Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/14/2013

Крион. Въпроси от общ характер

Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от магнитната служба.

Енергията в залата вече се установи. Ако сте успели да свалите вашия щит от интелектуализъм, с който сте се въоръжили и да се отворите към една по-голяма истина, накъде мислите, че ще ви поведе това? Позволили ли сте, например, да бъде посадено в ума ви едно ново семе, а именно възможността планетата да е в процес на рекалибрация на самата себе си? Може би мислите, че всичко за което говорим, е само едно случайно съвпадение и то не ви касае?

Отново ще ви кажа, скъпи мои, че е много вероятно вие да сте били шаман и дори да не знаете това. Възможно е поради някаква причина да сте дошли на този форум днес и повече да не го повторите. Поради тази причина, днешната среща се явява една отворена врата, една възможност точно в този момент.

Аз знам кой е тук и кой слуша това послание. Днес ние имаме намерението да отговорим на някои въпроси, които ни бяха зададени от хора, които не са стари души. Отговорите ще бъдат полезни както на вас, така и на онези, които ще гледат, слушат или четат посланието в един по-късен момент - за вас бъдещ, а за мен настоящ. Това може да е за вас смущаващо, но аз съм ви го казвал много пъти преди: аз знам кой чете сега, защото от моята страна на завесата времето не съществува. Има само потенциал, който се реализира в настоящето. Може да ви отнеме седмици, за да транскрибирате това послание. Ала след като премине през целия процес на транскрибиране, редактиране и публикуване, в крайна сметка материалът ще се появи в писмен вид. В действителност някой го чете точно сега, и аз виждам как този човек го прави. Всичко това звучи твърде странно на онези, които стоят в залата.

Има един човек, който има нужда да види тези думи точно сега, и аз знам кой е той. Потенциалът е толкова силен, че мога да кажа: това е моята реалност. От моята перспектива това вече се е случило. Не сте ли вие това? Да, прав съм, аз зная кой сте. За присъстващите в залата това е момент от бъдещето. Така че моята реалност е многоизмерна, а вие не я споделяте. В този ред на мисли, аз мога да направя някои предсказания – не на емпирична основа, а базирайки се на потенциали, тъй като знам какво си мислите и познавам способностите ви. 

Въпроси

Има въпроси, задавани от аудиторията като цяло, т.е. не е задължително да са въпроси, задавани от светлинни работници или стари души. Преди около седмица излъчих посланието  "Шестте въпроса." Моят партньор, който е инженер, направи запис, но записващото устройство се повреди. Това го раздразни, тъй като той разбира от такава техника, а в случая не можа да се справи. Той беше много разочарован, защото знаеше, че е свършил добра работа, но не всичко е такова, каквото изглежда. И тъй като ние не по-малко от него искахме този ченълинг да достигне до вас, ето го сега на ваше разположение.

Въпрос №1: Защо сме толкова нещастни?

"Крион, нещастието се е настанило на тази планета. Нещастието поражда нещастие. Хората наоколо са изнервени. Изобщо не прилича на една подобряваща се планета, при положение, че има толкова много страдание. Ти спомена за хора, които са изгубили домовете си и за такива, които са загубили роднини поради цунами. Те кършат ръце, питайки се какво не е наред с тях. Защо има толкова много нещастие? Как това се връзва с добрите новини на планетата?"

Много ми е трудно да дам задоволителен отговор на този въпрос, защото за целта е необходимо вие да разберете различните парадигми за реалността, които вече започват да се проявяват. Парадигмата за реалността, която вие добре познавате, и която ще наречем 3D парадигма, е толкова ограничена, че изобщо не може да допусне радостта, която една многоизмерна реалност може да породи. Трудно е за обяснение. Вие живеете в една черно-бяла реалност, а земята всъщност е цветна.

Божията любов не стои в центъра на 3D. Божията любов се центрира в едно многоизмерно пространство, обитавано от ангели. Всеки велик учител знае това. Всеки обикновен човек, който е виждал ангел да го наближава, знае, че енергията преминава през стени и е обагрена с цветовете на дъгата. Няма никаква кожа, а криле или ореол, и затова тази енергия често е плашеща за три-измерния човек и често хората падат на колене в своя страх.

