Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

1/10/2013

Везни - Февруари 2013

Настроени сте оптимистично, чувствате се отлично и горите от желание да се захванете по-сериозно с работата си. Бъдете внимателни, защото не бива да се заемате със странични дейности. Не се натоварвайте с няколко неща наведнъж. Избягвайте рисковете и премисляйте много добре всеки свой ход. През този месец бъдете много внимателни, защото всяко едно подобно начинание може да се окаже пагубно за доброто ви финансово състояние в момента.


През средата на месеца правите запознанство с интересен за вас човек, който изиграва много важна роля във вашето бъдещо служебно развитие. Веднага сред това идват и успешните ви начинания. В дома ви има малки недоразумения. Пререканията са заради битови проблеми. Обяснете на роднините си, че не можете да им отделяте нужното внимание, защото в момента усилията ви са насочени към работата ви. Нужно ви е спокойствие, за да придвижите делата си напред и да можете да поставите здравите основи на вашата работа. Обяснете, че очаквате добри финансови постъпления и всичко е наред.

Отново през средата на месеца ви предстои кратък флирт. Няма да можете да се сдържите и да предотвратите това. Колкото и да осъзнавате, че не трябва да се увличате, вие може да постъпите неразумно. Позволите ли това да се разчуе, ако бъдете непредпазливи, вие може да нараните дълбоко вашия постоянен партньор. Не бива да губите една стабилна връзка заради мимолетно увлечение. Постарайте се всичко да остане в тайна.

През втората половина на периода можете да си дадете заслужена почивка. Дори си позволете отпуск, защото с каквото и да се захванете, работата ви няма да спори. Спокойно можете да прехвърлите рутинните си задължения и ангажименти на вашите колеги, а вие да се откъснете поне за малко от служебното напрегнато ежедневие. Това свободно време може  да посветите изцяло на партньора си. Заздравете отношенията си, внесете повече романтика и се погрижете всичко да бъде идеално. Инициативата за това трябва да дойде от ваша страна. Може да си позволите малко финансово разточителство и да направите красив подарък, вечеря в ресторант или дори почивка само за вас двамата, при по-луксозни условия. Към края на периода мислите ви отново напълно са отдадени на работата ви.