Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/17/2010

Дайте на другите преживяванията, към които се стремите

Най-бързият и лесен начин да запазите същността си е да помогнете на другите да се докоснат до тяхната. Най-бързият начин да преживеете нещо е да спомогнете и други да имат същото преживяване. Ако искате да почувствате собствената си божествена същност и истинска идентичност, накарайте и някой друг да почувства своята.

       Върнете хората обратно към самите тях.

       Можете да го направите по стотици начини в хиляди животи в един милион мигове.

      Каквото и да искате да преживеете в живота си, накарайте и другите да изпитат същото. Ако искате да изживеете любов, станете причина и някой друг да бъде обичан. Ако искате да постигнете благоденствие, помогнете на друг да забогатее. Ако искате да достигнете до успеха, станете причина и някой друг да успее. Ако искате да станете силен, помогнете на друг да почувства силата си. Ако искате да придобиете мъдрост, накарайте някой друг да постъпи мъдро. Ако искате да изживеете романтична връзка, помогнете на друг да почувства романтиката. Ако искате да получите прошка, станете причина да простят другиму. Ако искате да усетите сигурност и безопасност, осигурете на друг сигурно и безопасно място. Ако искате да преживеете идеално партньорство, помогнете на друг да бъде част от такова партньорство. Ако искате да усетите умиротворение, помогнете на някого да почувства вътрешен мир.

       Твърдя, че Личното Съзидание започва най-добре от другите. Най-напред фокусирайте вниманието си върху другия, винаги върху другия, никога не се съсредоточавайте най-напред върху себе си, и онова, което душата ви иска да изпита, ще се реализира седемкратно. Каквото и да искате да създадете за себе си, създайте го за другиго. Така Енергията на Привличането е най-мощна.

       Защото принципът е такъв - каквото причинявате на другия, причинявате и на себе си, защото няма друг в извечната реалност. Има само Същността. Разберете ли това, разбирате всичко, което трябва да знаете, за това как можете да бъдете по-щастливи от Бог.

Прочети още тук: