интердименсионални (междуизмерни), интергалактически същества, които са били свързани с Древен Египет посредством Храмовете на Богинята Хатор, както и с няколко още праисторически култури. В края на 80-те години на миналия век по време на медитация те се „свързаха” с мен и започнаха да ме въвеждат във вибрационната природа на космоса, използването на свещена геометрия като средство за стимулиране функцията на мозъка, както и използването на звука за активирането на психо-духовни преживявания. Докато информацията ме грабваше, в същото време ме смущаваше произхода, който описваха, че имат. В крайна сметка тогава бях практикуващ психотерапевт и се занимавах с проучвания на мозъка. С две думи, бях рационалист. А тези същества – които и да бяха и от където и да идваха – не се вписваха в моите възгледи за реалността по онова време.

В продължение на близо двайсет години от първия контакт съм опитвал и съм тествал много пъти техните „вътрешни технологии”, и както методите им, така и перспективите им – винаги са хвърляли светлина върху нещата.

Макар Хаторите да предлагат информацията под формата на език, то основният им начин на общуване е посредством каталитични звукови модели. Тези звуци са „канализирани” чрез гласа ми по време на „звукова медитация”, която често предлагам по време на семинари и моменти на усамотяване. За мен лично беше много интересно да открия, че гласовият ми диапазон се е разширил (както мога да допълня и ума ми) през годините на съвместна работа с тях. Когато започнах, диапазонът беше почти три октави, а сега е от четири. Този разширен гласов обхват се проявява, само когато действително канализирам звук от други измерения.

Ето как се представят те в книгата „Материалът Хатор”, написана в съавторство с Вирджиния Есен:

Ние сме Хаторите. Идваме с любов и съзвучие на една нова мечтана реалност за вашата земя. Ако сте готови да изградите новия свят, ние ви каним да се присъедините към нас в пътуването на сърцето и ума. Ние сме ваши по-големи братя и сестри. Били сме с вас от много дълго време на вашата еволюция на тази планета. Били сме с вас през изминалия еон – дори и в забравените дни, преди да е имало каквато и да било следа от нас в настоящата ви записана история. Нашата природа е енергетична и интердименсионална. Произхождаме от друга вселена и идваме през Сириус, който е порталът за вашата Вселена, и от него именно в крайна сметка преминахме във вашата слънчева система и етерното царство на Венера.

В миналото сме работили по-конкретно с и чрез древноегипетската Богиня на плодородието Хатор. Осъществили сме контакт също с Тибетски Лами в периодите на формиране на Тибетския Будизъм. Макар че сме взаимодействали с някои по-ранни култури на Земята, ние сме интергалактическа цивилизация с постове, които се простират в и отвъд познатата ви Вселена.

Ние сме онова, което бихте определили като напреднала цивилизация – група същества, които съществуват на конкретно вибрационно поле, точно както и вие имате енергиен подпис. Просто ние вибрираме на по-бърза честота от вас. въпреки това всички сме част от мистерията, част от любовта, която държи заедно и свързва вселената.

Израснали сме също като вас, като сме се издигнали до Единния Източник на всичко. Израснали сме в радост и тъга, също като вас. От гледна точна на обширността, ние се намираме малко по-високо на спиралата на осъзнаването и съзнанието от вас; затова можем да ви предложим онова, което сме научили като приятели, наставници и съпътешественици по пътя, който води обратно към припомнянето на Всичко, Което Е.

Ние не сме спасители, нито месии. Искаме ясно да се разграничим от тази проекция, за да може читателят да разбере, че сме просто по-големи братя и сестри, които предлагат своето разбиране и знания. Можете да ги приемете или отхвърлите, но така или иначе ние ги предлагаме свободно. Според нашите разбирания, схващането, че други извънземни интелекти ще ви спасят, е просто проекция на човешката липса на осъзнаване. Надеждата, че някои или нещо ще ви спаси, че няма да е необходимо да правите никакви промени в себе си, че не се налага да бъдете отговорни, е нереалистична.

Схващането, че можете да продължите да живеете в моделите на летаргия и безсъзнателност, след това да вземете нещо или нещо да ви бъде дадено, което да ви трансформира без никакво усилие от ваша страна, е абсолютно безумие. Няма да се случи. Сега вероятно има други чуждоземни интелекти, които пристигат, защото те разбира се съществуват, но онези човешки същества, които разчитат на другите да допринесат за тяхното собствено израстване и еволюция, без никаква работа от тяхна страна, ще бъдат много разочаровани.

Издигането е процес на самоосъзнаване и майсторство на всички нива, и той подбужда издигането на всички тези нива на съществуване още по-нагоре. Ето така виждаме ние нещата и така сме действали от хилядолетия.

Като ви предлагаме нашата помощ обаче, не искаме да се месим на другите ви духовни помощници и на космическите ви взаимоотношения по никакъв начин, нито на каквито и да било религиозни вярвания, сдружения или организации за ваша помощ. Въпреки това искаме да споделим с вас много важни неща.

Познаваме добре Санат Кумара, тъй като той беше този, който ни помоли да влезем в тази Вселена. Като Издигнат Учител Санат Кумара беше поел множество отговорности, свързани с еволюцията на планетата Земя и тази слънчева система. Той работи за издигането, еволюцията на съзнанието в слънчевата система, както и ние.

Превод Златомира Иванова


To learn more about the Hathors and their message, read The Hathor Material: Messages from an Ascended Civilization (ORB) (scroll down)
There are currently two CDs with Hathor sounds.
Infinite Pool: Entering the Holographic Brain, thirteen Hathors vocalizing through me to stimulate increased activity in the corpus callosum. A powerful tool to create altered states of mind.
Sound Transformations, a series of sound meditations from Hathor workshops.

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/tom-hatori/587-tom1