Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

6/07/2013

АА Михаил. Вие сте тези, които ще извършат тези промени

АА Михаил чрез Рон Хед. 2 юни 2013

Днес ние ще се съсредоточим върху темата за промените във вашия свят още веднъж. Ако сте човек, който получава повечето от информацията от телевизията и вестниците, тогава може да е много вероятно да сте пропуснали някои съвети отнасящи се до това, които ние сме на път да ви кажем. Ако и вие, изключително получавате информация от така наречените алтернативни медии, тогава може би сте започнали да събирате малко по-различна представа за това какво се случва в този момент.

Намеците за предстоящата промяна са налице за да ги видите, ако искате да ги видите. И, както вече ви казахме при повече от един случай, може да се очаква, че те започват да събират инерция от само себе си. Ние използвахме термините снежна топка и лавина. Е, може би те не са достигнали тези пропорции все още, но ще го направят. И ние ще сме имали нещо общо с енергиите и побутванията, които произведоха климата в който това ще се случи.

Но вие, скъпи наши приятели, сте тези които ще извършат тези промени, тези които ще ги видят по пътя си. Предлагаме ви да започнете да четете и да слушате това което се случва около вас с ново схващане. Започнете да четете под и зад това, което ви се казва. То няма да ви бъде казано в очевидни изрази все още, въпреки че това ще дойде скоро.

Предлагаме, също така, в страните от Северна Америка да започват да се оглеждат извън своите граници, най-вече защото не се казва какво се случва другаде, и не достатъчно тежест се дава на ефекта върху вашия свят, все още.

Беше време, когато предопределяхте курса на световните събития почти винаги. Но има и нарастващо влияние което започва да балансира това сега и то ще бъде от полза да се разбере това. Има огромни промени в действие, скъпи мои. И, не, те не са от страшен или катастрофален вид. По-скоро, вашият свят е на път да започне промяна за да бъде щедър и красив за повече от една шепа от неговите деца.

Ако можете да намерите само едно нещо което да празнувате всеки ден, ще се почувствате по-добре и ще допринесете за напредъка който търсите. Задръжте добрата новина в сърцето си, подхранвайте я, и я споделете. Единственото друго нещо което ние ще ви призоваваме да направите е да погледнете на това което желаете от дадена ситуация, а не на това, което не искате. Бъди за нещо, а не срещу нещо друго. Ние мислим че разбирате концепцията сега.

Бъдете радостни и добре и ще говорим скоро отново. Добър ден.

5 юни 2013

Любовта е любов. Тя просто е. Любовта не знае защо е била създадена или защо съществува. Нейната единствена цел е да тече през Вселената и да обвие всеки един от вас в своята прегръдка, защото не сте по-различни от звездите, планетите или всяко друго живо същество на това земно равнище; Вие заслужавате и сте предназначени за привличане на любов. Не обръщайте гръб на прекрасните подаръци, които има да ви предложи. ~ Създателя

Превод:Hristo

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/06/02/you-my-dear-friends-are-the-ones-who-will-carry-out-these-changes-channeled-by-ron-head/
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/06/05/love-is/
http://thecreatorwritings.wordpress.com/2013/06/05/love-is/
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/06/blog-post.html