Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

6/14/2013

Симптоми на напускането на стария свят

По време на великия процес на духовна еволюция, създаден от душите на вселената, Планетата Земя като цяло се възнася в по-високи нива на съществуване и битие... на по-високи нива на съзнание и в една  нова реалност, която продължава да се развива всеки ден.

Планетата Земя – мястото, където всичко това се случва, този план за цялата вселена. По този начин тя служи за опитна палитра за края на една огромна реалност, който е единствен по рода си и никога досега не се е случвал и който позволява една съвършено нова реалност да заеме мястото на старата.

Този зашеметяващ и възхитителен процес протича с безкрайно нарастване. По този начин се оформят много нива и пластове по стълбата на възнесението, като всяко от тях заема място със специфична вибрация и честота. Всеки човек достига определена вътрешна честота и в съответствие с нея му се оставя уникално стъпало за пребиваване. което сега съответства на това, което човекът е достигнал. 

Постигането на нова и по-висока вътрешна честота се дължи на освобождаването на старите модели, на по-тъмните и по-плътни енергии и на изкривени възприятия, които носим в себе си.

Някои хора участват в нашия процес на възнесение в качеството на пионери, първопроходци. Тези смели души първи заемат нови стъпала с по-високи вибрации на съзнанието и битието.

В края на краищата много други души се присъединяват към тях и при достигането на необходимата критична маса те се придвижват по-нататък в своето пътешествие, изкачват се на друго стъпало в съвършено нова територия.

През тези продължителни и многократни моменти от напрегнатия процес на възнесение, или на нашето пътешествие към дома, ние непрестанно правим крачка след крачка в полза на своето очистване от старата реалност, на освобождаването от всичко възможно, което ни е „тежало” и ни е теглило надолу.

Постепенно ще осъзнаем, че за нас става невъзможно да усвояваме старата реалност. Ние просто вече не сме на едно ниво с нея, тъй като вече вибрираме много по-високо от нея.

Този процес на отделяне от старата реалност протича  много естествено, тъй като енергиите в пространството могат да съществуват съвместно само с подобни енергии.
Ако се отделяме от хората, от местата на пребиваване, от работата си и от много други неща, то е почти винаги защото ние вече не си подхождаме.

Простите закони за енергията се грижат сами за този процес, както правят и нашите души, които винаги са на кормилото и ни насочват по прекрасен и съвършен път.
Процесът на възнесение включва умиране, докато сме още живи и в тялото си. Това е безпрецедентен опит и, както винаги, се учим в движение.

Симптомите на напускане на стария свят  могат често да бъдат смущаващи, предизвикателни и, което е най-хубавото от всичко, никога преди не виждани и не чувани.

По-долу са приведени примери за няколко от най-често срещаните преживявания при напускането на стария свят с обяснения за значението им и с някои препоръки за постигане на комфорт:

- Внезапно се чувствате сякаш сте скочили от скала  без застраховка, със силното усещане, че не знаете нищо за мястото и не виждате нищо, за което да се хванете.
Това е знак, че сте приключили с отделянето от старите плътни енергии, които сега са там, където вие не сте. Това се случва многократно в хода на процеса на възнесение, като всеки път приближавате критическата маса отвътре и понякога отвън. Това усещане преминава с времето, дори и да се чувствате доста некомфортно, докато се случва. Можем да възвърнем комфорта си, знаейки че това усещане винаги отминава и че ние в края на краищата ще започнем да го разбираме и приемаме, колкото по-често ни се случва.

- Сякаш никой не ви забелязва, не ви обръща внимание и не се интересува от вас.
Въпреки че това може да създаде неприятното усещане за неуважение към вас, за непочтителност и дори за оскърбление, знайте, че тези хора, които не ви „виждат”, се намират в съвършено друго пространство. В стария свят много хора още не са излезли извън своите ограничения и по този начин гледат през много плътна стена и през егото си. Всичко това е все още в тях, защото не са готови да видят, че всичко около тях е част от едно прекрасно цяло, че всички заедно са и всеки един от нас е сияйна светлина, част от цялото и ние всички сме едно.

Колкото по-високо вибрираме, толкова по-невидими ставаме и толкова повече това става забележимо. Ще разберете кога сте „видими” и уважавани и ще има хора, които ще изберат да прекарват времето си с вас. Истинските същности винаги ни виждат и е прекрасно да си сред тях. Вие ще си помогнете, като останете в своето убежище. Тъй като все повече и повече души на планетата не приемат нещата за своя сметка, лично, те ще бъдат освободени и също ще започнат да виждат това, което ги обкръжава.

- Трудно ви е да пребивавате в тълпа  и повече не можете да вземате участие в каквото и да е, ако има групова енергия.

Ако това не е необикновена група, където всички са почитани и уважавани за това, което са и за техния принос, с равна степен на принадлежност и обща цел, която се приема страстно от всеки участник, групата повече не работи за вас. На висшите нива в групите не съществуват лидери, всеки е с еднакъв принос и е много „видим”, отношението към всеки е с голяма благодарност и уважение. Също така пребиваването в група или тълпа носи огромно количество разнообразни енергии и ние ставаме по-чувствителни към светлината, внезапно ставаме по-малко способни за процеса или държането на ръцете с толкова много различни енергии.