Без значение дали това е Мохамед в пещерата или Мойсей пред горящия храст – това са все ангелски атрибути, които не са от 3D, нито пък става дума за божествеността у вас. Искаш ли щастие, човеко? По-добре потърси Бога вътре в себе си. Парадигмата се променя. Тя е многоизмерна, не едноизмерна. Вие започвате да се придвижвате от тази парадигма, която ограничава всичко, което правите, от една реалност на еднозначност и сингулярност към една друга парадигма, която отваря потенциали и променя всичко. Потенциалите могат да променят вашия живот - това как реагирате на нещата, начина по който възприемате себе си, и за какво сте роден на този свят. Цялата тази информация може да се пренапише във вашата душевна енергия във вид на една многоизмерна парадигма, която включва Божията любов и радостта от настоящия момент.  

Какво ви спестявам? Спестявам ви това, че вие ще останете нещастни, скъпи мои, които и да сте тези, които четете или слушате този материал, докато не решите да се обърнете навътре и да откриете Божественото у себе си. Това изисква нов начин на мислене извън интелектуалните ограничения на 3D. Това изисква многоизмерно мислене и да стартирате процеса, за който толкова много сме ви говорили. Иначе вие просто ще потънете в драмата на бъркотията около вас.  

Учителите на тази планета ви показаха как се прави това. Те си играеха с физиката и живота. Те се възнасяха след смъртта си. После се обръщаха към вас и ви казваха: "Бог може това, а вие също сте богове." Те ви обясняваха, че можете да премествате планини, и вие наистина го можете.  Ние сме ви говорили за промяната в съзнанието, променящо тази планетата от планета, воюваща със себе си в планета, която в крайна сметка ще заживее в мир със себе си.  

Мислите ли, че тази промяна ще се извърши така лесно и само за една нощ? Това е само първата година (2012), а ви остават още 18, в които да засявате семената, и още две поколения време, за да се види как това работи. По този начин работи човешкото съзнание. Твърде бавно, а вие сте нетърпеливи. Това е друга причина за наличието на толкова много нещастие в настоящия момент. Това неразбиране и нетърпение идва от старата енергия, търсеща мигновено удовлетворение, тропаща нетърпеливо с крак с ясната претенция, че Бог трябва да помогне. И когато това не се случва по начина, по който вие смятате, че трябва да се случи, си казвате: "Знаех си, че така ще стане."

Кажете ми, това твърдо убеждение ли е или просто пожелателно мислене? Твърде силна ли се явява тази комуникация за вас? Аз с любов ви казвам, че вие сте прекрасни отвътре и че е въпрос на време да го откриете. А когато го откриете, нещата във вас ще се променят. Вие няма така бързо да палите; няма да се депресирате и няма така бурно да реагирате.  Хората около вас ще ви видят в нова светлина и ще кажат: "Знаеш ли, ти си се променил. Не си така нервен. Не реагираш както преди. Какво си открил? Искам и аз да го мога." Ето така се започва.

Когато вие засветите със светлината на мъдростта и състраданието, другите ще го забележат и ще пожелаят същото за себе си, защото то е красиво, умиротворяващо и удовлетворяващо. Пак ви питам: Когато вървяхте редом с учителите, как се чувствахте? Дали учителите ви унищожаваха с поглед? Дали ви говореха лоши неща и ви караха да се чувствате незначителни? Отговорът е НЕ. Те ви гледаха с любов, и вие онемявахте. Някои от вас бяха там и още го помнят. Всичко, което вие искахте, беше да чувствате присъствието им, да бъдете в краката им. Като че ли те имат някакво поле около себе си и ако вие можете да се доближите до тях, и вие ще можете да го получите. Това е Божията любов у човека, която излъчва Божественост и засява семената на възнесението.  

Отговорът е във възприемането на реалността. По времето, когато учителите крачеха по земята, беше дори още по-тъмно от сега. Но те виждаха само Божията любов. Така че лично ваш избор си е да бъдете нещастни, да се чувствате жертви и да се оплитате в драми. Истината е, че Божието състрадание е навсякъде около вас и просто очаква да го откриете.  

