Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/14/2010

Жената и Мъжът Близнаци в Любовта


Жената Близнаци е като харем - тя притежава половата енергия на 10 жени. Ала имайте предвид, че рядко се посвещава само на един мъж и може да използва секса като оръжие.
Жената Близнак обича сладостите на любовта и не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга. За да бъде задоволена, са необходими неизчерпаемо въображение и постоянно експериментиране.

Мъжът Близнак е най-големият кавалер сред себеподобните си от всички зодии и може да уговори почти всяка жена да легне с него. Има репутацията на непоправим сваляч, защото обича тръпката от покоряването на недостижими жени. Чувствата му обаче могат да бъдат повърхностни, защото Близнакът е лишен от достатъчно постоянство и задълбоченост. Обича да прави секс на светло и да се забавлява. Рядко може да остане верен на една жена за дълго време. Възможно е дори да ви изневерява с вашата приятелка. Знаете ли, че: Прокарайте пръстите си по ръката на Близнака и кожата му ще настръхне. За още по-голям ефект го целунете по ухото и по врата. Гарантираме ви, че така ще подлудите всекиго от тази зодия.