Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/14/2013

Крион. Наръчник зa стари души 2013



Боулдер, Колорадо
13 януари 2013
Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от магнитната служба
Колкото и пъти да сме правили това (т.е. осъществявали ченълинги по този начин), винаги има такива които задават въпроса: "Този човек на сцената, докато предава, остава ли в своето тяло?" Разбира се, остава, но съзнанието му се раздвоява. Сега пък някой ще каже: "Знаех си! Това го праща директно пред кабинета на психиатъра." [смее се] Но не става въпрос за такова раздвояване. Всеки от вас има способността да прави това, което вие виждате сега, и дори не е необходимо да бъде точно по този начин. На планетата започват да се формират много нови енергии и ние започваме да ги дискутираме във възходящ ред. Ако сега четете тези редове, добре е преди това да сте се запознали с предишния ченълинг от Фоеникс, Аризона от 6 януари.  Там има важна информация свързана с настоящия ченълинг.

Преди седмица ви дадохме информация относно това какво да очаквате през настъпващата нова ера. А преди още няколко седмици ви подадохме информация за някои научни открития, които предстои да направите.  В процеса на еволюиране на човечеството е неизбежно някои от вас да получават послания от определени канали. Тези послания няма да бъдат предавани публично. Те ще бъдат подавани лично на вас и ще се отнасят до вас. Могат например да бъдат под формата на така известните ви вече „автоматично диктуване и писане”, и все пак ще става по малко по-различен начин. Всъщност, нищо автоматично няма да има тук. Това не е нещо, което се случва просто ей така. Това сте вие, отстъпвайки крачка встрани, потъвайки във вашето персонално съществуване, откривайки божествената част в себе си  и имащи възможност да канализирате това, което е вътре. Някои от вас няма да открият личност с име, а по-скоро ще започнат да предават частици и части от своята собствена божественост.  Ще го наречете ченълинг, но то е по-скоро комуникиране с вашия Висш Аз. Защото когато се докосвате до сърцевината на вашето същество, това пак сте си вие. Но то изглежда като ченълинг и така ще бъде.

Следващата стъпка в човешката еволюция пак е насочена навътре, не навън, тъй като еволюцията на човешкия вид ще се свързва с това, какво човешкият мозък е в състояние да направи заедно с всичките клетки ДНК, които се съдържат в тялото. Във вашите собствени тела има стотици трилиони клетки ДНК, и те всички са уникални и идентични с вашия отпечатък. Те са свързани в едно цяло. Всички те създават едно общо поле, както и вашата душа - всъщност вие [вашата Меркаба].

Преглед

Вие сте приключили със старата енергия и всичко вече се е рекалибрирало. Миналата седмица ви казахме какво да очаквате да се случи в най-близко бъдеще. В момента тече процес на отпускане (освобождаване) и вие вероятно го усещате. Това отпускане ще доведе до някои аномалии, които скоро ще видите. Сред тях са тъмните енергии на земята, които усещат, че губят битката. Това ще са последни напъни от страна на някои процеси задвижвани от старата енергия, които ще надигнат глава и ще се държат така, като че ли още са на власт, но това няма да е истина. Вие ще наблюдавате как те губят влиянието и авторитета си сред населението вероятно за пръв път в човешката история.

Наръчник за стари души – 2013

Днес смятаме да ви дадем потенциалите и да ви разкрием някои неща, които виждаме на хоризонта. В допълнение ще ви посочим някои потенциали, които не са непременно най-силните, но които съществуват. Това е ново, защото показва какво вие  "забърквате" в момента, което може и да, може и да не се отразява на човечеството в настоящия момент, но със сигурност ще се отрази в даден бъдещ момент и ще доведе до поставянето ви пред свободен избор за действие.  

Бих искал това да се превърне в едно продължение на последния ни ченълинг от преди седмица. Днес бихме искали да ви дадем един Наръчник на старата душа 2013 в пет точки. Тоест, ние ще ви очертаем пет отправни точки, върху които да се замислите. Това са неща, от които някои се нуждаят, други не. Ние също така знаем, че сме по-слушани и четени от присъстващите в залата в момента. Много пъти сме ви казвали следното: Ако сте настроени на тази вълна, няма никакво значение какво показва вашият часовник или коя дата сочи вашият календар, защото ние знаем кои сте. Ние познаваме потенциалите на вашите души на този етап на развитие, защото тези потенциали са изправени точно пред нас. Ние сме в контакт с вашия Висш Аз и познаваме вашия план. Ние сме в контакт с онова, което вие бихте нарекли непроявено отношение към нещо, което бихте или не бихте направили.  Ние знаем и това също. Така че ако слушате внимателно това послание, или го четете, вие сте точно където ви е мястото.

