Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

7/26/2013

Крион „ТРИТЕ ВЯТЪРА“ - Човешката Душа

Привет скъпи, Аз съм Крион от Магнитната служба. 

И така, за мен не съществува отрязък от време между този момент, когато последно говорих с вас, и сегашния момент. Трудно е да се обясни на линейното Човешко същество, какво е това да бъдеш извън времето. Тоест, когато всички неща протичат едновременно, и това се явява доста странен предмет на обсъждане, защото във вашето разбиране, бъдещето ви е неизвестно, и вие не можете да се върнете отново в своето минало. За вас, съществуването ви през цялото време протича в настоящето. В същото време от моята страна на завесата, ние пребиваваме едновременно във всичките 3 реалности, но ние казваме на това „Сега“. Тези понятия – това са само енергии, но вие присвоявате всяка от тези реалности в своето тримерно разположение на скалата на времето.

МИНАЛО, като пример: Действията от миналото не могат да бъдат променени в 3Д, но спомените за тях – могат. Затова, ако вие презапишете вашето отношение към това, което е станало в миналото, то това ще измени ВАС във вашето настоящо време. В този случай , какво правите? Вие пребивавате в миналото и го презаписвате!

БЪДЕЩЕ: Вие казвате, че вашето бъдеще не ви е известно, но потенциалите на това, което можете да направите, всъщност са ви известни. В какъв смисъл и доколкото измените своето мислене днес, ще предизвика изменение на потенциалите на това, което може да направите утре. Ето защо бъдещето може да бъде презаписано днес. Когато се договаряте по някое време утре да излезете на разходка, това означава ли , че вие предсказвате бъдещето, ако навреме бъдете на заплануваното събитие? А ако в последния момент отмените уговорката, в този случай изменяте своето бъдеще? „Крион, почакай малко. Това са неща, които можем да контролираме, това не е същото, защото нашето бъдеще е тайна за нас.“ А какво, ако ви кажа, че за нас няма никаква разлика. „Договореностите“ планират и отменят събития в тази реалност, която вие не можете лесно да видите, намирайки се в 3D ,но това е все едно - това са потенциали, които създавате сами за себе си. Ние разглеждаме това, като едно и също, и това ни помага да ви дадем такъв ченалинг, като този. И ние се каним да назовем този ченалинг „ Трите Вятъра“.

Голяма част от тази информация ви е давана в продължение на много години във вид на различни фрагменти и детайли. Но този път ние ще съединим всичко в едно. Някои от приведените термини вече сте чували, ние споменахме за тях преди, и сега искаме да разложим всичко това пред вас, като килим, съдържащ отговорите на много въпроси и, възможно, някои противоречия. Някои неща могат да не съвпаднат с това, което вие, вероятно, сте чували от други, и в този случай влиза в играта вашето Божествено разпознаване, доколкото ще се наложи да задействате вашето интуитивно чувство, за да си изясните, има ли смисъл в тези неща, за които се каня да ви разкажа. Вие можете да започнете да приемате това, което аз бих назовал сега като духовна логика.

Човешката Душа

Преди всичко, ние разглеждаме Човешкото същество и душата на Човешкото същество, като едно и също нещо. В нашата реалност, това никога не се разделя и пребивава едновременно на много места. Но за по-добро разбиране от вас, в продължението на дадения урок, ние ще говорим за това, че душата пребивава само на четири места едновременно. Три Вятъра - това са три места от четирите, и другото место, в което пребивава вашата душа, се явява дом. И това е местото, където се намирам Аз, скъпи мои, и ние не назоваваме това място вятър, когато вие пребивавате у дома. Тук няма активни действия, съпътстващи противодействията, и няма това, което да притегля или отблъсква. Трудно, почти невъзможно е да ви описвам нещо такова, което е толкова близо до вас, но още така скрито от вас. Домът не се явява един от ветровете, защото това е место, в което вие пребивавате винаги.

Частица от Бог пребивава във вас, и въпреки това има нещо от моята страна на завесата, което е скрито от вас, докато вие се явявате Човек. Така и трябва да бъде, доколкото да изпитате енергиите, с които вие ще работите като бъдещ Човек, вие трябва да оставате в определена реалност и в определено състояние на съзнанието, за да можете да съществувате на планетата и да работите за решаването на главоблъсканицата. Но, когато сте у дома - няма вятър. Дома – това е място, когато не се намирате в нито един от ветровете. Дома – това е вашето естествено „състояние на Бог“.

