Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/25/2010

Винаги помни: Ти не можеш да се провалиш.

По какъв начин да използвам оскърбленията, разочарованията, за да направя най-доброто от себе си? Мога ли да ги използвам като стъпала към един по-добър живот, вместо като пречки, които ме задържат и не ми позволяват да бъда човека, който мога да бъда и да върша нещата, които желая?
    Яна, 18

    Можеш, разбира се, и въпросът е великолепен!

    Първо, трябва да промениш начина, по който гледаш на нещата. Трябва да разбереш, че Аз съм ти изпратил само ангели, че съм ти дарил само чудеса.

    След това, трябва да си спомниш, че „поражението" е илюзия. В действителност човек не може да се провали. Винаги помни: Ти не можеш да се провалиш.

    Когато се почувстваш засегната или разочарована, погледни на това като на един подарък, който отваряш, за да откриеш какво съкровище се крие вътре.

    Не позволявай нищо да се превърне в пречка за теб. Нищо. Знай, че можеш да имаш и да преживееш всичко, което искаш, ако само повярваш.

    И най-вече знай, че всичко става за твое добро винаги. Дори, когато „изглежда", че не получаваш това, което искаш в действителност, получаваш онова, което си избрала.

    Запомни, че на известно ниво на съзнание ти си предизвикала всяка среща и преживяване по причини, които са в съвършена хармония с целите на твоята душа.

    В този смисъл всичко е желано от теб и ти винаги получаваш, каквото искаш. Когато узнаеш и разбереш това, ти ще си овладяла изкуството да се живее.

    Нека всеки миг да бъде благословение за теб - дори миговете на оскърбление и разочарование - използвай тази сила, за да погледнеш на нещата така, както искаш, отхвърли страданието от тези мигове. Те могат да бъдат болезнени, но не се налага да страдаш. Можеш да изпитваш болка, без да страдаш.

    Научи се да приемаш поражението като поредното стъпало по стълбата към успеха. Не го разглеждай като „поражение", а като победа от друг характер.

    Когато видиш какъв дар ти предоставя животът в най-големите скърби и най-дълбоки трагедии, тогава приемаш Христос. Тогава ставаш като Буда. Съществува недосегаемост, която не може да бъде нарушена. Съществува вътрешен мир, който не може да бъде накърнен. Съществува радост, която е безкрайна.