Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

1/10/2013

Скорпион - Февруари 2013

Предстои ви месец на победи. Бързото темпо от предишния  месец малко ви е изтощило, но настъпва момента да покажете колко наистина струвате. Изпитанията ви са в началото на този месец и веднага след това вие може да се поздравите с убедителни победи на всички фронтове. Вашите успехи се дължат най-вече на стабилната ви подготовка, на огромните ви амбиции и на помощта на близък до вас човек. Не форсирайте нищо. Просто се отпуснете и се опитайте да дадете всичко от себе си. Вслушайте се в съветите, които ви дава близък роднина.


Още през втората половина на месеца може да се насладите на една пълноценна почивка. Само трябва да запомните да се отпуснете и да не предприемате нищо през този месец. Вашето нетърпение и импулсивност може да ви спечелят противници. Това е много безсмислено, защото тези хора не ви мислят злото, а и вие нямате нужда от допълнително усложняване на ситуацията. Опитайте се да стоите настрана и да наблюдавате събитията без да се намесвате в тях. Ако изпълните съвета ми, няма да съжалявате. Никога не взимайте страна при спор на ваши познати. Само мълчете. Колкото и да ви се иска да се намесите и да изкажете становището си, трябва да си затворите устата с цип.

За да избегнете рисковете, не бива да контактувате прекалено интензивно с хората около вас. Можете да се ограничите само с най-близките си приятели и партньора си. През този месец много хора ви търсят, за да им направите услуга. Не поемайте такива ангажименти, защото няма да можете да се справите.

Отношенията в семейството ви са чудесни и заслугата е изцяло ваша. В дома ви цари мир и разбирателство и от дълго време насам всички са спокойни. Дайте си сметка, че това зависи от вашето поведение и дайте на роднините си, това, от което имат нужда. Сега е подходящ момент за довършване на стари дела. Не започвайте нищо ново. Може да проявите изобретателност и да предложите на приятелите си един излет сред природата. Любовта ви е спокойна и щастлива. Бъдете по-уравновесени и не се заяждайте за нищо с партньора си. Тук отново спокойствието зависи само от вашето поведение. Когато има мир и разбирателство на вас също ви е приятно, нали?