Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

1/10/2013

Телец - Февруари 2013

Очертават ви се възможности за интересни пътища и неочаквани, но кратки и много приятни почивки. С пътуванията си успешно решавате бизнес въпроси, сключвате нови сделки, а новите ви контакти ви носят много интересна информация. Помислете как бихте могли да я използвате. Задълбочено обмислете поведението на дете, което иска да е напълно самостоятелно и да разполага с повече пари. Ако то не е достатъчно голямо и зряло, откажете, но нека да бъде внимателно и без празни нравоучения. Ако се отдели от вас, пише му се нещо не добро и може да имате сериозни неприятности. Запознайте се отблизо с приятелите му и се постарайте да се доближите до самото дете. Ако още е ученик, потърсете контакт и с учителите му, трябва ви повече информация за него и средата му извън дома.


Може да се наложи да направите неочаквано пътуване, свързано с имот. Има нещо объркано и неизяснено около него. Внимателно пипайте, защото може да се стигне до неприятни последици. Повечето Телци са закриляни от съдбата. Късметът е около тях. Работата им върви, защото по принцип те са работохолици, но за разлика от работохолиците в другите знаци, те макар и слабо, но все пак умеят да разпределят натоварване и почивка. Новите ви контакти са успешни.

Раждате нови идеи, увличате другите. Подготвяте нови начинания, правите планове и те няма да са безпочвени. Потърсете хора, с които бихте могли най-успешно да започнете осъществяването им. Тези, които се занимават с изкуство, имат нов силен творчески импулс. Каквото направят, е полезно, приятно и много сполучливо за тях. Сега е време да подредите дома си, да довършите ремонта или някои битови промени, които планирахте и не изискват големи усилия. Не обичате критиката, но през този месец може да се наложи да се вслушате в нея.

Пазете се от хора, които ви дават лъжливи обещания - вие не веднъж сте попадали на тях и добре ги познавате. Вие самите не обещавайте неща, които не можете да свършите. Всичко през останалата част от годината е, както се казва, на чисто - пито-платено. В началото на месеца имате напрежение, в средата му - също. При родените през април напрежение е породено и от непремерени приказки. Вашата раздразнителност създава напрежение дори в дома ви, сред близките ви. Това няма да ви е приятно и може да стане предмет на обсъждане в дома ви. Трябва да стиснете зъби и да чуете доста горчиви думи за себе си. Вземете си бележка.

Хората, които се занимават с търговия, имат успех. Направете подарък на човек, когото обичате, може и без специален случай. Бъдете оптимисти, макар че Телците по принцип са реалисти и винаги стъпват на земята с двата си крака. Очаквайте предложение за допълнителна дейност, от която да получите и допълнителни пари. Необвързаните могат да получат предложение за сериозна връзка. Обвързаните да не се впускат в любовни игри и авантюри, които по-късно могат да им излязат солени. Телците са горещи и всеотдайни в любовта и ако държат на човека, който в момента е до тях, да не се заиграват навън.

Към края на месеца може да се наложи да вземете важно решение по делови въпрос, но няма да можете да се справите сами. Поискайте съвет от близки, които са по-опитни от вас. Изолирайте се за известно време от приятелите и близките си и се съсредоточете върху непосредствените си задачи и най-близките си планове. Имате добри парични постъпления. Огнен знак може да ви помогне, ако поискате помощ от него.