Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/09/2010

Илюзията за Ограничеността от Условия » Общуване с Бога

Животът на вашата планета е изпълнен с изживявания като алчност, лакомия, насилие, убийства и, почти навсякъде - на ограничена от условия любов. Стигнали сте до това изживяване, водени от представата си, че и любовта на Върховното Същество, е ограничена от условия. Или, ако не вярвате във Върховно Същество, а в Самия Живот, също си представяте Живота като процес, протичащ в контекста на Ограниченост от Условия. Тъй да се каже, едно условие зависи от друго. Някои от вас биха нарекли това Причинно-следствена Връзка.

Но коя е все пак Първата Причина?
Никой от вас не е бил в състояние да отговори на този въпрос. Дори и най-големите ви учени не са били в състояние да разгадаят тази мистерия. Дори и най-големите ви философи не са били в състояние да разрешат този проблем.
Кой е сътворил Онова, Което Твори?
Ако си представите Вселена, построена върху причинно-следствена връзка, съвсем честно - коя е причината за Първата Причина, за Първопричината?
Ето тук вашите учители се объркват. Ето тук свършва пътеката. Ето тук стигате до ръба на своето разбиране.
Сега трябва да прелетим над този ръб.
Във Вселената няма Ограниченост от Условия.
Онова, Което Е, е Онова, Което Е и няма условия, при които то не е.
Разбирате ли?
Не е възможно „Онова, Което Е", да не бъде. Няма условия, при които това би било вярно. Точно затова Животът е вечен. Защото Животът е Онова, Което Е, а Онова, Което Е, никога не може да не бъде. Животът винаги е бил, е и винаги ще бъде, един свят без край.

Прочети още »