Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/26/2013

Крион. Малко повече за настоящия преход

Фоеникс, Аризона
6 януари 2013
Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от Магнитната служба. Това е първото послание за 2013 година. Сред вас има такива, които ще кажат:"Добре де, ние вече пресякохме маркера на 2012, и сега какво?" Това са думи на човешко същество, което винаги гледа напред и никога не се обръща назад, което не спира да се огледа наоколо, и което винаги иска да измерва енергията според това, какво предстои вместо според това, което е било или което е в момента. Затова ние искаме да ви кажем: "Спрете и се огледайте какво сте направили." Защото за да виждате напред, трябва да разбирате какво имате зад себе си. Това, което остава след вас, е овладяването на една стара енергия и, както много пророчества казват, един ден вие ще имате способности далеч над и извън нейния капацитет.

Времето на Крион

За тези, които все още не са запознати, моето идване тук през 1989 беше един знак за потенциалите, които се бяха появили тогава.  Ако вие не бяхте променили съзнанието на тази планета, ако не бяхте маркирали територията си чрез Хармоничната конвергенция от 1987, аз не бих предавал днес чрез моя партньор. Той щеше да живее един друг различен живот, защото аз не бих му се представил по този начин. Аз му казах още тогава, че ако той избере да не прегърне тази кауза, ще се намерят други, които ще го направят. Така че, искам да кажа, че вие създадохте една енергия, която ми позволи да проникна чрез едно определено човешко същество и да започна да уча човечеството.  

Пристигайки тук аз не съм създал нищо, скъпи мои. Вие сте тези, които решихте  да забъркате тази супа. Аз просто съм една от съставките. Призовавам ви да се огледате наоколо и да откриете това, което сте извършили и онова, през което сте преминали. Вие сте преминали с чест през някои от най-старите енергии на планетата. Вие сте донесли светлината и сте я насочили срещу тъмните неща, в които няма интегритет, насочили сте светлината срещу осъждането и драмата, и сте правили всичко това в продължение на цели 18 години, между другото.

О, сега пък някой ще каже: "Правил съм го много по-дълго от това, Крион!" Всъщност, последните 18 години са само част от Галактическото изравняване. Това изравняване е много повече от едно астрономическо явление, скъпи мои. Когато вашето Слънце заедно със Земята напълно се изравни с центъра на Галактиката, вие ще надникнете в Сътворението. Това изравняване е енергиен маркер, не само нещо, което астрономите наричат прецесия, или пък маите са отразили чрез своите календари или в техните сметки за сгрешения фрактал време. Това е един момент познат на Вселената и вие вече сте го стигнали.

Отпускане
Сега всичко започва да се променя, и първото нещо, което се случва, вие го наричате освобождаване. Трябва да разберете, че Духът се движи бавно, и особено във времевата рамка според която съзнанието на планетата се променя  - всъщност вие. Духът не ви е дал срокове или времева линия, освен рамката от следващите 18 години, през която  съзнанието на планетата преминава през т.нар. Тъмна бразда (Dark Rift), която е Млечния път. В рамката на тези 18 години, съществува такова изобилие от потенциали, че вие имате шанса да "засадите семената " които ще избуят бързо през близките години.

Отпускане: Ако вие сте във фитнес залата и вдигате тежести дълго, много дълго време, когато оставите щангите на земята, ще мине известно време, докато напрегнатите ви мускули възвърнат нормалното си състояние.  По времето на тренировката се е получил стрес в тях, а с него се е променил и целия баланс в тялото. Химическият състав на мускулите се променя, за да позволи да се извърши необходимото усилие. Така че логично е, след като усилието приключи, процесът на отпускане и възвръщане към нормалното състояние да продължи известно време.  

