Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/05/2010

Любовницата Рак

Ако искате да я завладеете, не пренебрегвайте розите, свещите, шампанското и любовните сонети. Краткотрайните връзки с нея са невъзможни. Отношенията с нея са на принципа или всичко, или нищо. Живот или смърт, брак или раздяла завинаги. Претеглете решението си внимателно. Ако я загубите, споменът за нея винаги ще ви преследва. За тази жена са необходими две неща: любов и сигурност.
Търси любов, която е нещо повече от секса - дом, деца и трайни взаимоотношения. Не можете да се доберете до спалнята й докато не е сигурна във вашите дълготрайни намерения. Тя е женствена, но не е глупачка. Когато срещне истинската любов, изцяло е предана на своя приятел и е в състояние да стане най-задоволяващия сексуален партньор в зодиака.
Нейната искреност в любовта я прави най-невъзможния кандидат за платени любовни игри: независимо дали проститутка, момиче за повикване или брак по сметка, тя не може да демонстрира фалшива отзивчивост в секса. При подходящи обстоятелства тя може да бъде предана любовница, ако е предварително убедена, че мъжа наистина няма възможност да се ожени за нея, или че той искрено вярва в безполезността на брака. Веднъж отдала се на един мъж, тя му е безрезервно вярна. Всеки мъж, който я е завоювал за любовница ще направи всичко възможно да я вземе за жена, просто за да е сигурен, че няма да загуби това съкровище.

Прочети още »