- Чувствате се съвсем самотни, останали са ви само няколко приятели и любими хора и поддържате редовно връзка с тях,  никой понастоящем не мисли като вас и не разбира вашите възгледи относно реалността.

Можем да се опитваме отново и отново да намерим нови приятели, да установим контакт с нови хора и да влезем в нови групи, но ако тези енергии не вибрират там, където сме ние, може винаги да ни се струва, че се движим в съвършено различни посоки. Това е много често срещано по време на процеса на възнесение – да имаш чувството, че другият се намира в края на дълъг тунел, толкова далеко и е трудно достижим. Освен това, колкото повече се развиваме, толкова повече разбираме, че групите ню ейдж и духовните групи са вече неуместни, не само защото те дълго са се уповавали на стара и застояла енергия, а и защото са загубили доста време в умишлена духовност, която не съществува във висшите сфери.

Може да бъде изключително трудно, ако не и невъзможно, да се върнем към енергиите, които сме надраснали, те просто стават непоносими. Любовта винаги вибрира високо и дори и да не можем да се виждаме очи в очи с всеки, с когото се срещаме или с когото сме свързани, връзката с енергията на любовта винаги може да послужи като единствено свързващо звено и да запази живи отношенията, които иначе биха се развалили.

- Опростили сте живота си до крайна степен, освободили сте се от ниските и плътни енергии и имате чувството, че няма накъде да вървите.
Поздравяваме ви! Вече сте достигнали вашия център, или по-точно казано, окото на бурята, пространството между отделните мисли, сега и където всичко е. Освен това вашите вибриращи реалности още не са създадени и затова няма накъде да вървите, някъде, където вибрацията е като вашата сега. Веднъж достигнали окото на бурята, започваме без усилия да сътворяваме много от това, от което се нуждаем и което сме искали.

Започваме да създаваме с лекота, защото всичко, което е нужно да направим, е да бъдем както преди, да се развличаме с разнообразни мисли и това, с което желаем да се слеем, идва като мигване на окото. Това се случва с мен постоянно, знам, че и с много от вас е така и съм уверена, че това е достоверно и много възможно. Съвсем скоро това ще бъде единствената реалност, която ще преживяваме, и това се случва сега. Съществува нужната увереност, че напускайки стария свят, ние ще стигнем до тук. Това пространство също така е много защитено.

- Повече не усещате желание да лекувате другите, да носите вибрации на планетата, да се учите на нов начин на живот, да четете духовни материали, да медитирате, да СПАСЯВАТЕ каквото и да било или който и да било или да вземате участие в каквото и да е с духовни намерения.

Планетата сега премина на ново ниво. Вашата работа е завършена. И дори и преди да достигнем новото ниво, след това, докато всеки от нас достига определеното ниво на честота вътре, ние вече сме готови да изоставим старите цели и да започнем истинския живот. Това означава, че ние сме длъжни да четем за тях и не е нужно да учим нещо ново. Разбираме, че да си духовен се случва от само себе си. В един момент ние просто се оказваме духовни без да сме изразили каквото и да било намерение. Наличието на намерение ни поставя извън нашия център, а също така идва от старите постановки на егото.

Да спасяваш другите или да се намесваш със съзнателни намерения с цел да им помогнеш, когато не са те помолили за това, винаги е в разрез с битието на Земния Ангел. Спонтанни предложения от духовното ръководство или съобщения от други също се вписват в тази категория. Има едно изключение от всичко това и то трябва да се направи чрез нашите прозорци. Тъй като нашите прозорци съществуват на границата на измеренията, а не в старата реалност, и ще служат за помощ на другите за достигане на следващото плато или обратно. И така ние ще бъдем помолени за помощ и молещите ще бъдат балансирани и готови да приемат това, което им е нужно през нашите прозорци.

- Вие сте толкова уморени, толкова изтощени от старата реалност, че вече за нищо не се вълнувате и просто сте се отдали на разочарованието, изтощението, апатията, на това, което се усеща като депресия със силното желание повече да не сте тук. Смятате, че нищо НИКОГА не ще се промени. Вие сте повече от обезкуражени.

Сега сте готови да бъдете в окото на бурята. Сега сте готови да напуснете старото. Не е нужно да се тревожите за това, което се случва някъде си, с вас повече нищо не може да се направи. Още не сте осъзнали, че сте „умрели” и сте се отправили в новата реалност. До този момент сте бродили из стария свят и сте вярвали, че това е вашият свят и работи за вас. Външният свят, или старият свят, трябваше да стане трудно поносим, за да можете да го освободите. Усещането ви за него е много неприятно, защото вие повече не му принадлежите, защото сте умрели и сега се раждате отново.

Ще разберете кога сте направили решаващата стъпка и сте се доверили или сте станали напълно опустошени, за да освободите всичко това, когато се окажете в един голям свят на удовлетвореност, доверие, покой. Тогава това, от което се нуждаете, ще се срещне с вас по вълшебен начин и с облекчение ще почувствате мир, който ви е бил непознат до този момент. И тогава... най-после ще срещнете другите, които също са тук, и ще се обедините, за да творите съвършено новото.


НАВИГАЦИЯ К ГРАНИЦЕ ИЗМЕРЕНИЙ
КАРЕН БИШОП
Превод от руски: Десислава Иванова J
http://svet-adonai.com/simptomy-pokidaniya-starogo-mira/
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/06/blog-post_5837.html