Как Човека „вижда“ Бога

Ти – това е частица от Божествената супа, състояща се от безброй частици, но всички те са едно. Самата същност на квантовата размесеност /физически термин, описващ квантовия атрибут, когато всичко е взаимосвързано и се намира в единна реалност, независимо от разстоянието/ - проявление на атрибутите на Бог. Когато ти се докосваш до своя Висш Аз, ти се докосваш до всички свои части. Понякога хората мислят, че получават послания от ангелите, и тези ангели носят послание от други ангели, и така нататък, и така нататък. Хората виждат във всичко иерархия във властта, доколкото тя съществува в тяхната собствена реалност. Но у Бог няма такова понятие, защото мъдростта е Божествена – това е единна мъдрост, която винаги се явява една и съща мъдрост, и която винаги и навсякъде присъства в своята пълнота. Истината си е истина, и именно затова, че ти имаш частица от Бог, ти започваш за осъзнаваш абсолютната истина съразмерно с това, как се пробуждаш духовно. Затова ти можеш да вземеш от друго пробудило се Човешко същество от друга, неизвестна за теб част на света, изясняваща на друг неизвестен за теб език, - и да намериш тази същата истина. Вътре в теб е същия Бог, който е и у него.

Така че, така, както ти даваме този урок, отдай чест на твоята интуиция, тази част от твоя разум, която разпознава с помощта на духовната логика. За някои от вас ще бъде откровение, това за което ще говорим в хода на обсъждането на Трите Ветрове.

Трите вятъра

Човешко същество, в сценария на живота на Човека няма нищо по-достойно за честване от Трите Вятъра. Те определят едно от трите състояния, в които винаги пребивава Човека. Два от тях са кратки, и един дълъг. И това са: Вятър на Раждането, Вятър на съществуването, и Вятър на Изхода / вятър на раждането - начало на проявлението, Вятър на съществуването, битието – съществуване в проявено състояние, вятър на изхода – вятър на прехода, преместването, изхода от проявеното състояние и възвръщане в другата страна на завесата – уточнение от преводача/. С ваши думи вие бихте казали така : раждане, живот и смърт. Ние не приемаме тези думи, защото те имат предразположеност към 3D-реалността, която от части се явява, като ваш единствен поглед към истината.

Вятър на Раждането

Вятъра на Раждането се отличава от това физическо събитие, което вие назовавате раждане. За нас Вятъра на Раждането е – ти, буквално пред твоя вход в света /вдишващ своята първа глътка въздух/. При обсъждането на всеки “Вятър“, ние ще започваме с това, че ще отхвърляме погрешните представи и ще ви даваме истината. Така, че позволете ни да обсъдим толкова много, колкото можем и нека започнем с енергиите, свързани с Вятъра на Раждането.

Представи си себе си, като част от цялото, като част от елемента – Вселенска любов и мъдростта на Бог. Ти си готов да се върнеш на своята планета, но у теб отсъства мисленето на Човека. Какво се задейства при това? Какви енергии се въртят около това да те доставят в това место? Какво способства, да се намериш във Вятъра на Раждането, и съществува ли в това система?

Това е трудно да се опише, нали това са нелинейни неща. Разберете, че на вас ви са известни само линейните неща, доколкото такава е вашата реалност. В твоята 3D-реалност, в която ти пребиваваш, четейки тези редове, ти е известен само един единствен живот на Земята. Но в този квантов Вятър на Раждането, ние те виждаме, стоящ на края на пропастта на друга реалност, връщащ се на планетата след много животи, /сега говоря за старите души/. И така, когато ти стоиш там, ти се каниш по някакъв начин да се включиш в качеството на Човешко същество към енергията на планетата. „Вятърът“ на 3D-реалността, в която ти се каниш да прекрачиш, те обхваща със страшна сила. И така, като че ли ти „влизаш“ в него, а ние ти казваме нашите последни слова на любовта. Ти почти се изключваш от реалността на Духа, доброволно се разделяш с паметта за всички и отново се връщаш на Земята. Какво прекрасно време!

Какви са свойствата или „правилата“, за това, как вие отново да се включите към човечеството? Първо, позволете ми да ви кажа за това, какви няма, защото твърде много от това се разбира невярно. И първото, което трябва да знаете е това, че Човешкото Същество е абсолютно уникално! На тази планета на пристигащи и отлитащи сакрални души, у всеки Човек има Божествена част, която ние наричаме Висш Аз. Всички тримерни структури на ДНК на Човека и заложените вътрешни потенциали се явяват идентични. И единственото, което отличава едно Човешко Същество от друго, се намира вътре в квантовата част на ДНК, - това е енергията на Акашовите Записи. 

Следва продължение..

Източник:  http://yurdal.ucoz.ru/news/krajon_quot_tri_vetra_quot/2013-07-17-1015
Превод: Стоян Делев | Самосъзнание.com