Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/17/2013

Времето ще се компресира толкова много, че ще престане да съществува

13 март 2013, от Джон Смолман

Тук, в духовните измерения, всичко върви по график, за да ви посрещнем в момента на вашето събуждане. Вие ще се събудите, така че престанете да се съмнявате, страхувате и тревожите и се фокусирайте върху намерението си да го направите. Вашето намерение е от съществено значение и всеки ден нови членове се присъединяват към клуба, чиято цел е да събуди човечеството и да позволи на илюзията да се разтвори.

Както сме казвали много пъти, пробуждането е неизбежно. Не обръщайте внимание на скептиците, които предполагат, че вашето пробуждане може да бъде стотици или хиляди години в бъдещето. Времето е част от илюзията, така че престанете да му обръщате толкова много внимание. Да, трябва да се координират вашите земни дейности - и само по себе си това е полезно - и започнете да живеете в настоящия момент, в този, в който животът ви се осъществява.


Времето е като един много дълъг тунел, подобен на този в кладенеца, който би могъл да бъде изключителен къс, но може да се удължи и до нескончаема дължина. Човечеството сега компресира този кладенец, който беше необичайно разтегнат. Той толкова много ще се компресира, че ще престане да съществува, и всички вие ще събудите във вечния момент на сега, пред който и отвъд който няма абсолютно нищо. Изключително трудна концепция за разбиране, тъй като всичко, което мислите, казвате или правите, ви се струва, че се управлява от времето. Всъщност, съвременната наука е доказала, че времето е илюзорно, че е въображаема концепция, но въпреки това, в рамките на илюзорната среда, в която вие съществувате, то остава един много полезен инструмент.

Научните изследвания ви правят големи услуги, тъй като разрушават остарелите и объркващите понятия на реалността, които служат само да се ограничи вашата духовна еволюция. Например законите на Нютоновата физика са много полезни, защото те позволяват да се прогнозират резултатите от механичните взаимодействия и квантовата физика, в резултат на което е възможно да се измислят и произвеждат много електронни устройства. Но те също така привидно ограничават способностите ви да се сдобиете с нови технологии, тъй като те ви предлагат определено нови идеи, идеи, които някои от вашите нови и по-млади учени са ви представили, но те ви се струват крайно непрактични. Въпреки това, науката винаги се е движила напред и е показвала, че идеите, които преди това са се смятали за лудост, в крайна сметка са възможни, и вие ще продължавате да постигате напредък, защото отказвате да приемете ограниченията, които предишните поколения са смятали, че са, както се изразявате, да удариш на камък.

Вашата духовна еволюция се осъществява по подобен начин. Много религии са установили учения, които след това са били последвани от правила, които на свой ред са довели до догматични твърдения относно божествените истини, които се предполага, че са разкрити тайно на "избрани" от основателя, или дори от самия Бог. С течение на времето става ясно, че тези така наречени божествени истини обикновено не са нищо повече от суетни и пожелателни интерпретации на насоките на основателя, първоначално смирено предлагани да подпомагат други по време на еволюционния им духовен път, но в последствие старшите последователи са се възползвали от тях да се наложат и да поддържат неоправдани позиции на власт.

Човечеството се е събудило, за да види недействителността на много от тези "божествените истини", които са смятани за сурови, разделящи и противоречиви, в действителност, почти изцяло в опозиция на обгрижващата, недискриминиращата и безусловната любов, която Бог предлага на всички Негови деца, която Той би желал да бъде споделяна помежду ви, както Той прави с всяко едно от тях.

Има само едно: Бог, и цялото творение. Все пак, има безкраен брой аспекти на това Едно, които живеещите в пределите илюзията хора преживяват като индивидуалност. И благодарение на първичното чувство на страх, което илюзията предлага, тази индивидуалност, вместо да събира всички заедно в хармония и сътрудничество, както го прави в действителност, насърчава недоверие, конкуренция и конфликти. След векове на живот по този нехармоничен и неотзивчив начин, най-накрая сте осъзнали колко безумен е той, така че сега се отворете да приемете Любовта, която баща ви ви е предлагал постоянно от момента на създаването ви.

Тъй като сте отворени за Нея, често в тихо отчаяние и безнадеждност, Тя ви прегръща съчувствено и с достатъчна интензивност за вас, за да почувствате Нейната сила и Тя да бъде напълно приета от вас, без да се претоварите. Когато това се случи, преживяването е невероятно, утвърждаващо живота и незабравимо. Мнозина от вас са чакали редица животи, за да преживеят подобно нещо, тъй като дълбоко в себе си вие знаете, че това е възможно и че то ще се случи. И когато най-накрая се предаде, се изхвърля и всички предубеждения относно това, което сте търсили или очаквали, ще станат реалност, точно когато най-малко го очаквате.

Дръжте вашата Светлина високо, споделяйте безрезервно и безусловно Любовта, която ви обгръща във всеки един момент, тъй като по този начин ще започнете да я изпитвате върху себе си. Да предлагате любов и да споделяте любовта наистина, е най-щедрата и просветената форма на личния интерес, в която можете да се включите. Не се колебайте. Направете го!

С толкова много любов, Саул

Превод: САР

http://johnsmallman.wordpress.com/2013/03/13/time-will-become-so-compressed-that-it-ceases-to-exist/
 https://www.facebook.com/pages/Галактическата-федерация/194772827290009