Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

8/08/2013

Крион „ТРИТЕ ВЯТЪРА“ - част 4 - Карма

Карма.

Как кармата е вплетена във всичко това? Ученик, това е този, който е преодолял състоянието на „пребиваващ на земята“, има сега това, което се нарича карма, и това е голяма енергия с която може да работи. Така, че хайде да обясним, какво е това.

Карма – това е „незавършена енергия на семейната група“, която продължава от един живот към друг. Тя те дърпа и тласка в протежение на целия живот и няма нищо общо с предопределеността. Напротив, в нея има всичко, което е свързано с предразположеността. Ако те обгръщат много кармични енергии, то ти си предразположен да се движиш или на ляво или надясно, в зависимост от настъпването на определени условия. Тя се базира на енергиите на миналото и в основата си е изработена при взаимодействията на човека…

Вече ви дадохме тази информация през 1993г., когато беше публикувана книгата на Крион „Края на времената“. Ние ви разказахме, че сега старите души имат разрешение, да отхвърлят енергията на кармата и сами да формират свой собствен жизнен път, сътворявайки енергията на това, което искат за да се преборят с миналото. И сега продължаваме да ви казваме, че кармата, това е остаряла форма на обучение и че сега сте излезли извън нейните предели…

Кармичната енергия е все още необходима на тези ученици, които не са готови да я отхвърлят и се нуждаят от нея при преминаване на уроците на нейна основа. Кармата не е достъпна за новака /пребиваващия за пръв път на земята/,доколкото новата душа няма още енергия на миналото, която може да се достави. Именно затова те нищо не знаят! Но при втория или третия път, те започват да създават собствена карма от енергията на всекидневния живот, която ги тласка в последствие да постъпват по определен начин..

Когато старата душа отхвърли кармата, това означава, че тя напълно прекъсва кармата и в следващия живот няма да има влияние от нея. И отново пред вас е квантовия атрибут, който потвърждава, че „това, което създавате днес вътре в шаблона на вашата духовна ДНК, ще остане завинаги и няма да ви се налага да правите това през следващия си живот. “ И отново, това не е предопределеност, но знанието на това, което правите през този живот, формира следващия, и в тази нова енергия, това е много дълбоко знание, стара душа.

Договорите.

Аз искам да си поговорим за договорите. Самата дума е била неправилно разбрана. Чувствате ли, че имате духовен договор за да направите нещо на Земята? Някои от вас идват на планетата и казват: “Аз правя тук това, което ми е наложено да направя в този град, защото това е в моя договор“. А в същото време, когато на вас ви се струва, че изпълнявате своя договор, друг човек се обръща към вас с по-добро предложение, но при това ви се налага да идете в друг град, как ще постъпите тогава? Това може да се окаже духовно предложение, изискващо вашето преместване в значително по-добро место, за да помагате на хората. О, не! Това е истинска главоблъсканица. Какво ще стане с вашия духовен договор?

Една ваша част ви дърпа в направлението, „Аз съм длъжен да остана тук и да направя това за което съм дошъл.“ Друга ваша част ще бъде в нерешителност. Накрая ще си кажете: “Моят договор се състои в това, че трябва да остана тук и да свърша своята работа. Няма да върша нищо друго, ще изпълнявам моя договор с Бог.“

Позволете ми да назова това с такава дума, че да я запомните – нонсенс, глупости! Твоят договор е записан с изчезващо мастило! Стара душа, чуй : При всеки отделен ден, твоя живот има свой презаписваем духовен път. Знаете ли за това? В това и се заключава самата същност на съ-творчеството! Единствения договор, който имате се състои в това, да бъдете тук и той се изпълнява, щом четете тези редове! Така, че наточете своето духовно перо и записвайте това, което ви е нужно всеки ден. Ако в синхроничността дойде подходящ момент и ви пренесе в друг район за живеене, ще видите в това, че става именно това, за което сте молили! Почувствайте истинността, ако това стане. Оттласнете се от своето интуитивно чувство и запишете нов договор да деня, който утре може да изчезне, ако го презапишете с нещо още по-добро.

Стара душа, ти никога не си имала такава възможност преди. В сегашната нова енергия, ти можеш да промениш Вятъра на Съществуването, за да те пренесе той там, където всичко съответства на твоите потребности. През следващите няколко години, вие ще можете колективно да решите редица въпроси на тази планета. Чрез много бавното изтощаване на старата енергия, вие ще можете да удържите върха….

Ще се появи по-голяма цялостност, и това го правят старите души. Някъде стари души ще бъдат проявени в тела на млади хора, които бързо се пробуждат. Ще се появят нови междунационални съюзи и правителствата ще започнат да разбират новия принцип за обединение, който преди никога не са виждали на планетата. Това в крайна сметка, ще създаде почва за продължителен мир на Земята. Даже в Близкия Изток ще се получи скок в това направление.

Аз вече ви казах по-рано, че бъдещите поколения, поглеждайки назад, ще определят всичко, което е било до 2012г. , като “Ерата на Варварството“. Вие ще видите, че това, което ви е известно като цивилизация, започва през 2013г. Това е обещание на прехода през настоящата гранична точка и ще протече в течение на три поколения. Помислете за това. Историята на човечеството винаги се е заключавала във войни и завоевания. Но сега, вие сте в началото на поврата. В зависимост от това, как постепенно умира старата енергия, живота ще се разглежда, като обединение и сътрудничество. И това вече става на планетата, забелязвате ли?

Вятъра на Съществуването – това си ти стара душа, решаваща главоблъсканицата, и ти си извън кармата, и извън договорите. Вместо това, ти пребиваваш в режим на манифестиране на проявлението. Може да ви се струва, че това не е така, но дайте му шанс. Ние вече говорихме по-рано: Когато преодолеете режима на преживяването и престанете да се безпокоите за всяко нещо, то в крайна сметка ще се окажете в режим на манифестиране. Режима на безпокойство е това за което са ви учили вашите родители. Вие сте го наследили, но това не е каквото правят просветлените същества. Вместо това, те проявяват, манифестират това, което им е нужно и не се безпокоят за нещо, което нямат, защото то идва при тях, когато имат нужда, чрез процеса на синхроничността – ето това е просветлената концепция, която създава доверието към Божествената мъдрост от вътре….


Следва продължение..
Източник:  http://yurdal.ucoz.ru/news/krajon_quot_tri_vetra_quot/2013-07-17-1015
Превод: Стоян Делев | Самосъзнание.com