Въпрос №2: Какво се случва след смъртта?

Доста сложно е, затова ще го разделя на две части, и двете от които са духовни. Смъртта на един човек, което впрочем всички от присъстващите в залата са изпитали, изобщо не е краят. Вие интуитивно чувствате това, тъй като сте минали през него преди. Истината е скрита точно под повърхността. Вие не сте всъщност много сигурен, какво ще се случи с вас, но вашата интуиция ви казва, че това не е краят.

В смъртта няма болка. Не и за вас. Но за другите около вас има, така че първото нещо за смъртта, което искам да отбележа е, че хората наоколо често страдат.  Понякога това е разбираемо, защото ги срива, особено ако си отидете твърде рано. Понякога, точно поради такава причина, те откриват какво крият вътре в себе си: една невероятна духовна утеха, и тогава разбират, че смъртта е изиграла ролята на катализатор за тяхното просветление. Разбирате ли този процес? Понякога вие се явявате родители, сключили предварително споразумение с децата си за потенциали да си помогнете един друг, даже с цената на човешка смърт. Така че в този смисъл смъртта изобщо не е нещо, за което трябва да се скърби. Често тя бележи приключването на едно красиво споразумение.  

Какво се случва, когато физически умрете? Лесно е – вие се връщате към прахта на планетата. Какво още искате да знаете? На чисто физическо ниво е лесно. Това е част от кръговрата на Гайа. Но нека ви разкажа за процеса на преминаване отвъд. Вие загубвате три унции от нещо, за което никой нищо не знае. Тези три унции представляват квантовата информация. Това е квантовата част от вашата духовна сърцевина, всичко което е било във вас, но не се издига, а се спуска надолу и отива в Пещерата на сътворението и отвъд нея.

Казвали сме ви го това и преди. Част от него също така отива в Кристалната решетка. Една друга малка част отива даже в големите морски бозайници. Съществува система, която позволява Гайа да запомни вашия живот, и да складира тази информация на планетата. Духът ви си отива у дома. Но не и Акашовият ви запис. Той остава на планетата, защото е нейна собственост. Вие сте променили планетата чрез това, което сте извършили, и това не го носите с вас у дома. Когато си отидете у дома, ви устройват парти. Казвали сме ви го и преди. О, скъпи мои, няма място за мъка в смъртта. Не и за вас самите. В рамките на три дни ще го узнаете. Обаче трябва да сте "напълно осъзнати", че вие сте частица от Бога. Запомнете това.

Скоро след това вие се връщате отново тук (на Земята), и понякога     то се случва по-бързо отколкото ви е било казано, защото нещата започнаха да се случват все по-бързо. Понякога вие отново се раждате в предишното си семейство като внуче в рамките на същата кармична група. Това може да е част от процес при Светлинния работник, при който вашите прародители трябва да ви научат на неща, които само те могат да ви научат.  

А когато поемете първата си глътка въздух, вие се улавяте за нещо. Улавяте цялата духовна енергия от Пещерата на сътворението и Кристалната решетка, която сте запазили когато напуснахте земята. Това се нарича Акашово наследство. Художниците стават художници. Полицаите стават полицаи - то си им е в гените. Това, какви сте били, се пази във вашето ДНК. Дори и предпочитанията ви – какво харесвате и какво не харесвате, храна, избори – идват у вас чрез Акашовото наследство.

Понякога ми задават въпрос: "Трябва ли да бъда вегетарианец? Какво е правилно за моето тяло в духовен план?" Аз ще ви кажа какво е правилно за вашето тяло в духовен план – нещата, които чувствате, че са важни за вас! Ако сте прекарали животи в Тибет или Индия, вероятно жадувате за храна, различна от тази, която е типична за Щатите. Ето така работи това, скъпи мои. Вашето тяло реагира на онова, което си спомня и ако то ви показва да не ядете месо, то това е полезното за вашето здраве. Не проектирайте своите програми върху приятелите си, защото те си имат своя собствена Акашова здравна памет. Те си имат своя собствена система, която работи за тях. 

