Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/27/2013

Крион. Какво става сега и какво трябва да правим?

Сега всички инструменти, които по-рано ви се струваха като вълшебни и езотерични, станаха абсолютно реални и сега те са във вашите ръце. 

02 февруари 2013, Олга и Виктор

Здравей, скъпи човеко! 
Днес аз искам да поговорим с теб за това, какво става на планетата Гея. Протичащите в този момент събития на мнозина се струват незабележими или незначителни относно глобалните промени, които бяха описани в древните пророчества. Хората не виждат общата картина, а средствата за масова информация премълчават почти всичко.

И в съзнанието на мнозина се създава впечатление, че след 21.12.12 всичко си е останало както преди. Но това разбира се не е така. До тази знакова дата, цялото човечество се движеше към прехода в единен фронт, а магнитните настройки помагаха да се синхронизират тези, които са отишли далеч напред в своето пробуждане, със тези, които силно изоставаха. Сега след преминаване на границата на 21.12.12, магнитните настройки, задържащи индивидуалното развитие, са снети за тези, които са в авангарда. И връзката между напреднали и изоставащи вече не е линейна.

Сега всички инструменти, които по-рано ви се струваха като вълшебни и езотерични, станаха абсолютно реални и сега те са във вашите ръце: интуиция, синхроничност, ясновиждане, телепатия, сътворяване на реалност, управление на времето, създаване на нови световни парадигми, канализиране, пътешествия в други измерения, възнесение.

Свободната воля, разбира се никой не е отменял, и изборът си остава твой!

Както майсторът дърводелец разполага с дрелка, длето, чук и различни лепила, но никой не го принуждава да ги използва, а само майсторът решава дали да седне и да се наслаждава на своята депресия, вдигайки ръце нагоре към небесата и очаквайки чудо, или просто да вземе инструментите и да сътвори всичко, каквото му се поиска. Да твори в партньорство с инструментите, с които разполага.

Така и ти, свободни човеко, можеш колкото ти се иска да стоиш в неверие, отпадналост и озлобеност към някого за несбъднатите надежди, или, без да чакаш, да направиш това, за което мечтаеш.

Както любящият родител, даващ на своето дете кубчета и летвички и чака то само да си построи къщичката на своите мечти, така и Бог, давайки ти всички инструменти, чака ти да ги използваш за свое удоволствие и да построиш своя храм. Именно този свят, който ти смяташ за идеален. И доколкото времето като понятие е илюзия, Той има търпение повече от достатъчно.

Но ето и ти не искаш дълго да очакваш промените. Чудесните промени, вълшебните промени!

Във всеки един момент сега именно ти решаваш, КОЙ СИ ТИ! Как ти реагираш на тези или други събития? С любов или със страх?

Твоето настроение е най-добрият ти инструмент или ти реагираш, като останалите?

Винаги ли си изпълнен с радост или смяташ твоите емоции за нещо като главнокомандващ над теб?

По старому ли бързаш и закъсняваш или всичко протича синхронично около теб, като център?

По старому ли гледаш прогнозата за времето или сам твориш своята реалност?

Водиш ли диалог като равен с твоята ДНК или все още ходиш по лекари?

Виждаш божествената връзка на всичко с всички или до този момент вярваш в случайности, ставащи против волята ти?

Веднага се въоръжаваш с новите знания или си казваш „да, аз чух някъде за това…..“?

Когато у теб възникне въпрос, ти се отнасяш с разбиране и си готов и открит за получаване на личен отговор, или, свил рамене, се обръщаш към пустотата, произнасяйки: „ о, това е риторичен въпрос….“

Виждайки в окръжаващия те свят нещо, което не ти се нрави, ти го наблюдаваш с любов, изпълнена с енергиите на трансформация и висока осъзнатост, или се озлобяваш и губиш енергия, чувстваш как ти се отпускат ръцете от умора?

Ти действително ли живееш или както преди само мечтаеш и вървиш по кръга дом-работа-дом?

Решаваш само Ти!
Това е само Твой избор!
Свободна воля!

 И това е действително така.

 Крион


Превел и набрал Стоян Делев
 
http://yurdal.ucoz.ru/news/o_tom_chto_proiskhodit_sejchas_i_chto_delat_nam/2013-02-08-999
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5900