Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

6/12/2013

АА Михаил. Всяко сериозно усилие от ваша страна сега трябва да срещне успех

АА Михаил чрез Рон Хед - 6 юни 2013

Ние искаме да знаете, че потокът от светлина в този ъгъл на вашата галактика, и следователно на вашата планета и във вас самите, отново достигна рекордно високо. Потокът от информация е, следователно, също увеличен. Какво означава това за вас?

Като тази светлина продължава да тече през вашето енергийно поле и физическото ви тяло, вие ще продължите, не да започнете, но да продължите, за да бъдете включени, трябва да изберете за да задържите все повече и повече от енергията на вашата истина, и да кажем "разширението" на себе си. Вашето съзнание, спомени, възприятия, и всички функции от него вече ще могат да растат според вашето желание.

Да, то ще зависи от желанието, волята ви, и от състоянието от което сега започвате да се движите напред, как това ще изглежда за всеки от вас. Но не е необходимо, ако въобще някога е било, да чувствате "затъване" повече. Потокът на енергия във и чрез вас сега е твърде голям за да се позволи това, освен ако вие не го позволите. Всяко сериозно усилие от ваша страна сега трябва да срещне успех.

Осъзнайте, обаче, че всеки от вас "започва" от различно място и всеки от вас ще има различни идеи за това какви са целите му в този процес. Еврика! Сега вече знаете защо има милиарди като вас тук. Създайте вътре в себе си най-висшия и най-добрия и най-продуктивния и радостен живот който можете да си представите. Помогнете на човека до вас да направи същото, каквото и да е. Бъдете в течение, толкова, колкото можете, и толкова, колкото можете да се превърнете в състояние, с най-висше разбиране за себе си и своя Създател. Всичко останало ще си дойде на мястото както трябва, и най-вероятно по-добре отколкото вашето въображение е в състояние да си представи. И говорейки за въображението ви, тази най-чудна част от вас, освободете я и вижте къде може да ви заведе.

Ако ви се струва, като че ли сме малко по-радостни от обикновено, скъпи сърца, то е защото ние виждаме, от наша гледна точка, че отново достигнахте повратна точка, и го направихте още преди да сме го очаквали.

Ние живеем в сърцата ви, скъпи единствени, и ние ви поддържаме в нашите. Ще говорим с вас отново много скоро. Добър ден.

Превод:Hristo
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/06/06/any-earnest-effort-on-your-part-must-now-meet-with-success-channeled-by-ron-head/#more-3422
http://elvenjewels.blogspot.com/