Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/29/2013

Вие сте първата вълна. А ако никой не ви последва?

Бренда Хофман
март 2013

Скъпи мои,
Много от вас откриват, че онова, което им е било интересно, вече не е. Че хората, които сте намирали за интригуващи, сега са ви скучни. Че онова, на което на времето сте се наслаждавали, изглежда безжизнено. Ние предсказахме това. Но едно е човек да чете за промените и съвсем друго – да ги преживее. Всъщност, много от вас откриват, че се връщат към старите си страхове и модели.

Чувствате се така, сякаш вие единствени не сте успели като Светлинни работници. Или че мечтата ви за един любящ нов свят е мит, подобно на мита за крал Артур и кръглата маса. Това не е вярно – но вероятно вие все още не го вярвате.

Вие и Светлинните работници от всяка една степен създавате митове на Новата Епоха. Макар че не всички истории за крал Артур са базирани на реалността – тези митове, истории и мечти са базирани на реалността на своето време.

Историите някога са се разказвали от специални разказвачи на истории. Всеки разказвач на истории – както става и при играта „Предай нататък” – е променил историята в известна степен, така че тя да стане по-колоритна и подходяща за слушателите му – докато накрая истината е станала повече измислица, отколкото реалност.

Изпитанията, през които преминавате при навлизането си в Новата Епоха, ще се превърнат в основа за една чудесна история, която децата и внуците ви ще създадат, научавайки за смелостта и куража на онези, които са извървели пътя преди тях. Но както е ставало и в миналото, те ще ви припишат повече мъдрост и кураж, отколкото вие днес мислите, че реално притежавате.

Вие знаете, че когато алармата ви звънне, трябва да се събудите, за да се приготвите да отидете на работата, която обичате или не обичате, така че в свободното си време – колкото и малко да е то – да можете да се потопите в материалите за Новата Епоха, които карат сърцето ви да пее.

Въпреки това, вашата първа история за прехода най-вероятно ще звучи така: „Вие знаехте от самото начало, че трябва да промените света, така че оставихте настрана всичко, което не ви помагаше да вървите в тази посока.”

След още няколко поколения, историята ви ще се промени така: „Вие знаехте, че компанията, за която работехте, имаше нужда от пълно преструктуриране, така че, като служители в офиса за разпределяне на пощата, успяхте да промените своята корпорация и всички подобни корпорации.”

Навярно разсъжденията ни ви се струват забавни или дори плашещи, но при всички случаи не и реалистични. Същото важи и за героичните разкази, които вие споделяте. Никой, който се намира насред някаква променя – особено на промяна от такъв мащаб – не осъзнава реално колко сложна е или ще бъде тази промяна в собствения им живот.

Много от вас се удивляват от куража, който е бил нужен на Ан Франк и семейството й по време на Холокоста през Втората световна война. Вие се намирате насред нещо подобно. Не ви казваме това, за да ви уплашим или за да сравняваме онези, които са укрили Ан Франк и семейството й, с вас, а за да осъзнаете куража, който откривате у себе си, независимо от наличието на толкова много индикатори, че ролята ви няма да бъде успешна.

Имало е много знаци, че визията на Адолф Хитлер ще превземе Европа и че всички онези, които са помагали на хората, които Хитлер е считал за по-нисши същества, ще бъдат унищожени. Независимо от това, онези, които приели ролята на спасители в случаи, подобни на този с укриването на семейството на Ан Франк, са имали куража да продължат, независимо от последиците. Така е сега и с вас.

В действителност вие не осъзнавате колко смели сте всъщност. Или че ще има дни, навярно седмици, в които ще ви се иска преходът да го няма. Не защото той не е една прекрасна мечта. А защото не знаете дали имате сили да продължите; или дали ако продължите това ще ви донесе нещо повече от още повече болка.

Новата Епоха / новата Земя вече е тук.

Резултатът от тази промяна вече е предсказуем. Въпреки че ще има някои схватки и дори може би битки на волята, Новата Епоха няма да си отиде.

Вие вече не сте сами, както бяха онези малцина гласове, които преди десетилетия предричаха, че настъпването на Новата Епоха е възможно. Навярно вашето семейство или приятели все още не са се качили на влака на Новата Епоха / новата Земя, но накрая и те ще го направят. Тъй като ако у вас е налице любяща потребност да комуникирате с тях, то тогава те също са част от движението на Светлинните работници – макар навярно и не със същото темпо, с което вие участвате в него.

Онези от вас, които четат този материал и подобните на него, най-вероятно са напреднали Светлинни работници. Но след вас ще има още хиляди вълни. Вие сте първата вълна. Чувствата на първата вълна от коя да е концепция – самота и поставяне под въпрос на валидността на вярванията – рядко се отклоняват. Което важи и за страховете, че сте се отклонили твърде много от очакванията на обществото, за да можете да се завърнете към „нормалното”, ако тази нова Земя / Нова Епоха се окаже нереална.

Мислите ли, че първите изследователи на Земята са били така уверени в целта си, че не са изпитали страх, когато запасите им от храна и вода са започнали да намаляват, а очакваната твърда земя така и не се е виждала на хоризонта?

Разликата между тях и вас е, че вие изследвате вътрешните светове, вместо вашия физически свят. За да осъществите своята мисия за новата Земя, външният свят трябва да съответства на вашите нови чувства. Вие усещате повече радост, повече любов. Но важи ли това и за вашите братя, майки, приятели, съседи или работодатели? Къде е любовта? Вие може и да я усещате – но изглежда само малцина други усещат същото. Струваше ли си вашето мъчително и трудно вътрешно пътешествие усилията? Ще се присъединят ли другите към вас? Или вече сте станали толкова различни, че не можете да се върнете към обществото на Старата Епоха, ако останалите решат да не направят прехода към Новата Епоха?

Вие сте изследователи на вътрешния свят и творци на новата Земя / Новата Епоха. А ако никой не ви последва? А ако сте заседнали в едно обкръжение, което се струва правилно само на вас?

Бъдете спокойни, вие не сте сами. Вече е време. Вие сте просто първите, но със сигурност не и последните. Ще има други, които ще ви последват много по-скоро, отколкото сега си представяте.

Копнежът ви за други, които да станат част от вашата любяща нова Земя, ще трае още кратко. Други ще почувстват вашата светлина и ще пожелаят да научат повече. Материалите относно новата Земя внезапно ще им се сторят изключително интригуващи, а войните – непродуктивни. В действителност, те нетърпеливо товарят своите фургони, очаквайки да им дадете знак, че на новата Земя е безопасно.

Ще направите това посредством радостта, която излъчвате, когато не забравяте да живеете посредством сърцето си, вместо посредством ума си. Когато си позволите да осъзнаете, че сте по-смели, отколкото може да се опише с думи. И когато си позволите да проявявате цялото си великолепие.

Другите ще ви последват. Може би не днес, но със сигурност утре. Тъй като те също са програмирани да се пробудят за новата Земя / Новата Епоха. Просто техните програми не са се активирали толкова бързо, колкото вашите. Вие не сте сами – а просто първата вълна от смели и любящи човешки духове, изследващи своите вътрешни светове, за да сътворят нов живот и радост във всички Вселени.

Да бъде така.
Амин.


превод: Мария Казакова