Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

8/08/2013

Крион „ТРИТЕ ВЯТЪРА“ - част 3 - Целта на старата душа

Целта на старата душа

Скъпи, вие трябва да разберете уникалността на живота. Ето защо ви казваме, че няма никакви правила, които да предписват по какъв начин трябва да се пробудите, за да помогнете на планетата, или това, че трябва да изпращате светлина, докато пребивавате тук. Просто не съществуват никакви „задължения“, защото това е сложна и разнообразна система. Този път някои се намират тук, просто за да поддържат енергията за това кои са и къде са. Следващия път, те може да вършат своята работа, но сега те просто удържат местото. У някои от вас има точно такива атрибути, и те са необходими и нужни на планетата. Подобно на духовна щафета, когато някои стремително носят и предават факела, а някои стоят и гледат, но всички са част от това събитие.

Някои стари души просто поддържат енергията, без изобщо да подозират за някакво метафизическо пътешествие.А някои могат да си кажат: “Не съм уверен, че ми харесва това. Това ми изглежда като ненужно хабене на живота на старата душа - 80 и повече години!“ Скъпи, когато излизате в отпуск, то хабите ли тези седмици напразно? Не. Връщате се отдъхнали и готови за работа! Това е сложно и вие го виждате в светлината на „една временна линия на живота“. Но за нас това е просто един изживян ден. Това е за сроковете. Така че не правете своите заключения, за това, кое работи и кое не, основавайки се на „часовете на една временна линия на живота“.

В новата енергия, старите души ще придобият велико влияние на планетата. Тези, които са били тук най-често и от по–рано, ще знаят какво да правят в условията, които ги обкръжават, когато пребъдат.

Категории на Вятъра на Съществуването: НОВИЧЪК И ОБУЧАВАЩ СЕ

Новичък: Нови идват по всяко време. Така и трябва да е, защото на планетата се увеличава прираста на населението в геометрична прогресия. Така, че логически се разбира, че през цялото време идват и нови души? Това е очевидно. И вие можете да познаете новичкия в минутата, когато започнете да говорите с него. Когато му кажете „А“, а той чува „Б“, когато го помолите да завие на ляво, а той завие на дясно. Той и понятие си няма, кое и как работи във взаимоотношенията с хората. Той действително не разбира, какво е това „добро“ и какво е „лошо“. Целесъобразността на поведението е тайна и често се явява най-показателна.

Те не знаят, как е устроен в цялост живота. Ще ви се завие свят от изумление, защото не можете да повярвате, че някой може да се държи по този начин! Това са – новичките. Те не знаят за природата на човека. Това са тези, които човек лесно може да излъже, ако поиска. Свят ще ви се завие и ще си кажете: “Сега ли каца на земята?“ Да, той току що пристигна.

Те са максимално наивни във всички отношения и вие сте ги виждали. На всеки от тях се налага много пъти да се връща на земята, преди да почнат да разбират процеса на устройство на живота и те винаги присъстват в достатъчно голямо количество. Те не четат подобни материали, не посещават такива срещи. За тях е по-добре да посетят събиране, където обучават „как работят хората“. Много от тях посещават дивана на психолога за да разберат повече за себе си и колкото и да е странно, много от тях даже стават психолози! Това става, защото природата на човека се явява такава голяма загадка, която се мъчат да разгадаят, защото напълно осъзнават, колко им е нужна помощ, че самите те стават помощници за новичките.

ОБУЧАВАЩИТЕ СЕ: Мнозина, в продължение на няколко времеви линии на живота, влизат в определено състояние, в което съществува интуитивно осъзнаване на това, как работят нещата на планетата. Това е добър емоционален баланс и затова такъв Човек става ученик и може да пристъпи към започване на събиране на духовни знания.

Учениците се явяват очевидна категория. Това са потенциално пробуждащи се, защото имат потенциал, да попаднат на място, подобно на това, да чуят истината, да разпознаят така ли е или не и да решат да си заминат ли или да останат. Ако те не чувстват това, което непосредствено ги касае , то всичко това означава, че сроковете още не са дошли. Спомняте ли си аксиомата за възвръщане към по-малко осведомено състояние? Няма да можете. Защото, даже, ако не сте съгласни с нещо,или не искате да действате днес, това не значи, че ще забравите това. Днешната глупост може да се превърне в утрешна мъдрост. Това зависи само от вашата проницателност.