Изчистване на пътя

Има много неща, които са запрограмирани да се случат и винаги са били такива, щом пресечем маркера [2012]. Енергията на 2012 съдържа голямо количество страх, но това вече е преминало. В момента тече, както вие бихте се изразили, изчистване на енергийните полета. Когато погледнете тези неща, някои от които могат да ви изглеждат езотерични, не можете да не отчетете някои определени атрибути на промяната. Така че точно сега, когато сте по средата на прехода, и сте потопени в тази нова енергия, ние ще ви представим нашите 5 правила, които да включите в своя наръчник.

1.Толерантност

Толерантността е Правило №1. Сега аз се обръщам към старите души, и когато говоря за толерантност, се отнасям специално към тях. Стари души, много дълго време вече вие проявявахте голяма толерантност. Вие бяхте толерантни към старата енергия и ви се налагаше да съществувате редом с много неща, които нямаха нищо общо с вас. Сега искам да ви помоля да бъдете толерантни един към друг, защото някои от вас изобщо няма да им хареста това, което  следва да се случи. Някои от вас ще абдикират от традиционното, с което ще раздразнят останалите. Най-добре мога да ви обясня това, което казвам, с един пример: Представете си, че сте били лечител в продължение на 30 години и вече сте утвърдили свой работещ метод. Познавате енергиите, с които работите и знаете какво да правите. Изведнъж основните атрибути на тези енергии около вас започват да се пренаписват и някои от нещата, които съставляват есенцията на това, което сте правили и което сте мислили, започват да се променят.

Естествено е да сте склонни да отричате, че се променят, защото определени неща са работили за вас от години! Вие не искате да повярвате, че нещо, което сте смятали за удобно и правилно, се е променило. Усилието, което прави в този случай старата душа, за да запази стария модел, е очевидно. Ще кажете: "Не, това не може да е така. Ние винаги сме правили това или онова. Аз лично съм го правил по този начин от много години и Духът винаги ме е поддържал по моя път."

И откъде ли да знаете? Кое е онова нещо, което ще ви обясни, че точно в това се състои промяната? Първото нещо е да проявявате толерантност към всяко нещо, в което сте вярвали, защото това са нещата, които се променят първи. Следващото нещо е да се обърнете към новата интуитивна енергия.

Интуитивните сигнали, които получавате по време на вашата духовна работа и които ви насочват по време на процеса вече дълги години, продължават да бъдат сигналите, от които зависите. В новата енергия взаимовръзките между физическото тяло на човека, онова, което вие наричате интелект и Висшия Аз ще започнат да се променят. [т.е. извършва се рекалибрация на комуникацията между горните три]. Много от вас няма да усетят нищо ново. Те ще продължават да се придържат към онова, което е било работещо преди и няма да се  "настройват" към нещо, което им изглежда различно.

Пространството между физическия и интелектуалния ви аспект ще започне да се запълва с новопостроени модели, които вие ще намирате за неутрални. Това ще рече, че някои от вас ще започнат да възприемат концепцията да могат да разговарят с клетъчната си структура и да получават от нея обратна връзка.  Например, някои от вас може да са инвестирали в кинезиология, и те казват: "Не, не. Трябва да направиш това по определен начин. Правим го така от десетилетия. Така се прави." А някой по-млад светлинен работник ще възкликне: "ОК, аз мога да го направя по различен начин, който няма нищо общо с това, което сте правили досега." Някои от вас са готови да се отворят към новосъздадените процеси или към онези, които заменят старите. Ако не го направите, вие ще забавите еволюцията на планетата Земя, и тогава може да се получи разрив в старите души между това, което виждат, и това в което вярват, т.е. между старата и новата метафизика.

Така че ви молим за толерантност към всичко онова, което е част от процесите, процедурите, системите и ученията, които са били използвани през годините. Преди да започнете да съдите или да отправяте критики относно това, което считате за истина, помислете си колко красиво нещо е една еволюираща Земя. Вижте красотата на една стара душа, когато започне да заявява и проявява умения и качества, които винаги сме ви казвали, че са във вашите възможности. Цели 23 години вече моят партньор ви разкаква какви неща могат да станат възможни.  Ето че днес вие действително започвате да ги реализирате.

