Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

1/10/2013

Стрелец - Февруари 2013

Много упорити и не особено дипломатични, през този период трябва да сте по-малко активни, защото сами може да си създадете пречки, за това, което искате да направите. Привличат ви големите идеи, независимо от това кой е авторът им, жадувате за работа с голям размах, но месецът не е подходящ за големи дела и нови начинания. Жените намират привлекателни мъжете, още повече, че те са способни на страст. И двете пречат на семейните и сериозно обвързаните. Не задълбочавайте инцидентни контакти, защото може да са начало на неприятности за връзка, на която държите.


Тези от вас, които се занимават с изкуство, имат възможност сега да му се отдадат с цялата си душа и сърце. Пазете се от любовно разочарование. Жените от зодията са обградени от обожатели, дори когато са семейни, но мили дами, не тормозете мъжете си с непрекъснати искания. Вашите капризи пречат на хармонията в дома ви. Сега е подходящото време да обърнете внимание на здравето си. Трябва да очаквате проблеми от сърцето и стомаха. Погрижете се и за здравето на близък човек. Периодът е напрегнат за родените под знака на Стрелец, макар че видимо нищо лошо няма да ги преследва.

Получавате много приятна покана за път в страната. Вашите принципи са вашите закони и вие се придържате към тях, но през този месец една личност може да ви накара да ги пренебрегнете. Затова внимавайте какво правите. Бъдете пестеливи на думи към хора, за които знаете, че лесно се сърдят. Избягвайте пикантни храни, могат да събудят стар стомашен проблем. Макар че дните ви имат вътрешно напрежение, вие ги преминавате в тишина и сравнително спокойствие.

Не започвайте нови неща. Проведете сериозен разговор с роднина, който не знае какво иска и непрекъснато внася напрежение сред близките ви. Няма да успеете да избегнете неприятна ситуация в деловата си дейност, която ви тежи от много време. Досега я заобикаляхте, но през този месец трябва да я решите. Не се дразнете около 3, 9 и 19 февруари. Колкото и да кипите от нерви, няма да направите нищо съществено, а вашият дразнител може да продължи да ви дразни и да се наслаждава от ситуацията. Трябва да решавате въпрос, свързан с имущество. Не го отлагайте. Около 2, 18 и 20 февруари бъдете сред семейството си и близо до него. Около 9 февруари избягвайте разговори с началници.

Някои от родените през декември имат желание да започнат нова дейност. По-добре е да изчакат. Използвайте този месец да сложите делата си в ред, не правете планове, не търсете нови съдружници - само проучвайте. Очаквайте нещо ново, което може да ви предложат. Не бързайте да давате отговор. Решавате бързо проблем, свързан с бита. Децата ви доставят голяма радост.

Мъжете, родени през ноември, може да се наложи да се измъкват много безшумно от неприятна ситуация. Не се поддавайте на приказки на непочтена личност, която добре познавате. Независимо, че няма пряко да ви въвлича в машинациите си, тази личност може да се опита да си осигури мълчаливата ви подкрепа. Не бива да го допускате. Интрига и доста неприятна обида е причина да скъсате отношенията си с хора, които пътуват.