Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

6/29/2013

Приятелство и раздяла

Послание на МИРАЕЛ, 14 Април, 2013

Защо хората се разделят? Това е въпрос за взаимния обмен на Енергиите, на Даровете. Това е въпрос за полярността, за притежаването, за магнетизма.
   
Скъпи мои, Вие се срещате, за да разменяте Енергиите на Дома, частите от Вселената. И усещате Сродната Душа. Приятелите се срещат за това, да приемат Дарове Един от Друг. Дори наричате този човек подарък за Душата Ви, Пратеник на Небесата, носещ Блага Вест. Заедно разширявате мирогледа си, изпитвате нови неща. Заедно се вдъхновявате Един Друг за изпълняване на Предназначенията.   

Но главния Подарък понякога може да е в края на Урока. Това е "болката в Сърцето". Чрез Истинската Светлина, чрез болката, пречиствате Сърцето на Вашия Приятел от емоционални и мисловни натрупвания, фактически, разрушавайки неговия Свят.
   
И Вашия Приятел Ви предлага своя Дар. А в края на Уроците-Подаръци, предишната нишка на връзката Ви може да се скъса. Вие сте станали вече други, обновени, и се разделяте: или до края на Въплъщението, или за съответно време.
   
Можете да станете Приятели отново, ако си простите Един Друг, осъзнали Същността на Уроците и приели Даровете. Тогава възниква нова нишка. А приятелство е възможно само тогава, когато се намирате на едно духовно ниво на вибрации. В този случай говорите на един език, разбирате се един друг.
   
След раздялата, може да страдате само по причина, че помните онази болка, която са Ви причинили. Това, как хората се разделят, се явява и подсказка за темите на Уроците за страховете, за комплексите, за приемането на реалностите, за отваряне на Сърцето, за разширяване на мирогледа, за честността пред самите себе си, за сваляне на ролевите маски.
   
Обичайте се един друг!
   
С Любов, Mираел, Семейство на Светлината
   
Превод: Нона Григорова
http://rdlove.ru/2013/05/druzhba-i-rasstavanie/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6292