Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/30/2013

Как да отпуснем контрола и просто да бъдем

Архангел Гавраил чрез Шели Янг

    Приветствам ви, скъпи мои! За нас е чест и удоволствие да бъдем днес с вас. Поздравяваме ви за решението да дойдете тук и да скрепите енергията на тази група. Като говорим за групата, нямаме предвид само тези, които са в тази стая, но и тези, които ще слушат или четат по-късно това послание в интернет.

    Почувствайте енергията. Така се включвате в канала и се съединявате със своите Водачи, Ангели, Христовия съвет, с предците си. Почувствайте любовта, която ви обгръща и поддържа. Любовта, която ви изцелява и ви помага в Прехода на човечеството сега. Толкова много от вас търсят ръководството ни, за да напредват и се просветят, как да станат такива, каквито желаят да бъдат в това земно изражение на Аза си. Общият ни съвет за това е смирение. Съветваме ви да се смирите, да отпуснете контрола, да оставате в Потока, съзнателно да творите и просто да бъдете. И един от въпросите, който най-често задават на партньора ни по превода е, как да се смирите и освободите контрола. Днес ще разгледаме това.

    Разбираме, че за повечето от вас, особено тези, които не са пощадени и са измъчени от живота, смирението може да се окаже плашеща перспектива. Ако чувствате, че животът ви не върви в желаната посока, идеята за отпускане на контрола, може да ви изглежда безполезна. Добре е да ни чуете, че с опитите да контролирате всичко, позволявате на егото си - тази ваша част, която се стреми да задържа във вас представата ви за собствената незначителност и да вземе лидерските позиции. То на всяка цена ще саботира растежа ви. Егото е абсолютно незаинтересовано от просветляване. Тази ваша контролираща част, която се стреми да запази предсказуемостта на всичко заобикалящо ви, не може да ви помогне в напредъка. Тя ви задържа в ограничено пространство тогава, когато Душата ви търси простор, растеж и разцвет. Усещането за собственото недостойнство и безсилие, винаги води човека в едно много неудобно място. Повечето хора се смиряват само, ако са прекалено изморени, обезсилени и измъчени за съпротива. Тук сме, за да ви кажем, че не трябва да е така.

    Смирението не означава, че стремглаво и хаотично ще се втурнете напред. Някои си представят това като хаотичното движение на топката при пинбола, но нищо не е по-далеч от истината. Актът на смирението е решението да се движите напред към своето майсторство, с цялата възможна помощ, която ви предоставя Вселената. Това е път на простотата и лекотата. Това е движение напред, за която сте осигурени с цялата помощ и подкрепа. А подкрепата, която срещате на пътя си, е най-добрата, за да се ориентирате в него.

    Мислете за това по следния начин. Ако сте се заблудили в гората и се опитвате да се измъкнете, е възможно да ви е много трудно, да обикаляте в кръг и накрая пак да сте далеч от нужното място, просто защото нямате нужната точка, от която бихте могли да видите изхода. Но, ако имате връзка с приятеля си, който е в хеликоптер, то много бързо ще намерите изхода, защото той има възможността да види от друга гледна точка и да ви подскаже възможно най-прекия път. Това е същото, като да работите със своите Водачи.

    Смирите ли се, започвате да работите със Висшето си АЗ, частта ви, която е свързана осъзнато със всичко и знае, че сте тук, за да придобивате опит. Вие избирате най-прекия път към висшето си жизнено себеизразяване.

    Актът на смирението е много важен, защото дава разрешение на Водачите и помощниците Ви за помощ. Ако изборът ви е да се справяте сами, те ще уважат свободната ви воля. Вашето смирение им носи голяма радост, защото най-накрая могат да направят това, което отдавна са искали - да ви предложат помощта си.

    Смирението не изисква специални ритуали. Необходимо е само да се потопите в тишината и чистосърдечно да заявите смирението си. Можете да се смирите пред Бога, Източника, Исус, Буда, Ангелите, висшето си АЗ или просто пред нещо голямо, ако не знаете, как точно да го наречете. Актът на смирението е свещен и прозрачен. И наканите ли се да направите този Божествен акт, това вълнува Водачите, помощните ви и Висшето ви АЗ. Те застават по-близо до вас и с притаен дъх очакват този голям момент, радвайки се на отпускането. Така заявявате искреното си намерение да се движите по най-добрия от всички възможни пътища и с цялата възможна за вас помощ. А след това пребивавате в Потока като позволявате на магията да се случи.

    Няма да постигнете много чрез смирение, ако не можете да останете в Потока. Трябва да се смирите, за да се движите в него по пътя на най-малкото съпротивление. Така ще можете да напредвате много бързо. Използването на инструментите смирение и движение в Потока ще ви помогне да постигнете това, което през целия си живот не сте могли.

    Много хора знаят за това, но все още са завзети от идеята, че така не могат да управляват. Но това е грешка. Всички вие още сега притежавате вътрешната способност да управлявате Потока чрез благодарността. Благодарността е кормилото на Потока. Тя е обратната ви връзка с Вселената и е начин за сътворяването ви с Вселената. Използвайки смирението, Потока и благодарността ще можете да напредвате бързо по най-светлия, чист и лек път, изпълнен със синхроничности и чудеса. това е пътят на радостта, Скъпи. Там разбирате, че можете да създадете жизнеизраза на мечтите си и да пребивавате в радост и вдъхновение, подкрепяни изцяло. Отново ви казваме, че дните за борба приключиха, но само от вас самите зависи, дали ще изберете пътя на лекотата, който се постига чрез смирението, Потока и благодарността.

    Когато отпуснете контрола, ще усетите че вече за нищо не се безпокоите. Какво ще правите в освободилото се време (смях)? Точно това време ще оползотворите за това, просто да бъдете. Битието е приемането на Божествеността си. Битието е приемане на това, което се явявате - част от по-голямото Цяло, Божествена и възлюбена част на Източника. Приемането на това, че сте особената, възлюбена и неотменна частица на целия процес.

    Битието ще спомогне да сияете в своята истина и прозрачност. Това е спокойна и прекрасна енергия. Не става дума за мания за величие или самоосъждане. В Битието място за такива неща няма. Битието е приемането на собствената енергийна истина - като Божествено същество, като човешко същество на Светлината върху тази планета и в това време. И когато приемате това, сияейки в своята си истина, животът ви може само да се подобрява. Когато просто сте тези, които сте и сияете, вие привличате към себе си всички тези удивителни неща, които искате. Това е Майсторство, Скъпи, и именно това и правите. Според вас е прекалено просто, за да е истина. Но тогава, защо не го правите? (смях).

    Наистина е просто и не го усложнявайте, а просто пробвайте. Експериментирайте. Радвайте се. Вие можете да отпуснете контрола само с един велик акт. Ако усетите, че страхът и съмненията отново избиват във вас, отново отпуснете контрола. Още със събуждането сутринта отпуснете настъпващия ден, за да имате възможно най-добри резултати. Играйте си с това, Скъпи, и получавайте удоволствие. Радостно е да придобивате майсторство и ние нямаме търпение да видим, какво ще създадете за себе си. Ето това искахме да споделим с вас днес.


    Превод: Анита

http://ianlisakov.ucoz.com/publ/perevody/poslanija_aa_gavriila/kak_otpustit_kontrol_i_prosto_byt/35-1-0-514
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6044