Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

1/10/2013

Козирог - Февруари 2013

Щом сте стартирали вече една нова дейност и сте в състояние, да направите първите оценки дали сте избрали сполучливо времето за старта. Една среща може да стане причина родените през декември да помислят по различен начин и много по-сериозно за възможността да започнат нова или допълнителна дейност, или да разширят това, което вече са започнали. Трудно може да се окажете без компания, ако самите вие не поискате да сте сами.


Около средата и края на месеца не харчете безразборно, налага се да пестите. Може да имате много приятно преживяване около дете. Радвате се на успехите му и е добре, ако повече го насърчавате. Бъдете внимателни в приказките си. Бъдете внимателни и с голяма покупка, която правите. Можеше да поизчакате с нея, но щом сте решили, поне си отваряйте очите като купувате.

Родените през Козирог имат много интересни срещи с необикновени хора и ползотворни пътища. Ако имате желание да пътувате в чужбина, направете го при първа възможност. Може да се наложи да решавате въпроси, свързани с нови дейности, нови познанства, нови покупки - изобщо с някои нови неща. Не изпреварвайте събитията, независимо дали са в деловата ви сфера или в личния ви живот. Ако насилвате нещата, може да сбъркате. По-добре е да проявите търпение и всичко да върви с времето си. Ако искате да не попадате в капаните на собствените си грешки, подбирайте хората, с които общувате.

Около 3, 8, 14, 19 февруари ви очакват големи натоварвания. Трябва да се справите, повечето от вас не се предават пред трудностите, но сега няма да ви е толкова лесно. Налага се да проявите много повече внимание и умение да заобикаляте подводните камъни, особено в деловата ви дейност. Ако се налага, внимателно потърсете консултация със специалисти. Нещата в личния ви живот са по-стабилни и това ви улеснява. Родени през януари, трябва да задържите територията, която сте завладели. Налага се да бъдете предпазливи по отношение на жена, която се мъчи да влезе под кожата ви, защото си е обещала да провали част от целите ви. Тя и нейното обкръжение умират от завист. Около вас има човек, който създава хаос, не му се поддавайте. Сложете ред. Не се правете, че не го забелязвате, това е голяма грешка.

Пазете се от въздушните кули, които понякога градите около себе си. Често приемате желаното за действително. Повечето от вас имат голям успех в изпити и интервюта. Покровителстват ви големи личности. Помага ви Рак и при това много. Щедра ръка ви подава Овен. Радвате се на уважението на колеги. Много от нещата, които сте започнали, са добре изпипани. Може да се наложи повечето от вас да са бдителни, в личния си живот, не се впускайте, в авантюри, които могат да се окажат катастрофа за вас - това са краткотрайни интимни връзки. На празници се виждате с приятели и пак там подновявате стари връзки. Може да се надявате на добри финансови постъпления. Може да имате успех в лотарии. Родените през декември да са по-внимателни със здравето си. Трябва да изграждат много по-последователно всичко, свързано с деловите им дейност.