2.Търпение 

Отново ще ви повторим онова, на което ви обърнахме внимание и миналата седмица: Търпението. Миналата седмица ви разказахме за един фермер-новак  който засадил своята нива и още рано на следващата сутрин изтичал до нивата си, за да види дали са пораснали вече семената. Така ще се случват и при вас нещата - твърде бавно. Ще гледате новини, ще следите как работят правителствата ви, ще наблюдавате Земята, и някои от вас ще казват: "Аз наистина не виждам никаква промяна." Това е точно същото като да гледате семената как растат. Вместо това насреща имате един бавен, методологичен и съдържателен процес на промяна на съзнанието. Някои от тези промени няма как да настъпят преди да загинат старите енергии.  Някои от тях няма да се състоят, докато младежта заеме лидерските позиции, затова някои от вас ще въздъхнат на тези мои думи: "Това е твърде дълго, Крион."

Това, което ви молим да направите, е с помощта на този наръчник да разберете, че вие, скъпи стари души, сте тук в качеството си на храна и светлина за семената, които сте засяли. Вие не можете просто така да проверите и да отсечете: "Чаках достатъчно дълго и не искам да чакам още 18 години." Картината, скъпи мои, е следната: Вие разполагате с достатъчно вода за поливане, още преди 2012,  когато дори ги нямаше семената! Старите енергии отслабват и днес вие не само разполагате със семена, но и с вода за поливане! Затова всяка сутрин трябва да се събуждате и да поливате, да поливате…  

Слушайте: Онези, които ще дойдат след вас, ще заварят вече поникнали култури. Така че второто правило от вашия наръчник е, да разбирате и толерирате нещата, които не разбирате. В една нова парадигма, в която ще се случват неща, които изобщо не очаквате, твърде възможно е да ги погледнете и да кажете: "Просто няма начин," без изобщо да схващате целия този процес. Пазете се от такива реакции.

3.Промяна на отношението към нещата

Някои от вас започват да смесват определени неща, които Крион е казал през годините. Преди време аз ви предадох информация, която днес вече е реалност и вие можете да започнете да я разбирате, но по онова време още не можехте да я разберете.  Дадохме ви следната фраза: "Когато всеки може да говори със всеки, тогава няма да има тайни." Във вашето общество към днешна дата това изказване може да бъде отнесено към нещо, което се нарича общуване по социалната мрежа. И аз ви казах за това още преди да съществува този термин – казах ви, че всеки ще може да говори със всеки в реално време, независимо в коя точка на планетата се намира. Сега можете ли да разберете как се обезсмисля старата парадигма за комуникацията? Разбирате ли как това може да обезсмисли драмата и лъжата? Когато всеки може да разговаря със всеки – ето това се случва сега!

Така че технологията ви е довела до нещо, което някои от вас, особено по-възрастните, не могат да възприемат. Те казват: "Това е територия на младото поколение." Аз искам да променя отношението ви към това. Позволете на младите хора да ви покажат как го правят и с колко много хора могат да говорят наведнъж. Позволете им да ви покажат какво правят, когато искат от определено място да споделят нещо, което им се случва в момента, и начаса стотици хора да научат за това. Ето ви една нова парадигма за това как човечеството вече комуникира.

Аз искам да ви кажа докъде в крайна сметка ще доведе това, тъй като социалната мрежа не познава граници. Какво става, когато един млад израилтянин разговаря с един млад иранец  или палестинец за нещо, което е видял на своя компютър? Идеите прелитат през границите както никога досега. Какво става с общуването между приятели в една техническа парадигма, при която те разговарят както никога досега? Какъв ще е резултатът? Това ще продължава да внася разбиране у онези, които само са чували за това или пък някой им е разказал. Сега те могат да ги чуят и видят, и всички те искат едно и също нещо! Това е нова парадигма за комуникацията, но е и повече от това, то се превръща в стил на живот за в бъдеще, където всеки може да научи всичко и то почти мигновено.  Това е един от катализаторите за мира на планетата.

Това е повече от да се срещнеш очи в очи, скъпи мои, и вашето отношение е всичко. Защото ако кажете: "Това е територия на младите," вие доброволно абдикирате. Позволете на някой младеж да ви обясни как се прави и нека лампичката в главата ви светне, защото става дума за човешката еволюция,  а това винаги има смисъл.

Ще дойде ден, когато всичко ще се случва по този начин. Няма да е възможно да се изолирате. Ще имате повече приятели, отколкото някога сте си представяли. Молим ви да погледнете към тези неща по един различен начин и да пренастроите съответно мисленето си.

