Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

8/08/2013

Крион „ТРИТЕ ВЯТЪРА“ - част 5 - Вятърът на Изхода

Вятърът на Изхода

Последния вятър – това е Вятъра на Изхода. Вие му казвате смърт. Какво мога да ви разкажа за това, което още не знаете? Аз мисля, че много мога да ви разказвам. Преди всичко правилата: Вие не знаете защо не знаете. Не знаете, кога ще се случи това. Знаете ли, че ние сме длъжни да съхраняваме някои от вас тук в течение на много дълго време? Това е защото вие не сте довършили това, което сте започнали. А що се отнася за останалите, то на нас ни е нужно вие да си отидете рано или късно, следвайки своя собствен план. На нас ни е нужно вие по-скоро да се окажете отново на планетата, на ново място, като бъдещи младенци. На нас ни е нужно, знанията на вашите Акаши да са се пробудили по-рано и да може да продължавате да развивате това, което правите днес, защото вече ще имате енергията на младостта.

На нас ни е нужно, в определена възраст вие да можете да изпълните своя дълг, така, както сте планирали. На нас ни е нужно да бъдете млади и по други причини, които ще станат очевидни, ако вие помислите от нашата гледна точка. И така, вие не знаете, кога ще си отидете от тук. Премахнете страха от своя изход, защото вече разбирате причините, които се явяват така дълбоки и които вие сами сте помогнали да се създадат, когато бяхте от моята страна на завесата. Самият процес на пробуждане ще ви помогне да решите, кога ви предстои да пренаредите енергията и за пореден път да преминете през процеса на Изхода.

Аз искам да ви дам атрибут, за който вероятно не сте се замисляли: Смъртта – плаши. В материален, телесен смисъл, вие имате невероятно желание да живеете. Последното, което иска живото същество, даже бактерията, е да умре. Преживяването ви заставя да живеете, и никой не може просто да прекрачи в смъртта без страх. Това ще остане така, и така и трябва да бъде. Но съществува и някакъв дар за вас, който ще ви дадем, и и вие даже не знаете за това…..

В момента на твоя изход, когато твоето сърце престане да бие, и ти правиш своята последна глътка въздух, ние ще бъдем заедно. Всичките ангели от Великото Централно Слънце ще се намират до теб, и те ще запалят светлина, която ще те приведе в покой. Този покой е толкова велик, че страха не може да съществува. Секунда и ти вече знаеш, че всичко е добре. Вие може да назовете това като духовна анестезия, но ние му казваме – дар от Създателя…

Вятъра на Изхода от нашата, квантова точка на зрението – това е прекрасно. Той проявява този миг, когато ти осъзнаеш, че си завършил този живот. Всичко за някаква си секунда, а след това той изчезва. След това ти преминаваш през процес на тридневно припомняне на това, кой си ти. Част от теб все още присъства на планетата, а част от теб е вече с нас. И всичко това е прекрасно….

Някои хора преминали през опита на клинична смърт, са разказвали за това, както могат, но всички казват, че са се върнали други. О да, Човешко Същество, те са видели част от това, те са видели частицата от Твореца, и когато са се върнали, възкликват: „Няма да повярвате! За един миг умрях, и чух пеене и видях светлина“. Просто ги попитайте и те ще ви кажат. Такъв е дара на отиващите си, за който ние никога не сме говорили. В смъртта няма жал, Човешко Същество. Жал съществува само за тези, които оставяте, защото те не знаят, къде сте, и какво става с вас. Те чувстват това така, като че ли сте си отишли завинаги, но вие не сте изчезнали. Нито една душа не е изчезнала от тези, които ти си загубил за многото си години, скъпи мой слушащ и четящ тези думи. Известно ли ти е, че родители, които ти е възможно да си изгубил, ще бъдат с теб до последния ти дъх? Те през цялото време те държат за ръка. Това е сложно за обяснение, но това е част от прекрасната, многомерна система от групи, обединени души. Някои от вас зная, че съм прав, защото вече са усетили тяхното присъствие….

Човешки Същества, вие трябва да знаете, че групата, към която принадлежи вашата душа, може да се намира едновременно на няколко места. Ние вече сме ви давали тази информация по рано. Души могат да бъдат реинкарнирани в тяло на Човек навсякъде по планетата, но в същото време редом с вас, в едно и също време, и вие възприемате това присъствие, като ръководство. Не питай „как“, защото това е лишено от смисъл в твоята реалност. Това е прекрасна система. В смъртта няма жал!!! Ако ти си загубил този, когото обичаш, аз искам да запомниш: И появилото се безмълвие, и хладината, и усещането за загуба завинаги, - това е само в 3D, и това не е истина. Те са живи и здрави и те виждат, молейки те да видиш тази енергия на любовта, която те проявяват. Те не са си отишли….

Такива са тези Три Вятъра, темата на днешния ден. Аз обичам да говоря за такива неща, защото те са през цялото време редом с мен. Аз работя със всичките три Вятъра/вихъра/, и работя с тях точно сега. Енергията, която е Крион, - това е група. Точно такава, както и всички вие, доколкото у вас има същите атрибути. Точно сега Аз – това е част от групата, която работи с тези, които са във вятъра на Раждането. И така Аз приветствам тези, които преминават през процеса на Изхода – точно сега. В това и се състои ролята на проявление на Духа, чрез Висшият Аз. Открийте Бога вътре. Когато направите това, скъпи мои, вие ще видите, колко прекрасен е плана….

И това е така…

Крион

Източник:  http://yurdal.ucoz.ru/news/krajon_quot_tri_vetra_quot/2013-07-17-1015
Превод: Стоян Делев | Самосъзнание.com