Ето ви сега една метафора за отпускането: "Починете си малко след борбата със старата енергия. Защото старата енергия също смята да започне да се променя, та нали тя също е част от процеса на отпускане." Тя също е трябвало да се напряга; трябвало е да държи светлината далеч от вас, така че както и тя, така и вие изведнъж сте попаднали в режим на освобождаване, или ако щете, възстановяване. Но мъдрият човек винаги изчаква момента, когато нещата ще се уталожат и си дойдат по местата. Глупавият човек ще продължава да се напъва по старому, независимо каква е обстановката наоколо. Важно е за вас да спрете и да се огледате наоколо за променящата се парадигма.  

Старата енергия е просто една енергия без светлина и мъдрост, така че тя ще продължи да се държи по старому, както и някои от вас. Обаче разликата е, че вече няма да разполага с предишния си инструментариум. Той се е намирал в структурата на кристалната решетка, която му е давала възможност да отстоява тъмнината в продължение на цяло хилядолетие.

Тъмнината

Тъй като вие променихте структурата на решетката на Гайа, и заявихте намерението си да прелеете този маркер от 2012 в 2013, правилата по които се води битката между тъмнината и светлината също се промениха. Днес светлината има по-силно влияние – станала е далеч по-мощна. Дефиницията за тъмнина е „липса на светлина”. Така че тъмнината се разпростира там, където няма светлина, но все пак тя притежава някаква енергия, макар и много по-слаба. Нека дефинираме нещо друго - "съзнанието за тъмнина."

Тъмнината и светлината са величини, не обекти. Те представляват начина, по който хората мислят, и съответните вълни излъчвани от тяхното съзнание, които влияят на другите и така се формират парадигмите на земята. Затова когато казваме: "тъмнината иска това или онова", ние всъщност описваме групи от хора, които не носят светлина. Това е обратното на Светлинните работници, които пък представляват други групи от хора, които са с отворен ум и са осъзнали Бога вътре в себе си. Това осъзнаване, между другото, е достъпно за цялото човечество, понеже Бог живее във всяка душа на планетата. Но за един много дълъг период от време просто хората не са разбирали, че е въпрос на личен избор да бъдеш нещо по-различно от онова, което са ти казали, че си.

Така че битката винаги е била между съзнанието и това колко много светлина би могла да се даде на онези, които могат да я видят, или искат да я видят. Но както знаете, болшинството от хората са се лутали в полумрака, и то в продължение на столетия – та чак до днес. Тук не става въпрос за ангели или демони. Става въпрос за обединяване или естествен консенсус на това как хората възприемат себе си и какво би трябвало да е човешкото поведение. Някои наричат това Човешка природа.

И така, този остарял вече начин на мислене иска да си остане такъв и си остава. Той няма да приеме, че е настъпила промяна, и ще изпадне в дисбаланс за известно време, докато започне да проумява, че вече не е така значим и мощен, както едно време. Тогава изобщо няма да му е комфортно, нито пък на вас.

Някои сега казват: "Значи, 2013 би трябвало да ни донесе освобождение, или поне глътка свеж въздух. А, това се дължи на нас! Ние го направихме!" Добре, ще ви кажа: като едно непослушно дете, което се отклонява от пътя си, старите пипала на тъмнината ще проникнат във всяка пукнатина в живота ви, където успеят. Те ще се борят за място в живота ви и за оцеляването си, макар и да усещат, че нещата не са същите. И така в този период на освобождаване, искам да ви помоля да отстъпите крачка назад. Когато видите такива неща, не казвайте веднага, че 2013 не е такава, каквато си мислехте, че ще е. Когато видите повече дисбаланс на планетата, даже и неща които не сте очаквали - защото ще има и такива - не махвайте с ръка и да казвате: "Почна се отново. Нищо не се е променило." Защото то се Е променило. Тези неща се случват бавно.