4.Физическото тяло

Четвъртото правило се отнася до вашето физическо тяло, понеже в тази нова енергия то трябва да се рекалибрира. И това ще се случи, без значение дали го искате или не. Дадено ви е разрешение да претърпите химически промени. За някои от вас те се изразяват в болести, но на практика не са такива. Това е просто временен химически дисбаланс.  Така че следващото нещо, което искаме да ви кажем е, че някои от вас ще преминат през нещо като физическо изпитание. Някои от вас, които са тук  в залата, или пък четат тези редове, вече преминават през това. Така че, ако и с теб се случва, нужно е да проявиш разбиране.
Това по същество е една по-ускорена еволюция, отколкото предполагате. Защото засяга тези, които са решили да останат тук и да се придвижат до следващата парадигма. Навлизането в тази нова енергия е трудно. На практика то би могло да доведе до стрес в химията на тялото, докато то се рекалибрира. Така че когато това се случва, вие знаете какво имам пред вид, не се страхувайте.  Ето ви едно предизвикателство: Приветствайте този дисбаланс! Независимо дали той е във вашата мускулна система, или в чревната флора, или в която и да е друга част на тялото ви, и независимо, че не знаете откъде е дошъл, кажете си: "Благодаря ти, Господи, аз се рекалибрирам, защото това е част от моята еволюция и аз зная защо." Така че, останете скъпи мои, и поливайте семената които засяхте. Ще разберете какво точно имам пред вид, защото неочаквани неща ще се случат скоро.

5.Промяна в начина, по който нещата се случват

А сега моля да бъдете много внимателни, защото възнамерявам да променя една парадигма, докато тече този ченълинг. В продължение на 23 години сме ви давали информация за т.нар. супа от потенциали, в смисъл, че ви запознаваме с най-силните потенциали налични към дадения момент. Тези неща в крайна сметка един ден се превръщат във ваша реалност поради вашето право на свободен избор, и защото ние знаем как мислите. Ние знаем какви са потенциалите, понеже виждаме тенденциите, както и цялото човечество в общ план. Потенциалите са енергии, и те ни дават възможността да проектираме вашето бъдеще на основата на това как работят тези потенциали. Правим това от дълго време. Преди 23 години ви разказaхме за много неща, които имат потенциала да се случат, а днес вие ги виждате във вашата реалност.

Към момента аз смятам да се отклоня от предварителния сценарий и да ви разкажа за един потенциал на Земята, макар и да не е най-силният. Ще ви разкажа за едно Човешкото същество, което има право на свободен избор. Този потенциал засега е само около 50%. Но това е потенциал, който започва да се променя.  

Да поговорим за северна Корея. Там има един нов млад лидер. Потенциалът е, че той никога, никога няма да научи за този ченълинг, така че аз спокойно мога да ви говоря за него. Той стои пред дилема, защото е млад и защото знае за разликите в енергиите в своята страна. Той го усеща. Тежкото наследство на неговия баща тегне над него и всички наоколо очакват от него да продължи традицията. От него се очаква да продължи нещата, които според общото мнение ще направят Северна Корея велика страна.

Но той е започнал вече да преосмисля ситуацията. Всъщност, той иска да бъде велик лидер, но да бъде гледан и слушан, и да остави своя отпечатък върху историята на северна Корея. Неговият баща му е показал, че това е много важно. Та сега пред него стои голвемия въпрос: Какво прави един лидер велик?

Задайте този въпрос на някой, който живее със старата парадигма на земята, която всъщност не е и чак толкова стара. Този човек трябва да не е случаен - трябва да е експерт и да е успешен. Да  зададем този въпрос на един човек, който знае и чието име е Наполеон. От нашата перспектива, това беше едва вчера и вие пак бяхте тук.

Ако попитате Наполеон: "Кое прави един лидер велик?", той ще ви отговори: "числеността на армията, богатството на завладяната територия откъм природни и технически ресурси и мъже, а след това величието на лидера ще се определя от това, на какъв брой население той се явява крал или император, таксите и данъците, които той налага, и колко хора се страхуват от него." Тези думи отразяват реалността на Наполеон и енергията на онова време. Наполеон извървя пътя в права и обратна посока между лидер, генерал и затворник. Той направи почти всичко, което му е било зададено да направи. Неговият живот е забележителен, и вие го помните чак до днес. Той беше велик.

Но кое прави един лидер велик? Това, което искам да ви покажа, е разликата в мисленето между сега и тогава. Има някои избори пред еволюиращият млад човек, с които той може да промени всичко на планетата, ако пожелае. Бащата на този млад човек ще му каже, че онова, което прави великия лидер велик, е потенциала на неговата  ядрена мощ, или колко близо е до изобретяването на ядрено оръжие, или как успява да противостои на запада, или как продължава да  поддържа драмата и вниманието към страната си - да го забелязват и да се страхуват от него. Баща му ще му каже, че това е традицията от поколения и че тя трябва да се продължи. Той се с справял в това отношение добре и се е погрижил да се огради със съветници, които един ден ще продължават да бъдат и около неговия син. 

