Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

7/29/2013

Сърф–прогноза на Айлар за следващия месец и малко по-нататък...


Сърф–прогноза на Айлар от 21.7.2013 за следващия месец и малко по-нататък...

Близкото време за всички нас ще е многомерно – все по-често ще се сблъскваме с различни времеви и пространствени потоци, които понякога ще ни изтласкват в 5 измерение, където ще можем да строим позитивния и шоколадов вариант на своето Настояще, а понякога, когато отдръпващата се вълна, оголи недоработените ни аспекти от себичност и ограниченост, ще ни хвърлят и обратно в 3 плътност. Ще е подобно на морска вълна, особена люлка, на която ни е съдено да усъвършенстваме състоянията си и нашата способност да Творим Реалността. Не си струва да се боим от този процес, той, в действителност , е естествен и ни е необходим, за да изострим способностите си да разбираме ставащото. Именно това ще ни позволи да се утвърдим във все по-нарастващата мощност на собственото ни Намерение и да се убедим, че именно ние самите сме Художниците на това Училище за Живота! В това се състои главната цел и смисъл на тези процеси, които с Вас стартирахме на нивото избор на нашите Безсмъртни Души.

Сега задачата е да осъзнаем това на ниво чисто Човешкия си аспект и изцяло да поемем отговорността за всичко ставащо в Живота ни. Тези, които могат вече да разберат това и уловят – вече са излезли на гребена на своя Успех и Благополучие. Нужно е за пореден път да се приготвим за това, че всичко, което не ни съответства на високочестотния спектър на нашите Висши Аз – ще покаже, че то НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ в нашия живот. Във всеки случай, всички области на живота, където има ненормална тежест, напрежение и болка, са повод внимателно да погледнем и да се заемем с въвеждането на ред именно там. Това е необходимо да се направи, колкото се може по-бързо, в противен случай, по-нататъшните енергийни вълни на промените ще поставят тези, които още не са приели или не са разбрали важността на това действие, в много жестоки условия, до самия изход от Играта или до краха на всички съществуващи декори. Всички тези процеси са щателно обмисляни от нас на най-високото ниво на Безсмъртните ни Души, в дадения случай, те не са неконтролируемите „възли на хаоса“, за които са споменавали Хаторите и Възнесените преди.
   
Струва си да се обърне внимание на всички болезнени точки, които съществуват – именно тези области не пускат всеки човек към по-нататъшно развитие в по-комфортен и естествен вид. Искам да отбележа, че тези въпроси непосредствено са свързани с това, че всички плавно се движим (въпреки колебателните движения споменати по-горе, въпреки този маховик), в посока към увеличаване на вибрационните честоти като цяло. А това, естествено, е в пряка зависимост с това, в какви ситуации се оказваме.
   
При външното напрежение и, даже понякога трагичност на някои ситуации, е по-добре никога да не се забравя, че именно този маршрут, по който с вас сега вървим, е най-ефективния и значим за нас, за нашия индивидуален план за развиване на своята Безсмъртна Душа. Трябва просто на тези ситуации да погледнем от друга гледна точка, не еснафска, а значително по-висока: на какво ме учи тази ситуация? Какви теми, какви въпроси ми подсказва? На какво трябва да обърна внимание?
   
Там където има болезнени точки, там се намира и ЗОНАТА НА НАШЕТО ИЗРАСТВАНЕ. Струва ли си да упрекваме живота си, ако той, в действителност, ни подсказва начин и направление – накъде да израстваме, накъде да вървим, и на какво първостепенно трябва да обърнем внимание!
   
Много от нас в най-близко време спонтанно ще излязат на ново ниво на собствен контакт със своя Висш Аз, с паралелните Реалности и ще започнат да се сблъскват с проявленията на многомерното устройство на този Свят.
   
Но това се отнася, преди всичко, за пионерите, за челниците, които преминават маршрута малко по-рано, от всички останали. Непосредствено с това, много остро ще стои въпроса за наличието на енергия, за наличието, на т.нар. Лична Сила. В някои периоди може да сблъскаме с това, в обикновения живот и при нещо като кристално чисто осъзнаване, можем за няколко минути да заспим. В тези периоди, трябва да си дадем малко да починем, но препоръчвам да се направи преглед на темата: „А къде отива енергията ми? И не я ли разпилявам по ненужни неща, по инерцията на старите навици за реагиране? И в този случай всичко е насочено само към едно – да станем по-осъзнати и да сме в ежедневния си живот по-внимателни към самите себе си и към това, което правим, и с което се занимаваме.
   
Това са симптоми за недостиг на енергия. Така, както и паметта: ако няма достатъчно количество енергия, ние може да се сблъскаме с краткотрайна амнезия. Тези от нас, които вече са преминали тези повратни моменти (а бъдещето линейно по този въпрос е неравномерно), могат с удовлетворение да отбележат, че живота им е започнал по вълшебен начин да преминава във все по-позитивни тоналности, все по-синхронно се нарежда и все по-голямо количество ситуации ни радват и носят дългоочаквано удовлетворение!
   
Така че за пореден път ще стане естествено разделяне Реалността на вибрационни коридори, някой, който не желае да се осъзнае, може да е изхвърлен в по-ниските честоти, с всичките произтичащи от това последствия, а някой, който се е справил добре – в по-позитивен ситуационен диапазон на събития, причини и следствия.
   
Материята изисква внимание да се обърне на качеството на хранене и, особено на чистата вода. Най-ефективна, както винаги, е разтопения лед, водата след замразяване, изчистена и предварително филтрирана. Тя допринася на организма най-голяма полза. Много добре е да заменим с нея всички други течности, промишлено производство, където има химически добавки от различно естество.
   
В областта на личните взаимоотношения всички нас ни чака в този период пробив, благодарение на повишените вибрационни честоти в точката на Настоящето, ние всички по-леко ще се опознаваме един друг – и на осъзнато и на неосъзнато ниво. Това ще придаде на този период енергията на радостта и даже, в някои случаи, на лека еуфория. Ние така отдавна сме тъгували на ниво Душа, от недостиг на тези енергийни връзки в проявленията на човешкия Свят, че почти вече сме привикнали към състоянието на изолираност и самота в миналото. Сега ситуацията започва да се променя, след нашите манифестации на осъзнатото ниво на човешкия ум, към нас с различна скорост ще се приближат добрите ни, стари Приятели и Любими Души, Половинки и Пламъците Близнаци. Ще дойдат за да останат в зоната на досегаемост и много от тези нови контакти ще запалят множество нови звезди – ще започнат да се появяват нови семейства, нови творчески проекти в областта на хуманитарните науки и в областта на бизнеса, във всички сфери на човешката дейност – нас ни чакат нови имена. В тях и във всички ще има една познаваема особеност – в очите на тези хора ще свети Любов и Радост. Така че бъдете готови за новия енергиен поток, той е много силен. С една дума, смисъла на централното предписание – „БЪДЕТЕ С ПОЛОЖИТЕЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА И ПОЛОЖИТЕЛНОТО ЩЕ БЪДЕ С ВАС“.
   
И решително се отказвайте от стария външен блясък.
   
Превод и предложение: Нона Григорова

http://www.liveinternet.ru/users/light2811/post284935733/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6541