Началото на съвременната история

Всичко се променя, но ние отдавна сме ви дали тази информация. Такова е времето днес. Ако попитате онези от другите слънчеви системи, които са преминали вече през този процес, ще разберете, че буквално той отбелязва началото на тяхната документирана история. Те дори не поглеждат по-назад. Всичко започва сега. Тъй че, както сме ви казвали и преди, ако отправите взор към бъдещето на човечеството, хората от бъдещето ще ви посочат настоящия момент като маркер за начало на съвременната човешка история. За всичко преди това те ще ви кажат:"Онова там са били варварски времена, дни на съвременна митология, които ние не познаваме добре. Днес е друго - ние носим Бог в сърцата си." Ето това е пътят, по който поемате сега. Трудно е, и става бавно.

Засаждане на семената
Много пъти досега съм използвал метафората засаждане на семената, затова сега ще поразсъждаваме върху нея и ще ви дам малко повече информация. Метафората, разбира се, представя един фермер, и ние сме я избрали с цел да ви покажем всички атрибути,с които той работи, и които са общи за всички вас.

Докато вие се борехте със старата енергия, вие не оряхте земята за да я подготвите за сеитба. Вместо това, вие просто оцелявахте. Сега вече е време да се подготви нивата за сеитба, и точно през този период на отпускане (и възстановяване), вие се обръщате навътре. Подготовката на нивата е метафора за откриване на своя Висш аз, вашата квантова природа, като това става чрез навлизане навътре в себе си, дълбоко лично, и тогава нещата започват да стават далеч по-сензитивни във всеки следващ ден от живота ви.

Сред тези, които стоят в залата днес, както и сред онези, които четат тези редове, има души, които чувам да стенат: "Помогнете ми, помогнете ми." Мислите, че не зная кой е тук? Та аз ви казвам точно на вас: Скъпи мои, вие знаете кои сте и аз ви моля да се успокоите. Вие сте обичани много повече, отколкото си мислите. Бог ви познава повече, отколкото си мислите и тези чувства, които са ви обзели, са моментни. ОК? Това е временно. Ако молите за помощ, вие сте разбалансирани. Време е да се отпуснете в обятията на Бог и да усетите колко сте обичани. Има достатъчно време. Ще оцелеете. И ще си свършите работата.  

Има много мъдрост в метафората за засаждането на семената. Първо вие изоравате нивата. После добавяте торове и други нутриенти. Накрая сте вече готови да засаждате. На този етап полетата не са още готови, затова трябва да спрете и да им оставите време да узреят добре. Може и не всичко в тази метафора да ви е ясно, но това което иска да ви каже тя е, че разделителната ивица между старото и новото е точно сега, и точно сега можете да започнете да правите това, за което сте дошли. Вие не сте засели още семената. Почвата трябва да се подготви. В процеса на подготовка вие ще откриете, че все по-лесно ви се удава да побеждавате тъмната енергия, което ви и позволява да преминете към засаждане.

Ше се появят нови сценарии в подкрепа на това. Няма да ви се вярва колко лесно ще се справяте с определени предизвикателства. Това е, защото новата енергия ви подпомага, а не беше така преди година примерно. Действително 2013 година е демаркационната линия на намерението и неговото влияние върху  материализацията му. Вие започвате  да подготвяте полето за новата реколта и започвате засаждането с помощта на това, което старата душа носи в себе си: мъдростта от миналото. Тези семена на мъдростта се засаждат в икономиката, в управлението, в домакинството и в семейството. Това са семена на интегритет, така че ще говорим за мъдростта в това да вървим рамо до рамо вместо разделени един от друг.

Фермерът новак

Днес човешките атрибути, и особено човешката природа, започват да се променят, но това става бавно. Представете си един начинаещ фермер. Той няма идея какво точно прави, но все пак разполага с пакетче семена. Той сяда и чете инструкциите, подготвя нивата, и после заравя семената в земята. И е толкова щастлив! Възбуден се прибира в къщи, но не може да заспи. Нощта преваля, слънцето отново се появява на хоризонта, той отново скача и тича към нивата да види какво е станало със семената. И какво да види – още нищо няма! Да не е сбъркал нещо? Нито едно стръкче още не е поникнало!

