Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/09/2010

Любовницата Телец

Тя е избрала обстановката за тази романтична среща грижливо. Цялата вечер е продукт на добре проучен план. В спалнята светлините са меки и бельото копринено, тъй като жените телец предпочитат коприната пред лена и памука. Трябва да я водите нежно. Тя очаква от вас да бъдете внимателен и търпелив и да правите любов като по книга. Очаква да остане доволна и не се интересува от необичайни домогвания. Ако искате да развивате нови техники трябва да правите това постепенно след като тя ви се е доверила.
Независимо от това, че има огромен капацитет на сексуален опит тя е консервативна и трудно се променя. Жената телец е взискателна любовница. По един или друг начин вие ще го установите, когато я получите, или когато тя ви вземе в леглото. Тя ще ви остави без дъх. Това е областта, в която тя най-добре действува. Всеки акт има интензивността на корида. Но тя приветствува дребните сигнали на внимание: едно потупване, една целувка, но с това дълго няма да я задържите. Каква е ползата да настройвате струните, ако няма да свирите.
Нейното поведение в будоара е неизлечимо романтично. Обича кожите и може да реши да прави любов върху кожа, застлана на пода. Когато влиза в спалнята тя не носи нищо, освен парфюм и бижута. Вие ще знаете, че това е времето за среща. Тази тигрица гори най-добре в спалнята. Нейната любима техника е да драматизира живата си сексуална фантазия.

Прочети още »