И така има шанс тук да се случи нещо съществено, но потенциалът не е много силен – едва около 50%. Аз ви обръщам внимание на това, за да наблюдавате по кой път ще тръгне страната им. Защото, ако синът продължи по стъпките на бащата, той ще се провали. Енергията на земята ще го възприеме като проява на старата енергия и на него ще бъде гледано като на глупак. Ако обаче той овладее нещата, може да се превърне и в най-великия мъж на планетата… каквото всъщност беше желанието на баща му.

Ако трябваше Крион да съветва този човек, ето какво щях да му кажа. Той би могъл да бъде най-великият лидер, който съвременният свят някога е познавал, понеже това което той би направил, може да бъде нещо, което светът ще възприеме като разделителна точка между стария и новия път. И не само това, но неговото дело ще остане в историята навеки, а поради младата му възраст той притежава потенциал да надмине всеки друг лидер на планетата! Така че той може да се радва на много по-продължителна слава, отколкото всеки друг.

Та аз бих му казал: Отвори южната граница. Поздрави Южна Корея и започни да обединяваш двете страни по начин, непознат и недопускан от никое древно пророчество. Нека двете страни съществуват поотделно, но като две части от едно семейство със свободни пътища и търговия. Започни преговори със Запада и им покажи какво имаш пред вид. Отхвърли военните програми, защото няма да имате нужда от тях! Това ще докара благоденствие на хората в Северна Корея, каквото те никога не са очаквали! Те ще имат стабилен напредък в икономиката си, училищата, болниците и ще започнат да уважават още повече своя наистика велик лидер. Резултатите ще донесат слава за сина, каквато бащата не е постигнал, и нещо за което човечеството ще говори стотици години. Това би предизвикало Обединените нации да станат на крака и да го аплодират, когато го приемат във Великото обединение. Бих го попитал: "Харесва ли ти това?"

Не ви ли се струва това очевидно, и то на повечето от вас? Той би могъл да достигне бърза слава и да бъде известен  като човека, който направи промяната и постави началото на нещо забележително. Наблюдавайте го. Той има избор, но не е толкова просто. Все още съветниците на баща му са около него, макар че той вече отпрати един от тях. Шансът е 50%. Но ще ви кажа, че ако той не направи това, един от наследниците му ще го стори. Защото то е очевидно.  

Разказах ви това като потвърждение на тезата за еволюцията на човечеството. Тя е бавен процес, който дава отговор на всички въпроси чрез обединяване вместо разделяне или завладяване. Онези, които започнат да прокарват идеята за компромиса и да създават новата енергия ще бъдат запомнени. Скъпи мои, това ще се случи в лидерството в бизнеса и политиката. Това е новата парадигма.

Така че наръчникът се състои в следното: осъзнаване, че реалността може и да не работи повече по начина, по който вие мислите, че работи. Вие не знаете какво не знаете. Но все още можете да планирате, ако знаете  как се променя енергията. То е като каране по път, за който са ви казали, че скоро ще се разшири и че трафика ще отслабне. Вие знаете това и се подготвяте. Не знаете точно кога ще се случи, но когато стане, вие ще сте готови, ще въздъхнете дълбоко с облекчение и ще кажете: "Знаех си, че ще се случи." 

Да затворим вече тази тема. Сега можете да следите действията на този млад човек. Той е достатъчно умен да разпознае новите енергии и да види новите възможности и, най-вероятно ще се превърне в един от най-обичаните лидери. Той ще бъде оценен като човек с широк поглед, и със слава, която никой друг не е достигал. Но старата енергия е силна, има твърде много драма и страх.

Малко по малко ще се появяват хора, които ще започнат да разбират обединението като отговор на всички въпроси. Колкото и да е трудно врагове да се обединят едни с други, това ще се превърне във въпрос на оцеляване, защото за да се продължи по стария начин би означавало да умрат или да изчезнат. Старата енергия вече няма да подкрепя старите начини. Наблюдавайте това - рано или късно то ще се случи.  

И така, ще завършим със същото нещо, с което завършихме и миналия път. Скъпо Човешко същество, не се страхувай от това какво ще стане, защото старата енергия ще се провали и, макар и трудно, ще умре. Няма да е лесно и ще се наложи да се борите. Ще има известен период на рекалибрация и настройка, през който Земята ще се движи бавно към новата енергия, навлизайки като че ли от сянка към слънчево място. Красивият град на върха на хълма бавно ще се разкрива пред вас.

Новият Йерусалим
И това е така.
Превод от английски Борислава Макиова
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/poslkrion/850-kryon26