Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

9/08/2013

Кръгове на Светлината

Мария чрез Памела Крибе.

Скъпи приятели
Аз съм Мария, земната майка на Йешуа. Радвам се да бъда сред вас, във вашия кръг на Светлина. Искам да се порадваме заедно с вас на това утро и да ви обгърна с леката и нежна мантия на Любовта. Почувствайте я.

Сърцата ви се нуждаят от Светлина. За всички вас Земята е трудно и тежко място. Естественото ви състояние е радост, игривост и творчество. Енергията на Земята често ви потиска и вие се чувствате откъснати от Дома. Искам да ви донеса днес тези енергии, енергиите на Дома, енергиите на Източника. Затова вдишайте ги и помнете кои сте вие. Искам да вдишате Светлината на Душата си и да усетите връзката между нашите Души.

Представете си, че Светлината  на обединението и единството тече през тялото ви. Убедете се, че тя достига до всяка частица от него, особено до тези части, които се нуждаят от изцеление. Позволете й да ви изпълни от петите до главата. Сега напълно сте обкръжени от ореола на Светлината. Почувствайте колко спокойно и уверено се чувствате в този ореол от Светлина, макар че някои ваши части усещат умора и тежест. Това е добре и нека всичко бъде така както е.

Всеки от вас носи в Душата си много ценна Светлина. Включвайки се към нея, вие чувствате единството си с Вселената. Това е Божествения опит, който търсите. В началото, когато като млада душа започвате пътешествието си, все още не осъзнавате тази вътрешна Светлина и затова я търсите извън себе си, във външния свят. Наистина приличате на деца, търсещи съвет и подкрепа. Но вашата истинска мисия е да ги намерите в себе си и това е раждането на вашата Божественост.

Повечето души през многото си животи през вековете се опитват да намерят външна Светлина и това е част от процеса на израстване. Но сега вие вече сте зрели души. Осъзнавате необходимостта да потънете в себе си, тъй като сте вече уморени от всички останали пътища. Уморени сте да търсите Светлината чрез власт и трупане на богатства. Уморени сте да търсите Светлина, раздувайки егото си и получавайки признанието на света. Уморени сте да търсите Светлина, губейки се в романтични отношения, опитвайки се да се слеете с друга Душа. Всичко това са етапи в еволюционния процес на Душата.

В един момент Душата разбира, че всичко това не работи и настъпва дълбока вътрешна криза. С израстването си тя открива дълбоките емоции на самотата, разделението и страха и в нея нараства осъзнаването, че нищо външно не може да запълни тази празнина. Точно този етап се нарича „тъмната нощ на Душата“. Душата вече не може да се залъже с нищо външно, но още не знае как да влезе навътре, как да се изпълни. Именно в този момент най-тежко усещате и преживявате самотата и именно в този момент, както често се случва във взаимоотношенията, вие разбирате, че не можете да намерите навън това, което търсите. И не остава никакъв друг път освен това, който води към сърцето.

Вие сте единственият, който може да признае и следователно да запали своя огън и често питате: „Как да направя това?“ Вечният ваш въпрос е „Как да постигна просветление?“ А отговорът е, че не „вие“ правите това. Това „вие“, което търси и което чувства самота и отчаяние не е човекът, който става просветлен. В действителност просветление настъпва, когато се откажете от тази своя част, когато се освободите от нея. Вие вътрешно падате на колене и се предавате. Егото ви прекланя глава, защото признава, че не вижда изход и че няма отговори на въпросите ви. Именно тази липса на отговори и „тъмната нощ на Душата“ често водят до просветление. Именно предавайки се, смирявайки се, вие откривате нещо ново, нещо което се намира извън вашия контрол. Това „нещо ново“ е и енергията на вашата Душа, която отдавна чука на вратата ви.

Честно казано, вие се боите от собствената си Божествена Любов и Светлина, защото от човешка гледна точка не можете да ги контролирате. Затова се и съпротивлявате на Светлината си и на източника на радост. От наша гледна точка това е достатъчно парадоксално, доколкото всичко ценно което търсите е вече в самите вас. И там са и отговорите на емоционалното ви отчаяние и самота.

