Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

4/04/2010

Хороскоп на Прическата за Април 2010

1 Април 2010
Днес не си струва да отивате на фризьор, защото като отидете в салона, няма да можете да намерите своя фризьор или може да има много дълга опашка. По-добре да не се нервирате и просто да се отпуснете.
2 Април 2010
Подстригването на косата на този ден може значително да увреди вашето здраве. Днес е най-добре да се избегне промяната на външния вид.
3 Април 2010
Един добър ден за посещение при фризьор. Днешната прическа не само ще ви направи по-привлекателни, но също ще привлече късмет и просперитет.
4 Април 2010
Днес можете спокойно да отидете на фризьор. Направената днес прическа ще промени към по-добро целия ви живот. През следващите месеци ще започнат да се случват полезни промени в личния живот, кариерата и здравето.


5 Април 2010
На този ден ако се опитвате да създаде прическа, която да украси именно вас, ще успеете. След днешното подстригване, косата ще се навива на малко по-големи къдрици.
6 Април 2010
Щастлив ден, за да експериментирате с косите си. Новият имидж не само ще промени външния вид, но и ще отразява точно вашето светоусещане.
7 Април 2010
Един добър ден за посещение при фризьор. Днешната прическа не само ще ви направи по-привлекателни, но ще се отрази и върху финансовото ви състояние. Днес подстригването ще привлече богатството в живота ви и просперитет.
8 Април 2010
Подстригване, направено на този ден, ще бъде от полза не само за външния ви вид, но и за духовния свят. У вас ще се изостри интуицията и ще с засили проницателността на ума.
9 Април 2010
Този ден е по-добре да се въздържате от подстригване, тъй като това може да доведе до заболяване: повишаване на налягането, главоболие, чувство на страх. Така че днес е по-добре да стоите настрана от фризьорски салони.
10 Април 2010
Според Източна убеждения, подстригването на този ден ще привлича злите духове. Това, от своя страна, оказва влияние върху здравето и благосъстоянието. Поради това, промяната на външния вид е по-добре да се отложи за друг ден.