Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/09/2010

Любовницата Близнаци

Тя иска своя собствена скорост на развитие и се противопоставя на любовник, който се опитва да ускорява нещата към бърза развръзка. Може да охлади кръвта на всеки мъж. Позволете на нейното настроение да се развие, докато общността на желанията ви съедини. Тя обича цялата игра - от словесното ухажване и чувствената възбуда до кулминацията.
Ще плати за вашето търпение със собствен дял сексуална изтънченост и това е всичко, което един мъж би желал. Но любовник, който би искал да запази нейния интерес по-дълго време трябва да знае, че освен сексуално удоволствие близнака търси идеал. Взаимоотношенията за нея са общност, която включва физическо и чувствено, романтично и практично. Тя е често агресор. Последните изследвания показват, че сексуалната агресивност на жените не отблъсква мъжете. Мъжете харесват откритите домогвания.
Заведете една жена близнак на разходка с лодка и тя ще ви покаже, че не би се противопоставила на сношение. Заведете я на пикник и ще видите, че тя може да носи хубаво пухкаво одеяло и възглавница. В крайна сметка няма смисъл да се яде на коравата студена земя. Тя може да бъде много бързо свалена.

Прочети още »