Хората обичат да категоризират всичко и следователно когато някой открие нещо, което е добро за него, той иска всички да го правят. Не критикувайте другите, защото те имат своя собствена уникална памет. Това се отнася със същата сила за тяхната ценностна система. Някой, който е открил Бог или е намерил радост в една система, която работи за него, е защото той се е насочил към нея. Може би такива са били най-дисциплинираните учители! Те са се насочили към дадена система и смятат, че всички трябва да работят за нея. Това си е един вид интегритет, но той може да не е подходящ за вас.

Какво се случва при смъртта? Това е една система – красота, чест, и вие ставате част от Бога, която знае кой сте. Когато Илия се възнесъл, е бил видян през очите на Елисей. Илия се превърнал в светлина, толкова ярка, че Eлисей дори не можел да го гледа. После той се разпаднал на части. Eлисей видял Меркаба, полето около човека, колесницата, която карал Илия. Той видял това и го разказал на другите. Какво мислите е било това? Човекът е видял възнесението. Това е смъртта.

Въпрос №3: Има ли живот на други планети?

Шегувате ли се? Навсякъде е пълно с живот. Точно сега вашите учени търсят микробиологичен живот на планетите и техните луни във вашата Слънчева система, и в крайна сметка ще го намерят. Те очакват да го открият. Накрая ще разберат, че семената на живота са навсякъде. 

Колко живот може да има там? Колко дълго го има онова "там"? Когато учените започнат да осъзнават мащаба на това, от колко отдавна е имало живот във вашата галактика, те ще започнат да съзират нещо противно на интуицията в еволюцията – тяхната собствена човешка история. Колко възрастна е вашата вселена? Попитайте вашите учени и те ще ви кажат, че е на около 13 милиарда години. Добре тогава. Нека се съгласим с техните цифри. Колко е стара вашата планета - на 4 или 5 милиарда години, може би? Правилно. Но колко старо е човечеството? Защо не сте били тук по време на динозаврите? Мислите ли, че по онова време Земята не е била още готова? Да не би да мислите, че онзи, който контролира еволюцията, е бил твърде глупав да създаде човека по-рано, и затова на един по-ранен етап е създал само динозаврите? Мислили ли сте някога по тези въпроси?

Ако проектирате цялата земна история върху един отрязък от 24 часа, животът на Земята би започнал едва в последния час от този период, и цялата цивилизация би се развила в рамките на няколко секунди. Не ви ли струва това странно? Така да се каже, в една вселена, която може и да е стара 13 милиарда години, вие сте дошли едва през последните секунди. Помисляли ли сте си, че може да сте просто последната партида? Ами да, така е.

Ако Вселената наистина е толкова стара, не мислите ли, че по всяка вероятност е имало цивилизации, милиард и повече години по-стари от вас? И ако е така, не мислите ли, че е възможно те да са преминали през това, през което вие преминавате сега? Не мислите ли, че те могат да носят вашите  ДНК атрибути? Може би те са преживяли същото, което вие сега преживявате в духовен аспект? Може би те дори са преминали в квантово състояние? Отговорът е, че дузина от тях са го направили.

Вие вече знаете за тях и те са изброени във ваши публикации. Онези от тях, които вие директно сте наследили, са Плеядиянците. Техните предци пък са може би Октурианците, които пък идват от Орион. Те са навсякъде, те са и тук. Те ви наблюдават, защото вие сте следващите, и защото вие сега преминавате през тази Промяна.

Скъпи мои, ще мине още много време преди всяко от тези неща да стане част от вашата реалност. Първата стъпка е мирът на Земята. Следващата е новият вид човешка еволюция, която ще развие вашата ДНК до достигане на 100% ефективност и вашият живот ще се удължи много. Всеки път, когато казвам това, се намират хора, чийто интелектуален мозък казва: "Добре де, броят на населението расте в геометрична прогресия. Ще се стигне до пренаселване и храната няма да е достатъчна. Така че това, което ни казваш, Крион, изобщо не е добро нещо. Всички ние ще страдаме и ще се избиваме за храна."

