Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

5/10/2013

Имате всички основания да бъдете в добро настроение

24/04/2013 от Джон Смолман

Пробуждането на човечеството от илюзията в реалността е свършен факт - винаги е било, от самия момент на сътворението. Реалността е мястото, където пребивавате постоянно, и в момента вие се завръщате именно там - у дома, на пръв поглед след дълго и мъчително пътуване към най-великолепното посрещане за добре дошли. Имате всички основания да бъдете в добро настроение. Въпреки това, в момента е трудно за повечето от вас да възприемат това, защото продължителното време, през което сте прекарали далеч от дома, силно е притъпило паметта ви за славата, която ви очаква там.

Животът в илюзията е изтощителен. Има много болезнени уроци, които сте избрали да изучите, когато сте се ангажирали с нея, и тези уроци изискват много енергия, решителност и постоянство. Независимо от това, вие сте останали верни на себе си и на вашите цели, тъй като се борите с опита, който животът в илюзията ви предоставя. Често, това не е ставало ясно, тъй като сте били подложени на болка и тъга, причинени от осезаемото отделяне от баща ви и поради тази причина в такива моменти ви се е струвало, че каузата ви е загубена: " Съществувал ли е някога в действителност небесния Отец, Безкрайния Източник, Божествена и Всемогъща Интелигиентност, или Той е просто една илюзия? " Е, вие тръгнахте по своя път - всички сме различни, но води до една и съща цел: да се събудите в реалността - и вие ще откриете невероятни награди, когато извървите пътя и пристигнете у дома си.  Останало ви е още малко да извървите, последни няколко участъци от вашето пътуване, което всъщност ви изглежда толкова безкрайно, но краят е близо.

Изпратен ви е един нов блестящ и изпълнен с цветове ден, такъв, какъвто човечеството досега не е виждало никога от зората на историята си, и който ви предлага абсолютна радост, както и отпадането на всички ваши страхове и тревоги, оставяйки траен мир, хармония и задоволство, които да ги замени. Това е денят, за който всички сте копнели, молели и надявали откакто сте започнали търсенето на божествената реалност, от която ви се е струвало, че сте били, изключени, може би дори ви се е струвало, че сте изпаднали в изгнание, без никаква надежда за връщане назад поради греховността ви. Но както знаете, дълбоко в себе си, където пребивава божественият и неугасимия пламък на Божията любов, "греховността" е понятие, съществуващо единствено в илюзията и няма място в реалността. Вие сте безсмъртни божествени същества, създадени от Любов, които са избрали да играят ролята на същества, лишени от любов, отделени от нея, като същевременно експериментирахте със свободата и силата, с която Бог ви беше надарил.

Вие бяхте създадени като Едно цяло с Него и избрахте да се индивидуализирате, за да изпитате тръпката на разделението и очевидната независимост от Него. Това е възможно да се постигне чрез изграждане на една илюзия, нереална среда, която да ви позволи да си представите това състояние, а могъщите способности, с които сте били надарени, са ви позволили да го осъществите.  За вас настъпи моментът, в който е възможно да премахнете тази нереална околна среда и да се завърнете у дома, оставяйки в забвение всички травми и страдания, които сте си измислили, за да забавлявате себе си. В момента, когато сте решили да играете тези игри, никак не сте били наясно колко болезнено и ужасяващо ще бъде.

Съществува единствено Бог! Животът е част от Бог, Той е всичко, което съществува, и без Него не би съществувало нищо - невъзможно, неправдоподобно, и невъобразимо състояние на нещата. Така че, да се изгради една въображаема и илюзорна реалност отделена от Него може единствено да доведе до ужас. И следователно, вие преживяхте всички състояния на ужаса.

Реалното състояние на любов, което винаги ви обгръща е постоянно, непроменящо се, невероятно прекрасно състояние. Ето защо мисълта за промяна е толкова травмиращо за много от вас. Преминаването ви в състояние на илюзията беше промяна от  немислима величина, която ви причини непосредствено страдание, тъй като животът бе сведен от условие на вселюбящо изобилие и хармония с една невъобразима липса, където ви се налагаше постоянно да се борите за оцеляването си. И този страх е останал.

Въпреки това, в рамките на илюзията промяната не само че е възможна, тя изключително важна за вашето благополучие. Илюзията се формира от събирането на осъдителни вярвания относно правилно и неправилно, добро и лошо, приемливо и неприемливо, които могат само да провокират страх и ужас. Вие наричате това ​​дуалност, състояние на или / или, докато Реалността е състояние на и / и, единство, любов, безрезервно приемане, където всички са добре дошли, всички си принадлежат, всички живеят в пълна радост.

Това, което трябва да се промени, са вашите остарели и закостенели вярвания  - вярвания, които ви разделят на индивиди, нямат нищо общо помежду си и служат да ви плашат. Те ви разделят и ви травмират, а това предполага възможност за изграждане на бариери помежду ви, което пък ви пречи да видите кои сте в действителност и създава за вас образ, щит, зад който вие можете да се скриете. Но тези образи ужасяват всички вас, те са плашещи и повеляващи, което ви задължава да ги предпазвате от агресията, която е почти винаги налице. Те ви принуждават да поддържате нереално състояние на разделение, което е предизвикало страх на първо място. Улавяне – 22 ситуация.

Новите енергии се засилват, така че можете да ги почувствате, да ги прегърнете и чрез тях да признаете и да възстановите, че сте Едно цяло с останалите в Любов и Доверие. Вие ЩЕ придобиете осъзнатост, ще станете напълно осъзнати, че всичко е Едно, че всички сме свързани помежду си чрез божественото поле на любовта, в което всичко, което съществува пребивава постоянно, хармонично, радостно, завинаги. И тогава вие ще се събудите.

С толкова много любов, Соул.

Превод: САР 

http://johnsmallman.wordpress.com/2013/04/24/you-have-every-reason-to-be-in-high-spirits/
http://bulgarianjsmallman.blogspot.com/