Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

8/14/2013

Идва края на живота ни, през който мълчахме за важното (Martin Luther King)

Montaguen Keen – 28.7.2013

    Пробудените трябва да се съберат заедно, за да разберат, че те имат сила и способност да говорят. Вашето мълчание позволи да се приемат закони, които заставят да мълчат всички, които не са съгласни със Заговора. Точно сега, всеки ден е важен. Не трябва да се седи със скръстени ръце и да се казва: “Те никога не биха го направили“. Те правят това.

    В действителност, строят такива затвори, където не са нужни. Много от вас сляпо им помагат да правят именно това, казвайки: “Това ми е работата“ или „аз трябва да си храня семейството“. Макар и да е ясно, погледнете, как помагате да се създаде това за вашето семейство и за милиони други невинни семейства. Не трябва да си затваряте очите за това, което се прави, направо под носа ви. Те са толкова уверени, че не си правят труда да пазят коварните си планове в тайна. Те считат, че напълно контролират човечеството.

    Всеки от вас има глас. Така че използвайте го. 3-мерното мислене, с което сте свикнали, трябва да бъде отхвърлено. Този строг ум е това, което сте учили, религията и образованието: това е вашия пленник. Вашия разум е приел това от вашето сърце и душа. Наричате това логическо мислене, но това е, което ви държи в плен и под контрол. Аз ви моля сега, за да се научите идете във вашите сърца. Това ще ви даде истинската картина за реалната действителност и наистина може да изиграе важна роля. Всеки от вас има помощ. Вие не сте сами. Трябва да направите първите крачки, за да погасите мрака на вашата реалност.

    Имайте предвид, че много от тези, които по пътя на Светлината, се оказаха в сянката и от време на време даваха неправилна информация. Вие трябва твърдо да стоите в истината. Вашето сърце ще ви бъде водач. Много преминават през такива вътрешни баталии, опитвайки се да издържат на истинния път. Тъмните губят почва под краката си и стават все по-жестоки в своите опити да задържат властта. Свържете се с вашите собствени Ангели–пазители за защита и ръководство. Преживяното този път, е било запланувано. Това е финалната битка между Лордовете на Светлината и Лордовете на Тъмнината. Във вашите сърца знаете, че Светлината ще отстрани всички следи на Тъмнината. Когато Новия Век започне, всяка страна в света ще бъде с предимство. Мира ще бъде възстановен.

    Нашите планове за бъдещето са големи. Ще ги разкрием, но е нужно да се знаят основите. Съсредоточете мислите си върху истината и не се поддавайте на изкушенията, които трябва да ви отклоняват в страни. Това, което те ви обещават е илюзия. Те манипулират ума. Отказвайте да бъдете приемани в техните структури. Повишете вибрациите си.

    Любовта е висшата вибрация. С любовта във вашите сърца, нищо не може да ви докосне и нищо не може да ви отвлече. Никога не позволявайте на страха да влиза във вашия живот и никога няма да позволи да се отбиете от божествения път. Всички, които изпълняват мисия са подложени на нападения, но можете да преодолеете тези препятствия, и когато го направите, ще сте по-силни. Когато живеете в свят, където Тъмнината управлява, ще бъдете изпитвани, какво бихте направили, когато нещо ви заплашва. Трябва да бъдете твърди и силни в убежденията си. Трябва също да разбирате, когато атакуват другите и трябва да ги подкрепяте. Да им помогнете да разберат, какво се прави с тях. Задържайте ги в Любовта и Светлината.

    Медитацията ще укрепи вашата връзка със Светлината. Намерете този начин, който ви подхожда най-добре от всички и това ще ви помогне да бъдете съсредоточени. Постарайте се да избягвате излишния боклук, който е около вас, те се борят за вашето внимание. Всичко е част от плана. Не се поддавайте.

    Древните портали се активират отново. Те ще разпространяват своята Светлина, за активирането на планетата и подготовката й за настъпващото.

Бъдещето, което създавате по това време, има голямо значение за човечеството и за нашата планета. Вървете към това с широко отворени очи и уверени, че сте на правилния път. Ще играете важна роля в решаването на въпроса за всички видове оръжие и унищожение на планетата: убийствата ще се прекратят, всички войни ще се прекратят и войската ще бъде след това използвана за възстановяване на всичко, в което е изиграла толкова важна роля за унищожаването. Да се нахрани света ще стане приоритетна задача. Това може да стане бързо и ефективно. Мислихме, как всичко това трябва да бъде направено. Като виждаме цялата картина, ще направляваме и помагаме. Това са обединени усилия от двете страни на живота, събираме се заедно, за да спасим човечеството и планетата от Тъмните сили, които са я превзели и се опитват да я унищожат.

    Погледнете към това време, когато цялата тъмнина ще бъде отстранена и вашата планета ще бъде възстановена, когато цялото човечество ще живее в мир и съгласие. За да се постигне това, на вас може да ви бъде предложено да направите жертви или да се борите малко, но никой няма да иска от вас да правите нещо, с което не можете леко да се справите.

    Когато отстоявате истината, нищо не може да застане на вашия път. Просто, имайте предвид, че сте в бой и ще победите. Понякога, бойните планове трябва да бъдат променяни, ако са нужни промени, и ще бъдат променени, защото нищо не е окончателно.

    Ние сме на правилния път и това е важното. Нашите редици ще се попълват всеки ден, тъй както все повече страни се отварят за истината. Знайте, че всеки от вас се приветства и цени. Вие сте всяка част от цялото. Колко ще бъде приятно, когато всички бариери бъдат свалени и хората ще заживеят като един, за да обменят опит на Планетата Земя. Това няма да е далече.

    На личен план имате успехи и ние се вълнуваме заедно с вас. Никога не сте прекалено стари, за да учите. Аз благодаря на тези, които ви съветват. Те са били избрани за тази задача. Поддържайте с любов и доброта тези, които са редом с вас, които се борят с Тъмните Сили. Дръжте ги в Светлината. Удържайте ги в Любовта. Моля всеки, ако обичате, направете го за тези, които са подложени на нападение и се борят, за да излязат от другата страна.

    Аз винаги съм на ваша страна. Моята любов към вас никога няма да умре. Ваш обожаващ ви, Монти

    Превод и предложение: Нона Григорова

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/montague-keen-28-2013-1
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6569