Обръщам се към вас, тъй като това са ваши мисли, човешки. Вие смятате, че хората са глупави и че не забелязват какво се случва и защо раждаемостта е толкова висока. Вие смятате, че те не могат да контролират раждаемостта, защото не са го забелязали? Искам да ви кажа, че ще видите нещо, което не сте и очаквали. Ще наблюдавате спад в раждаемостта, тъй като хората са умни и ще стават все по-умни. Те ще разберат, че качеството на живота е в пряка връзка с броя на децата, които имат и ще започнат да вземат сами своите решения. Няма вече да се оставят тяхната църква да им казва колко деца да имат. И те ще го направят интуитивно. Рано или късно ще видите как това се случва.  

Ще срещнете много мъдрост на планетата на много места, за които никой социолог не би предположил. Това много ще ги изненада (социолозите), и това ще се случи без да е намесена някаква правителствена програма. И това ще се случи, защото вие сте пожелали да се случи. То ще се случва колективно, и е много възможно да е скоро. Следете за отрицателен прираст в развитите страни, където хората имат възможността да обхванат  цялата картина и да имат свободен достъп до информация. Ситуацията ще се отклони твърде много от тази, която вие предрекохте.

Има ли живот на други планети? Учените казват: "Ще мине много време докато достигнем звездите. Трябва да влезем в нашата метална кутия, да вкараме въздух в нея, а след това да пътуваме с нея дълги години, докато достигнем до следващата звезда." Междувременно един Плеядианец може да направи това само с едно мигване! Какво мислите, че става тук? Вярвате ли ми?

Не беше много отдавна когато, щом искахте да комуникирате с някого, вие му пращахте писмо. То беше пренасяно с помощта на коне. Отнемаше поне месец да получите отговор. Днес вие комуникирате мигновено! Защо тогава сте така недоверчиви по отношение на пътуването?  

Казвам ви, че докато сте все още в 3D, ще използвате вашите малки метални кутии и скафандри за да пътувате между планетите. Обаче още щом навлезете в квантовата ера, вие просто ще пожелаете да си останете там, защото ще можете да достигате всичко само с помощта на своето намерение. Ако не вярвате на това сега, ще повярвате по-късно, защото това което ви казвам, е истина. Може би ще се случи след няколко прераждания, но групата пред мен е групата, която ще се връща тук отново и отново. Разликата е, че досега сте се връщали в старата енергия, а това за което говорим, е новата енергия.  

Когато пак се върнете, скъпи мои, всичко което вече сте научили и знаете, ще носите във вашата ДНК и ще ви бъде под ръка. Няма да ви се налага да минете отново през това, което вече сте правили преди. Още щом решите да се огледате наоколо и да отворите вратата [метафора за осъзнатия свободен избор], всичко което сте научили ще бъде пред вас.

Това е атрибута на т. нар. "дете на новото съзнание," което вие нарекохте с име на цвят – индиго. Детето помни кое е то. Tези деца са концептуални, а вие вярвате, че трябва да учат всичко отначало! Едва ли! Tе помнят! Разбирате ли тази способност? Миналия път ви казахме, но отново ще ви обърнем внимание: когато едно прерийно животно роди, новороденото се изправя в рамките на няколко часа и дори може да тича наедно със стадото. Мислите ли, че новороденото веднага разбира кои са неговите врагове, как мирише добрата за пиене вода и кои плодове са ядливи и кои отровни? Откъде това новородено създание знае всичко това? Отговорът е, че тази информация е биологически вродена у него. Вие наричате това инстинкт. А когато се роди човек – нищо! Новороденото не знае нищо, освен че е гладно. Трябва да минат цели 20 години в учене! Не се ли уморихте вече от това? Никога ли не сте се питали защо животните имат толкова много изначално знание, а вие хората - толкова малко? Изглежда ли ви това справедливо за заемащите върха на еволюционната стълба? Време е то да се промени.

Вие вече започвате да го виждате, даже го наблюдавате при индиготата. Те идват със своето знание. Затова са толкова нетърпеливи. Вие се опитвате да ги учите на неща, които те инстинктивно знаят. Точно както новородените в прерията, те се раждат със своето знание. Някои от тях се опитват да ви учат, но това не винаги се понася добре от вас.