Когато прекратите опитите да промените себе си и прекратите опитите си да заставите животът „да работи“, вие откривате много повече сила, която се стреми да ви носи напред с лекота и радост. Един път стъпили в този поток на лекота, се съединявате с другите от този поток и сърцето ви се изпълва с радост. Срещата на Земята с духовното ви семейство става за вас източник на щастие и удовлетворение. Но преди да се случи това, трябва да се отпуснете. Трябва да вярвате на потока в сърцето си. Не се опитвайте да манипулирате живота и да го контролирате. Когато живеете в сърцето, животът става по-лек и светъл.

Най-трудната крачка е признанието, че не знаете пътя. Егото на всеки човек е изпълнено с гордост, която скрива от вас потока на любовта. Затова трябва да се откажете от тази гордост. Именно с това се занимавате, когато работите със своето ранено и уязвимо вътрешно дете, а това е дълбинна духовна работа. Разбирайки и признавайки ядрото на уязвимостта си, вие в действителност се приближавате към другите хора. Осъзнавайки раненото вътрешно дете, вие започвате да го виждате и в очите на другите хора. Това поражда в сърцето ви състрадание и разбиране.

Когато егото ви ви владее, вие сте склонни да съдите и да критикувате другите хора. Това е необходимо за поддържане на идентичността. Но ако гледате хората през очите на вътрешното си дете, то разбирате, че те също са така ранени, като вас и ще ви е по-лесно да стигнете до Душите им. И ще ви е по-лесно да получите от тях Любов и подкрепа. Така се създава Кръг от Светлина. Това означава да признаете уязвимостта си и да освободите необходимостта от контрол и гордост. Егото ги смята за много ценни, но в действителност, това е нищо в сравнение със самотата и отчаянието, от които страдате, когато сте вкопчени в егото.

Сега вече много хора жадуват да се съединят с другите чрез сърцата си. Моето послание е насочено към тези, които са готови на тази крачка. Готови да се освободят от осъждането, критиката особено към самите себе си и да се открият напълно и завинаги към достъпния ви източникк на Светлина. Вие сами сте построили затвора си и ви призовавам да излезете от него. Можете да го направите сега. Готови сте. Единственото, което трябва да направите е да помолите. Няма нужда да се борите и сражавате за да излезете от този затвор. Просто помолете Духа, или така наречения безкраен Източник на тази Вселена. Или направете това чрез молитвата: „Освободи ме, Искам да се върна у Дома“.

„У Дома“ е вътре във всеки от вас и когато отворите вратите на сърцето си, Светлината засиява много ярко! Светлината ви носи радост на другите хора и вие се съединявате радостно с тях. Но и в самота вие сте в мир със самите себе си. Повече не се нуждаете от други хора за да изпитвате удовлетворение. Но срещата с тях ще бъде за вас опит на обогатяване и изобилие, особено с родствени души.

Накрая искам да ви помоля да си представите, че днес посяваме семенца. Представете си, че всеки от вас държи малко семенце Светлина. Представете си, че посявате семенцето в Земята и от все сърце му пожелавате най-доброто. Можете да поверите този Лъч Светлина на Земята и до го освободите. Вие напълно се освобождавате от желанието да контролирате, манипулирате или знаете. Просто наблюдавайте какво ще се случи.  Земята ще ви върне тази енергия като малки чудеса в живота ви. Вие ще се питате: „Но защо се случи това с мен?“ И може би ще попитате някой екстрасенс или медиум. Но аз ще ви кажа: „Не се опитвайте да анализирате това с главата си. Просто приемете подаръка на Вселената.“

И така, хайде да се насладим няколко минути на този ореол Светлина, обкръжаващ ни и разширяващ се на всички страни. Сега това е топла, златна Светлина. Знайте, че вие винаги сте свързани с духовното си семейство. Ние сме винаги с вас. Приемете любовта ни.

© Pamela Kribbe
www.jeshua.net
Превод от руски Таня Т.
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/pamela-kribe/941-pamela23