Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

1/10/2013

Овен - Февруари 2013

Пътуване в чужбина ви носи полезни връзки. Някои от тях може да се окажат и много приятни в личен план. Имате възможност да подобрите финансовото си положение. Не бива да харчите, без да мислите. Време е да сте малко по-пестеливи. Човек на много висок административен пост може да оцени вашия професионализъм и да създаде възможност да започне изкачването ви по служебната стълбица. То става бавно, сигурно и е стабилно. Получавате неочаквани подаръци от човек, когото малко познавате. Но той привлича неудържимо вниманието ви.


Родените през април може да имат проблеми със служебно преместване. Може да ви е трудно, защото сте свикнали с колегите си. Родените през март се радват на приятно известие от чужбина. Радва ги и гостуване от страната. Трябва да владеете по-добре емоциите си, не бива дребни неща да ви разстройват. Изпитвате влечение към подредения дом, но трябва да положите усилия за неговото създаване.

Имате вътрешна нерешителност, която ражда трудности за вас и през този месец е добре да преоцените истинските си възможности. Те са по-големи от това, което мислите, че можете. Не позволявайте да ви управляват емоции. Често губите контрол над избухванията си или се поддавате на страховете си, а това ви пречи да се доближите до хората, които ви търсят и уважават. Ако през този период направите правилната оценка на възможностите си, през годината може да ви е по-леко. Във вас има достатъчно сили за мобилизация и здраве. Подгответе се за приятни изненади. Имате добри възможности, но дали успявате да ги използвате, зависи само от вас.

Голяма и важна за вас покупка ви дава самочувствие. Можете да се разплатите с всичките си длъжници. Не бива да вземате заеми. Единственото нещо, в което трябва да внимавате, е да не ви манипулират с лъжи. Понякога полуистината звучи много по-убедително от лъжата, трябва да умеете да я различавате. Пазете се от воден знак. Овен и Телец ви носят късмет. Може да направите нова, много важна и приятна покупка лично за вас.

Една любов се засилва. Обградени сте от преданост и добро отношение. Трябва да ги цените. Пазете се от твърдоглавието си. То често ви създава проблеми. Бъдете кавалери, уважавайте половинката си. Имате много възможности за брак или годеж. Може да получите и покана за годеж или за сватба. Човекът, с когото искате да свържете живота си, го заслужава. Връзката ви е на ниво. Ако говорите по-малко и се включвате повече в общите дейност, щастието ви е пълно. За вас много важна роля играе приятелството. През тези дни имате условия за важни контакти.

Около 3, 9, 18, 26 февруари може да проведете важни срещи от делови характер. Това са и дати, на които трябва сериозно да се заемете с решаването на важни делови неща. Всичко се развива във ваша полза. Имате възможности да промените дома или офиса си. Направете го. Всяка промяна повдига жизнения ви тонус. Имате желание да пътувате в чужбина. Проучете условията и го направете. Имате шансовете за успех. Напоследък ви минава мисълта и за работа в чужбина. Пробвайте, но само, ако още от тук уредите работното си място. Не се осланяйте на фирми - може да загубите. Успехите са около вас и вашето семейство. Има възможност да започнете дейност, свързана с път. Може да пътувате в страната за търсене на нови контакти и да ги намерите.