Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

8/22/2013

Какво става сега на планетата Земя?

(със съкращения)

    След 21.12.2012 влязохме в Мултиверсума. По-точно, никога не сме излизали от него, но не сме знаели, че се намираме в него. Да и сега болшинството не знае и не разбира. Какво е това Мултиверсум?

    И сега идва отговора, важността на който е невъзможно да се изрази с никакви думи – НИЕ СМЕ В ИЗТОЧНИКА НА ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО!!!

    С ‘’триизмерни’’ думи казано – ние сме В БОГА! НИЕ ВСИЧКИ СЕ НАМИРАМЕ В МНОГО ЛЮБЯЩО ПРОСТРАНСТВО, СЪВЪРШЕНО БЕЗОПАСНО, и ако повярваме, че това пространство ни дава всичко , което ни е необходимо - така и ще бъде.*

    Най-трудно е да се осъзнае цялата грандиозност на това откровение.

    В това пространство има всичко: различни реалности, различни Вселени, различни времеви линии, миналото, настоящето, бъдещето. И има достъп до всичко това. Затова и върви целия този ураган от информация и ченълинги. Ченълерите привличат тази информация, която вибрационно им съответства: на техния мироглед, на нивото им на развитие.

    Четейки информацията, винаги си задавайте въпроса, от къде е дошла и осъзнато вибрирайте на това, в което вярвате. И създавайте тази реалност, която ви е нужна на вас. Ако изразите намерение: аз искам да живея в щастлива, безопасна реалност - вие я създавате. Може по-просто: влизате в тази реалност, в която искате.

    *Всеки човек има своя истина и той твори своята реалност, основавайки се именно на нея. Т.е.: ако човек вярва, че живота е много труден, че трябва да работи с пот на лицето, то именно труден живот ще живее. А който вярва, че всичко му се отдава леко и без всякакви трудности, именно така и ще живее. Който вярва, че обстоятелствата в неговия живот не зависят от него, той ще бъде управляван от външни обстоятелства. А който вярва че е творец на своя живот, сам ще създава или привлича нужните обстоятелства и ще получава нужните резултати.
    Лариса Беляева
    Превод и предложение: Нона Григорова

http://espavo.ning.com/profile/LarisaBelyaeva
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6626