"Нищо не е станало," си казва фермерът. Дали пък действително е засял нещо? Смешно е, разбира се, защото всеки истински фермер знае, че семенцата покълват бавно. Всъщност, те растат толкова бавно, че ти не можеш да гледаш точно как растат. Можеш да спреш, да се загледаш в малкото, но нищо не се случва. После, една седмица по-късно, ти забелязваш, че стъбълцата са някак си станали по-големи. След определен период от време те забележимо порастват и  вече можеш да разпознаеш плода на това, което си засял.

Та аз ви казвам следното: Поникването на семената на съзнанието е бавен процес. Цели 18 години ще ви отнеме само да ги засадите! А колко ли време ще ви трябва да се сдобиете с цвете? "О, не!" ще кажат някои. Първата реакция на старата душа най-вероятно ще бъде: "Не това исках да чуя." После може да отрони и следните думи: "Защо тогава съм тук? Уморих се. Защо просто не си отида у дома? Крион, току-що реших да се оттегля от това и да се пенсионирам. Аз си свърших вече работата. Пресякох чертата. Защо да продължавам да се грижа? Нека оставим това на новата генерация." 

Та казвам ви, скъпи Светлинни работници, че единствения начин да пораснат семената е да използвате светлината, която носите със себе си. Това е то. Вие сте онези, които трябва да наденете ръкавиците, да облечете мантията на отговорността на това, за което сте дошли тук, и да направите необходимото щото семената да поникнат. Само да ви напомня през какво сте преминали  в най-трудните си времена. Това което ви предстои, е много по-леко. Но то все още изисква време, и то повече отколкото на вас ви се иска. Та това, което ви предстои да видите, е мно-о-о-го бавното появяване на новата енергия.  Тя ще премине през много различни форми, но пък вие ще видите много нови неща - нека разгледаме едно от тях.

Новите идеи – Вие не знаете какво не знаете

С последните си послания ние ви разказахме за някои изобретения, които предстоят през новата ера. А сега ще поговорим за новите идеи и новите парадигми на мислене. След като тези неща се случат, вие ще кажете: "Как така не се сетихме преди?" Причината е, че не сте били готови за тях.

Хората вярват, че техните мозъци имат капацитета да измислят всичко, което е измисляемо във Вселената и че небето очертава границата. Те вярват, че във всеки момент всеки интелектуалец може да излезе с каквото е необходимо, и с което да направи следващата стъпка по еволюционната стълбица на мисълта. А нима историята не доказва точно това? В предишните ни послания ние ви посочихме това и ви дадохме материал за размисъл. Поднесохме ви факта, че би било естествено за вас да можете да летите и разбира се, това е така. Докато ние стоим тук и си говорим, хиляди хора се намират във въздуха и летят от едно място към друго използвайки принципа, по който го правят птиците вече хиляди години. Но това е сравнително ново умение за хората. Колко дълго хората са наблюдавали как птиците летят и са мечтаели да могат и те да го правят? Какво ли е да си човешко същество с неограничено мислене? Никога не сте си го и представяли!

И накрая ще ви припомня, че преди 100 години двама майстори на колелета са го направили. Питам ви, прилича ли ви това на нещо, което се е случило тук и е нещо не нормално? Знаете ли, че тези майстори на колелета просто са били рекорда на първия човешки полет със седмица или нещо подобно? Имало е и други хора на планетата, които са работели по същия въпрос по същото време. Знаете ли това? То е, защото Духът имплантира идеи и изобретения, когато сте готови за тях, а не преди това. Тези привидно очевидни идеи всъщност са  невидими, слепи и недостижими за човешкото същество, защото то не е в състояние да ги измисли. Тези атрибути можете да намерите навсякъде сред хората, независимо дали ще ги разпознаете или не. 