Сроковете определят всичко. Много пъти моят партньор ме пита: “Крион, защо трябваше да се пробудя за истината чак когато станах на 40 години? Би било по-ефективно, ако това беше станало на 30 годишна възраст!“ И отговора, който му дадох, касаеше само срокове. Той трябваше да бъде на такава възраст, за да бъде в състояние да направи това, което сега прави, а също и което се кани да направи.

Така, че скъпи мои, тези, които са пред мен в своите кресла и тези, които четат това – всички се отнасяте към категорията на обучаващи се. Това са предимно древни души и тези, които вече са се пробудили към въпросите на духовността. Вие чувствате, какво става на планетата и искате да узнаете повече. Това са тези, които владеят новите знания, за променящата се енергия и че земята се нуждае от тях. Те също знаят, че всеки път се отличава от другите, така, че те се намират в тази зала или четат това.

Така работи всяка, стара душа. Някои от вас вече много пъти са били пробудени за духовната истина за „Вътрешния Творец“. Вашата библиотека е пълна и такава е духовната цел. Някои от вас се пробуждат в този живот и сега разбират, че са стара душа. И сега - слушащи и четящи, ще ви дам изключителна информация. Това е толкова сложно, че вие даже и не очаквате, даже в присъствието на новата енергия.

УСЪВЪРШЕНСТВАНИЯ КОМПЛЕКСЕН КВАНТОВ АТРИБУТ

Може би ще ви бъде трудно, но някои от вас са готови за това. За някои от вас тази идея е разбираема на интуитивно ниво, защото тя задейства духовната логика. Ще ви напомня накратко, защото съм давал това по-рано, а трябва да бъде включено в това обсъждане, за да може да се обяснят понятията за ветровете по-пълно.

Аз вече говорих, че вътре във вас се намира библиотеката „Акаша“. Може да се каже, че там се намира универсалната истина, която можете да извлечете. Но бивайки в линейност, също разбирате, че във вашата Акашова библиотека, може да се намира само това, което старателно сте събирали в продължение на своите животи на земята. Така ли е това? Говорихме за това в началото на 2013г. Отговорът е такъв, че това зависи от - доколко квантови сте станали.

Това е много трудно, но сега преминавам, към темата, която е напълно нелинейна, така че бъдете внимателни! Ако е истина, скъпо Човешко същество, че вие сте били засети от възнесена раса от друга част от галактиката /Плеядите/, то това означава, че у вас има част от тяхната ДНК! Всичко, което знаят те, присъства и във вашата ДНК –и вече се досещате към къде ви водя, не е ли така? Това значи, че вие може да се пробудите за великата истина, но това е тази истина, която се основава не на Земен опит. Това е, което те са ви дали. Това излиза зад пределите на това, което сме ви учили за вашите Акашови записи и ни пренася в духовната квантова Акаша….

Някой ще попита: “Но тогава вярно ли е, че идваме с всичко това? Даже и в новичките го има? Защо тогава не си го спомняме?“ И ето отговора: В новата енергия/след 2013г./, ще се появят тези, които ще започнат да използват „инструментариум на квантова Акаша“. Включвайки тук и понятието „к`опи Акаша“, а също и такова понятие „квантово наследство на Акаша“, което ще стане начало на спомените за по-дълбокото Знание за вашите галактически предци. В крайна сметка, това ще доведе до квантови открития на планетата. В следствие на това, хората ще станат по-квантови в хода на своята еволюция и ще започнат да задействат тези нови инструменти. Това е връзката на ДНК в себе си, за което сме говорили. Това е „спомняне“. Но тези неща ще започнат да стават при най-древните души, защото това става след пълно осъзнаване на „Бог вътре“…..

Следва продължение..
Източник:  http://yurdal.ucoz.ru/news/krajon_quot_tri_vetra_quot/2013-07-17-1015
Превод: Стоян Делев | Самосъзнание.com