Въпрос №4: Какво ще кажете за конспирацията?

"Крион, какво ще кажеш за конспирациите на планетата?" Това са все неща, за които слушате вече няколко десетилетия. Не мога да ги нарека с някакво име. Вие им дайте име, каквото вашият ум ви подсказва. Слушате за тези неща от дълго време: какво едни хора правят на други, какво правителствата правят на хората, енергията която идва тук и там, контролиране на мозъци, тайни правителствени организации – все такива неща. "Да, Крион. Вярно ли е това?"

Предлагам ви един лакмус тест, който вие да решите. След тази дискусия много от вас няма да ги е грижа, защото те вярват, че се явяват жертви на един по-висш интелект, че са наблюдавани и манипулирани. Това е атрибут на старата енергия, с който човешкият мозък трудно ще се раздели. Поемането на отговорност за самия себе си е като клавиш delete за мисълта за конспиратора.

Днес ще повторя това, което ви казах преди около десетина години. Казах ви: "Ще дойде ден, когато всеки ще говори със всеки, и няма да съществуват тайни." Вие вече започвате да се убеждавате, че не може да има тайни. Постоянно на светло излизат разни тайни. Така че нека дискутираме само една голяма конспирация, която се шири от десетилетия. Вие изберете коя да бъде. Мислите ли, че може да съществува правителство или организация на голяма група хора, да кажем стотици или повече, която да може да опази своята "велика тайна"? Всички членове я знаят, и си намигват един на друг: "Да не кажете на някой това, което знаете." И тази тайна ще си остава неразкрита десетилетия, без да бъде разкрита? Даже и на смъртното си легло те да не я разкрият?  Ако вярвате в това, то тогава не сте в час с реалността.  

Единственото нещо, което вие слушате, е как хората ви казват какво се случва, и ви предоставят доказателства за това, което са видели или чули. Аз ви казвам, че не става така. Не и днес. Хората не могат да пазят тайна. Когато всеки говори с всеки, такъв вид конспирация е невъзможна на планетата. Това си е лакмус. Ако нещо е истина, то всички много скоро ще го научат. Да, вярно е, че има няколко реално съществуващи конспирации и вие скоро ще научите за тях. В тази енергия на глобална комуникация и социални медии никой не е в състояние да опази такива тайни, особено пък ако твърде много хора са ангажирани с тях.  Разбирате ли за какво ви говоря?

Време е да използвате душевната логика вместо страха. Някои хора са твърде обсебени от страх. Те са потънали в някаква своя драма, изживяват се в ролята на жертви и това им харесва. Аз зная кои са те. Те ще настояват за такъв вид конспирация още много десетилетия, противно на логиката на съвременната реалност.

Въпрос №5: Защо много хора не разбират какво казвате?

Това е петият, последен въпрос: "Скъпи Крион, ако информацията за Новата епоха е коректна и вярна, и ако тези истини са толкова мощни, както ти казваш, защо толкова малко хора са въвлечени в тях? Ако това е хубаво, не биха ли повече хора искали да го видят?"

Знаете ли защо? Защото информацията е в дисонанс с човешката реалност. Ето ви един пример: Нека се върнем години назад в медицината. Появи се една идея, че върху ръцете на хората имало нещо, което аз тук ще нарека creepy clawlers (пълзящи гъсеници). Вие не можехте да ги видите, понеже те бяха невидими за вас, но пък те можеха да ви причинят заболяване. Появиха се инструкции да стерилизирате всичко, което можете, за да предпазите другите хора, когато влизате в контакт с тях, и това ви изглеждаше странно! Всички биолози и доктори се надсмиваха. Само си представете – невидими пълзящи тела, които вие носите със себе си!

Точната дума е микроби, и след време те бяха открити. Вие не можете да ги видите, но те могат да са по цялото ви тяло - в косата ви, върху кожата, в устата ви! Учените разбраха какъв вид стерилизация може да се направи и защо някои от тези микроби са свързани с инфекциите. Обаче тази информация не беше интуитивна. Всъщност, странното беше, че ставаше дума за неща, с които директно си взаимодействате, а пък не можете да ги видите. Какво целя като ви казвам това? За да можете вие съзнателно да повярвате, ви трябва нещо, което не е интуитивно и което да приемете като реалност. Всъщност, това е в противоречие с вашата представа за това, кое е реално, и предизвиква у вас присмех от перспективата на отричането.