Колко години ви е глождела мисълта, че трябва да построите някакви укрепления около своите градове-държави, за да не позволите на външни хора да навлизат в тях? Хората са построили стени и редовно са се водели битки така, че други хора да не могат да влязат в техните владения.

Колко години са изминали, за да може да узрее мисълта, че може би е добре да поделяте ресурсите си, или дори да търгувате с тях по начин, който да позволява и двете страни да се ползват взаимно от ресурсите си, и всяка страна да печели при този процес?  Каква концепция само! Е добре, всъщност вие го направихте. Събирането на нещата вместо разделянето им ви е осенило като идея преди около едва 75 години.  Защо това не се  е случило преди, да кажем, 1000 години?  А вместо това вие сте продължавали да воювате срещу вашите братя и да създавате цели армии, за да се чувствате в безопасност? Сега изведнъж разцъфтява идеята за "групи страни" които поделят общи ресурси, търгуват без мита и имат обща отбрана и съзнание. Отбелязали ли сте това? Така че подгответе се за повече от него, тъй като ще има цели континенти, обединени по този начин в бъдеще. Но защо беше необходимо да мине толкова много време?

Съвсем, съвсем доскоро вие бяхте завоеватели. Това е всичко, което правехте, понеже това беше всичко, което беше пред очите ви. Армиите поглъщаха другите хора,  така че където те останеха, заграбваха земята и всичките й ресурси - такава беше мисълта на деня. Сега вие казвате: "Ние вече го надживяхме." Не съвсем. Все още не сте, но и това ще стане.

Новите идеи са неща, за които още не сте се сетили. Такива идеи ще ви бъдат подадени и така вие ще отговорите на най-задълбочените въпроси, които са стояли пред обществото ви още откакто сте се родили. Изобретенията ще ви осигурят чиста вода за всеки човек на планетата, евтина и достъпна до всяка точка.  Тези идеи ще тушират всичките замърсители на околната среда, които сега имате, и когато се обърнете назад, ще възкликнете: "Този отговор винаги е бил тук. Как така не се сетихме по-рано?" Ами защото преди не бяхте готови за него. Не бяхте засадили семената и все още се борехте със старата енергия, задавайки си въпроса дали ще приключите съществуването си през 2012. Е, не стана така.

Любопитно е в какво вие задълбавате, и какво вашите социолози обявят за "най-велик проблем на човечеството в съответното време", защото вашите нови идеи просто елиминират самата концепция на въпроса, както винаги се е случвало. Спомняте ли си? Преди 200 години социолозите ви предричаха, че хранителните ресурси ще се изчерпат и че земята не е достатъчно голяма да поеме цялото население. Тогава вие открихте принципа за редуване на културите и изкуствените торове. В кратки срокове стана така, че от същата площ можехте да получавате многократно повече реколта. Спомняте ли си как ви предрекоха, че дървения материал ще се изчерпа и няма да стигат дървата за огрев?  Вероятно не. Това беше още преди да се появи електричеството. Нещата все си вървяха така.

Днешните ви пъзели са също толкова странни, ето например: (1) Как да увеличите капацитета и устойчивостта на енергийната мрежа, без да се налага да правите прекалено големи разходи за подобряване на инфраструктурата? Защото зимата идва и ще ви е нужна повече енергия. (2) Как да се справите със замърсяването на околната среда? (3) Ами пренаселеността?

Някои експерти ще ви кажат, че отговорът се крие в масовите епидемии; природата [Гайа] ще убие около една трета от населението. Най-великите умове на човечеството се залавят да разрешат тези пъзели и ви сочат пред какви големи проблеми се намирате. И цял живот слушате все такива неща.

