Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/03/2013

СаЛуСа за пътуването навътре и Възнесението

 
24-ти януари 2013, Лаура

Служителите на Светлината се подлагат на огромно количество стрес в тези времена на последна игра. Много от вас сега могат да се борят, за да открият отново тази искра от светлина в себе си.

Ние препоръчваме, за да преодолеете тези трудни времена, да фокусирате енергиите си върху собствения си живот, върху собствените си нужди повече от всякога. Бъдете герой на собствения си живот, бъдете носителя на светлината, който трябва да бъдете в живота си точно сега. Бъдете спасителя, който бихте искали да ви спаси. Защото в интерес на истината, вие единствено можете да спасите себе си. Никой друг не може да ви спаси или избави, и толкова много от новите абонати на нашите послания се надявам да видят това да се случва.


Ние ви казахме за критичната маса, необходима, за да ви отнесе всички вас, заедно с Майката Земя постоянно в по-високите измерения. За тези от вас, които търпеливо са чакали това да се случи, и са си пожелали другите да им свършат трудната и мръсна работа, бихме искали да кажем: "Моля, лично участвайте в процеса на собственото си Възнесение. Не чакайте другите да постигнат 5D, за да участвате активно в собственото си Възнесение. Това не само ще гарантира собственото ви Възнесение, но ще донесе огромна помощ на енергиите, които се изискват, за да се премине от 3D, за тези около вас и за Майката Земя също. Новите вибрации, генерирани докато човек се стреми и търси самостоятелно си подобряване допринасят за разпространяването на любовта и светлината необходими повече от всякога. "

Именно Пътуването и Търсенето само по себе си е това което има значение, скъпи приятели, много повече от крайните резултати. Ние осъзнаваме съпротивата, която такива мисли и думи срещат в по-голямата част от вашите общности. Тъй като мнозина от вас все още хранят фалшиви надежди, получени идеи за това какво е Възнесението, и как то трябва да се проведе. Много от вас не са в състояние да видят, че това, което е било казано в миналото беше казано при определени обстоятелства, за конкретна аудитория, за определени времена и цели. Бъдете Тук и Сега, и вие ще разберете вашите собствени нужди за тук и сега. Оставете в миналото, това, което е било необходимо в миналото, и се вгледайте в себе си сега, за да научите какво е необходимо сега.

Подобно на много студенти, които четат техните изпитни резултатите на таблото, където са отбелязани оценките им, вие сега се оглеждате за резултатите. Възнесението е крайният резултат - наградата в края на дългия период на обучението. Въпреки това, обучението, изследването, техниките, страстта и откритията, направени по време на усилената работа по обучението и борбата са сами по себе си това, което ще остане с вашето същество за вечността. Това е мястото, където наистина се обучавате, и доколкото това засяга Възнесението, това е именно момента когато вие полагате усърден труд, където собствената ви желание да разбирате и да израствате е в своя връх.

Възнесението е просто дипломирането ви и в много отношения, подобно на това, което става със студентите, които са нашата абонати тук. Съзнателното страдание е това, което е необходимо, за да се въздигнете отвъд илюзиите, изложени пред очите ви.

Средствата за масово осведомяване и интернет разпространяват много съобщения на страх и журналистите искат да имат най-добрата история, за да продават, заради печалбата, сензационните новини, добавяйки към новините голяма част от това, което те чувстват, че хората ще прочетат от големите числа. Няма безпристрастност, няма свързани събития така както те са се състояли - всичко е оцветено от дневния ред на редакторите. Не прекарвайте много време с ума си, заплетени в тези уеб драми и страх и в страха, който изгражда дневния ред. Погледнете на медиите все едно гледате на сапунен сериал по телевизията. Да се научите да се отдръпнете от всички 3D самонанесени драми на хората също е част от процеса на Възнесение.

Както беше изтъкнато преди, има много от вас, които са живели в 5D, както и в 3D, от самия момента на раждането им. Всички вие, които сте звездни семена, които първоначално сте били създадени в други светове, живеете едновременно в 5D или дори по-високи размери, както и в 3D.

Ние силно подчертаваме необходимостта за вас да се научите да си взаимодействате с вашия собствен Висш Аз и да позволите на тази по-висока, всезнаеща част от вас да ръководи пътя ви, доколкото това се отнася до мисията на живота ви тук, на Земята.

Както вече казахме в първата част от това послание, именно търсене, самото пътуване, е това което има значение най-много. Крайните резултати винаги са били ваши. Спомнете си причината, поради която сте дошли на Земята, а с това искам да кажа - Не забравяйте себе си, чрез себе си, за себе си. Не искам да кажа да прочетете това в ченълинг послание, или в YouTube видео, или в статия. Това всеки може да направи с голяма лекота.

Това което искам да кажа е да си спомняте от душата си, да помните със сърцето си, нека вашият Висш Аз да ви разкаже своята собствена история, своя собствен филм, четете от книгата, в която вие сте герой. Искам да кажа да се свържете вътрешното си Аз и да слушайте тихия си глас отвътре. Слушайте без думи, слушайте, за това което сте вие през всички измерения, в този живот. Искам да кажа открийте това, което Възнесение означава за вас, за вас самите, преди да се устремите към големи цели като Глобалното Възнесение. Казвам това, защото, каквото е горе, такова е долу. Вселената у вас остава да бъдат изследвана и открита все още от по-голямата част от вас.

Пожелавам ви прекрасно пътуване, пътуването на самооткриване, пътуване на радост, светлина, любов и съзнание.

Благодаря ви, СаЛуСа от Сириус.

Канал: Лаура Многоизмерен океан.

Превод:Helis


http://multidimensionalocean.wordpress.com/2013/01/24/salusa-on-the-journey-within-and-ascension-24-jan-2013-multidimensional-ocean/#more-447 http://bulgarianmultidimensionalocean.blogspot.com/2013/02/24-2013-24-2013.html
 http://elvenjewels.blogspot.com/2013/02/24-2013.html