Хората се раждат в една духовна реалност, в която те приемат за себе си, че са малки и незначителни. Парадигмата на една стара енергия казва, че вие се прекланяте пред нещо по-голямо, точно защото сте малки и незначителни. Ако се огледате наоколо из тази планета, че се убедите, че почти всички религии постановяват това. Вие се просвате пред лицето на Бог, в неговите нозе, вие коленичите, плачете, страдате, вие се катерите стъпала, покайвате се. Вие сте нищожни, не струвате нищо. Това е енергията на човечеството. Странно ли е тогава, че хората не са свързани с нещо което ги учи, че "Бог е вътре във вас, а вие сте прекрасни и значими"? Ето затова. То е като онези пълзящи гъсеници върху ръцете ви. Те нищо не означават в светлината на отричане на реалността. Точно в този момент, това е глупаво. Но това е сега.

Онези от вас, които се намират в залата и които се именуват като светлинни работници, знаят за Божията любов в живота си.  Дълго време вие сте вървели срещу обществото, тъй като парадигмата на болшинството от човечеството не е като вашата, и така е било и в миналото, но нещата сега се променят.

И наистина, вашата ценностна система е различна, защото тя няма структура и няма пред кого да де отчитате, на кого да принадлежите, или пък на кого да плащате. Това е просто една дълбоко лична и интуитивна ценностна система, която казва: "Бог е в мен. Аз съм величествен, моят живот променя планетата и това, което аз върша, ще промени изцяло всичко за следващото поколение." Става бавно, скъпи мои, защото енергията, с която решавате всеки пъзел е перманентна енергия, която е тук и променя вибрацията на планетата. Ако все още сте потънали в старите пъзели, значи че нищо не сте решили. 

Слушащите и четящите са част от прехода, защото тяхното внимание, когато е насочено към тази тема, решава пъзелите в техния живот. Ако седите тук, то вие помагате да се издигне енергията на планетата. Много хора не виждат реалността, както вие я виждате. Те не виждат красотата и величието. Те са слепи за идеята, че Човекът е голям колкото Създателя. Няма такова общо духовно усещане, че може да съществува система, която да направи Бог партньор във вашата реалност.

Ето затова аз стоя тук в краката ви, и затова антуражът в тази зала ви държи за ръка. Защото ние знаем какво сте извършили. Ние знаем накъде води това, и че потенциалите са големи. Само че няма да се случи още днес, и може би ще има още няколко войни. Може да дойде и страдание, и също така цунамита и всичко това е част от рекалибрацията на планетата, която се извършва с болка, но това е преход към една по-многоизмерна реалност. Аз ви казах за това още преди 23 години. Ще дойде време, когато моят партньор вече ще си е отишъл, а вие все още ще можете да слушате и четете тези думи. Но той пак ще се завърне тук и отново ще прави същото нещо. Той знае накъде се е запътил, защото аз му казах.

Ще минат повече от две поколения преди вие реално да забележите за какво ви говори Крион. Но когато това стане, планетата ви ще бъде на път да има Ден на мира на планетата, защото Земята ще осъзнае каква работа е свършена и ще отпразнува промяната на съзнанието. Ще има флаг. И това ще бъде само началото.

Благословено е всяко човешко същество, което започва да разбира и разпознава това, което изглежда невъзможно – че парадигмата на войната, разногласията и споровете, обидата, драмата и объркването ще изчезнат завинаги от пътя на човечеството. И тъй като красотата на Божията любов ще се изяви като реалност във вашето ДНК, съзнанието бавно ще започне да се променя и духовната еволюция ще започне да набира скорост.

А сега, вървете и направете нещо с новото си знание. Живейте различно. Стари души, вие сте единствените, които можете да го направите.

И това е така.

Монтърей, Калифорния,
26 февруари 2012


Превод от английски Борислава Макиова
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/poslkrion/586-kryon24