А сега нека ви попитам: (1) Какво ще стане ако премахнете електрическата мрежа изцяло? Вие можете и ще го направите. (2) Какво ще стане, ако замърсителите на околната среда, в резултат на нови идеи внедрени като изобретения, просто си отидат и тя започне да се самовъзстановява? (3) Ами пренаселеността? Вие се страхувате, че човечеството ще продължава да произвежда деца  и населението ще нараства експоненциално, защото хората са прекалено глупави и не могат сами да се справят с проблема. Скъпи мои, това е въпрос на съзнание и образование и нещата ще се променят. Представете си страни с нулев прираст – нещо което ще стане общоприето. Забелязвате ли, че вашите деца днес вече започват да си задават въпроси от рода на това дали изобщо да имат деца? Каква концепция само!

Подгответе се за разделяне на старото от новото

Започва нов ден, и това е всичко, Слънцето се показва на хоризонта като че ли да каже: "Пак сме тук." Но вие нямате намерение да стоите дълго и да се наслаждавате на чистото небе, Светлинни работници, защото докато процеса на отпускане тече, вие трябва да се справите с разделянията, които ще настъпят. Това целят онези, които не желаят да прегърнат светлината и които искат да запазят старото положение, защото то работи за тях. Те чувстват, че това е правилния път, защото са вървели по него в миналото и защото той е техния живот [всъщност оцеляване]. Те няма да разберат, че нещата са се променили драстично.

В така наречената от вас Нова епоха, всички процеси – от този, на който в момента присъствате [ченълинг] до онези, с които работят лечителите, в основата си представляват рекалибриране. Някои от аксиомите, които сте чували – от рода на "как да мислим правилно" няма да работят повече. Върви се към един по-централизиран фокус към душата сама знае. Това ще рече, че фокусът ще се измести от груповата към индивидуалната преценка на нещата. Наречете го ако щете разсейване, или децентрализация на груповата и пренасочване към личностната мъдрост.

"Почакай, Крион, това някак си не звучи много смислено. Всеки знае, че ако се съберат повече хора на едно място, ще се получат по-добри резултати, защото базата е по-голяма."Наистина ли мислите така? Моля застанете зад една съвършено различна концепция. Колко животи е изживяла вашата душа? Помислете върху тях като за своя собствена обединена мъдрост и търсете там и само там отговорите на всички въпроси. "Това е налудничаво, Крион! Ами какво ще кажеш за правилата, структурата, общите цели и груповите усилия, чрез които акумулираме идеи и енергия? Трябва ли да захвърлим нашите общи договорености и постижения? Това са принципи на нашето съзнание като  общност."

Скъпи мои, как да ви дам концепция, за която вие още не сте готови? Днешното ви групово съзнание е утрешната ви безпредметност, ако се появи нова информация, която не се връзва с него. Разбирате ли това? Какво толкова ще стане, ако индивидуалният ви мъдростен фактор, основан на опитностите ви акумулирани през предишните животи, създаде един набор от параметри без да излиза от своя параметър, но този набор се отнася до всички хора? Какво толкова, ако съществува такъв персонифициран модел, който е приложим или общ за всички, но е само индивидуално достъпен? В този случай отделният човек открива отговорите от другата страна на завесата, а не ги получава след обсъждането си със съответните общности или групи хора. Обмислете хубаво това и ще се съгласите, че онова което вие имате за "групово съзнание" е всъщност нещо, което не е вечно.

Всички тези неща ще бъдат нови за вас, и това ще е като да бръкнете с пръст в окото на онези многото, които са прекарали живота си, мислейки, че знаят всичко, само за да откриете, че има и такива, които мислят далеч извън тези граници и правят неща, които никога преди не са смятали за възможни. Така че очаквайте да се отцепят онези, които няма да възприемат новия начин, макар че много от тях могат да бъдат и стари души.

