Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

1/10/2013

Водолей - Февруари 2013

Животът на всички вас придобива ускорение, което няма да им хаеса. Работата ви е изпълнена с предизвикателства и ви е нужен много опит, за да се справите. Усмихнете се, защото вие имате тази рутина и за вас е лесно и приятно с един замах да елиминирате всички трудности. Лесните ви победи правят много добро впечатление на партньори, колеги, шефове.
Не бива да допускате мързела да ви победи, защото така задачите се трупат и остават много несвършени неща, които трябва да се направят в срок. Това струпване на много ангажименти може да ви обезвери и отчае. Затова, не оставяйте днешната работа за утре и се захванете здраво за работа.



Запазете самообладание и разчитайте само на личната си преценка и опит. Съветите, давани от колеги и приятели, няма да ви бъдат от полза. Запазете ума си бистър и хладен. Не се поддавайте на емоции, защото това може да ви доведе до самосъжаление. Вие много добре знаете, че след това идват обезверяването и нежелание за работа. Едно отпускане сега, може много да ви навреди. За помощ можете да разчитате само на колега, роден под знака на Девата, защото това е човек, който би могъл да ви съдейства с мъдър съвет и да гарантира дискретност.

В семейството ви вие имате главната дума. Знаете, че всички ви слушат и понякога прекалявате с това. Внимавайте да не прекалите със заповедническия тон. Не пренасяйте напрежението от работа си у дома. Вашите близки не са виновни за трудностите ви. Няма нужда да ги натоварвате с вашите проблеми, защото и на тях не им е леко.

През този месец в дома се налага да направите някои дребни ремонти или просто освежаване или разместване. Не е нужно и с това да се заемате напълно сами. Разпределете задълженията равномерно между всичките си роднини. Себе си пожалете малко повече и не се ангажирайте много с домашните проблеми. Пазете се от наранявания при домакинската работа. Колкото по-малко се занимавате с това, толкова по-малко са рисковете ви. Запомнете, че сте много натоварени и напрегнати.

Семейните могат да се доверят напълно на партньора си. Той може да ги отмени и да поеме изцяло задълженията им. Спокойно можете да се доверите на човека до вас, защото той се справя перфектно при взимането на важните за дома ви решения. Неангажираните може да се срещнат с човек, с когото са имали връзка преди време. Не вярвайте на всичко, което ви казва. Бъдете предпазливи и не се впускайте в авантюрата, за която да съжалявате.