Всичко това, което дискутираме днес, засяга пряко интересите на старите души.  Има стари души измежду хилядите, които ще четат този материал. Аз знам кои сте. Вие сте новата надежда на планетата и вие винаги сте били надеждата на планетата. Тук няма нищо ново, освен това, че вече ще става по-лесно. Но засега, просто трябва да разберете процеса на промяната и че тази промяна не винаги е добра. Така че внимателно пристъпвайте на пръсти и бавно навлизайте в тази нова енергия  вместо да се втурвате напред, развявайки истината пред себе си. Вие ще се придвижвате през светлината по много нови начини и даже вашата „истина” може да се променя.

Новите стари души

Нека обобщим. Ние имаме нужда от вас. Вие не сте приключили и никой не си отива. Ще се появят още много канали. Ще дойдат още много същества да помагат. Много мощна информация ще достигне до вас от източници, които даже не сте си и представяли, че можете да имате. Вие ще можете да различите истинското от неистинското, и ще го правите лесно. Ще ви е достатъчно да чуете само няколко бита информация, за да разберете веднага дали каналът е истински. Това означава, че онази част от вас, която по-горе нарекохме „персонофициран модел” започва да нараства.

Ще придобиете много интуитивна мощ, защото няма вече да ви хвърлят срещу тъмнината. Всичко това ще се случва бавно. Но знайте: Ние имаме нужда от вас, и ние имаме нужда от вашето дръзновение пред това, което ви очаква. Вие едва излизате от тъмната ера, продължила повече от 30000 години.  Отново ви казвам, скъпи мои, ще дойде ден, вероятно през следващата прецесия, когато човешката история няма даже да смята годините преди 2012 за жизнеспособен социален стадий. Вие сте се насочили към началото на една нова ера.
Новите деца

Аз мисля, че иронията на това послание се състои в следното: хората, които стоят пред мен казват, че са изморени. Дълги години на борба, която ще продължи, тъй като тече процес на рекалибрация. Тогава те ще преминат през воала, и както винаги става, ще се върнат тук отново, раждайки се като деца (естествено), но тяхната ДНК този път ще бъде различна от предишната. Като стари души, те няма да трябва да преминават през неща, през които вече са преминали, защото старата енергия няма да е същата. Те ще се събудят с пълното съзнание за това, кои са [целият Акашов запис ще бъде техен атрибут].

Още като деца те ще знаят и ще виждат цветовете [многоизмерните цветове]. Още като деца те ще имат идентичност на стара душа [т.е. ще знаят предишните си животи]. Те ще знаят, защо са тук приблизително към 13-та си година [т.е. ще имат добра концепция за уроците на живота]. Но това сте вие! Аз просто ви описах - вас, всички вас! Стари души, това е една от най-големите промени  която ще видите и тя може да отнеме цяло едно поколение, но ще се случи. А онези, които тогава чуят тези думи или четат тези редове, ще знаят, че съм прав, и ще се пробудят отново на Земята с една изцяло нова парадигма  за осъзнатата реалност.

Обучението по цялата планета ще се рекалибрира, естествено, защото децата ще са различни. И отново, нещата няма да са такива, каквито си ги представяте. Това не е просто едно ново време, а по-скоро ново Човешко същество. Единственото нещо, което можем да кажем е, че ви предрекохме, че това ще се случи. Аз дойдох през онази далечна 1989 година и ви казах, че няма да дойде свършекът на света, както пишеше в пророчеството; просто няма да се случи. Казах ви, че има далеч по-добри потенциали. Казах ви да наблюдавате какво ще се случи. Наблюдавайте!

Но имаше стари души, които не се съгласиха.  Те казаха, че Крион е дяволското творение на века, защото аз ви поднесох информация, която противоречеше на всичко, което те очакваха. Сега вие вече сте в 2013 и може да извикате силно:  "Ти беше прав." Защото вие сте творците на тази промяна. Вие ме доведохте тук. Вие ни доведохте до промяната, скъпи мои.

Бог да благослови Човека и всичко, което той олицетворява във вселената.
И това е така.

Превод от английски Борислава Макиова

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/poslkrion/849-kryon25