Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/19/2013

Когато си почивате, ставате по-синхронизирани с полето на Любовта

Йешуа чрез Джон Смолман
17.02.2013 г.

Чрез своя човешки дух вие сте постоянно и неизменно свързани с божественото, тъй като сте били сътворени като божествени същества, които са във вечно единство със своя Създател. В течение на еони вие често не сте осъзнавали това, поради суровите ограничения, които илюзорната ви среда ви налага. Но сега, когато новите, мощни енергии обгръщат всички вас, вие отново започвате да осъзнавате своята връзка с божественото и отваряте сърцата си, за да получите и приемете любящото духовно ръководство, което постоянно ви се предлага. Това приемане е от съществено значение за процеса на пробуждане, през който преминавате – процес, в края на който всички вие неизбежно ще се пробудите за вечна радост.

Вие сте били сътворени в радост, за да се наслаждавате вечно на това състояние и нищо не може да предотврати пробуждането ви за него, тъй като то е вашето естествено състояние – то е Реалността, вашият Дом. Любовта е енергията на Божието творение и тя носи радост, щастие, въодушевление, вдъхновение и извисяване... завинаги. Следователно, Животът – онзи аспект на Божието поле на Любовта, който прави възможно пълното духовно съзнание – удовлетворява божествения творчески подтик, като постоянно се разширява, споделяйки Себе Си неограничено и изобилно в един вечно течащ поток от творческа енергия, осигурявайки и поддържайки по този начин едно неограничено разнообразие от божествено себеизразяване.

Творението е неизменно, и все пак то постоянно се разширява и обновява, тъй като Бог желае да забавлява Себе Си и Своите чеда с неизчерпаем избор от нови идеи и концепции, които ще прибавят допълнително изобилие към божественото енергийно поле, в което всичко мислимо съществува вечно. Скуката, отживялостта, упадъкът или смъртта принадлежат на илюзията, където постоянно се търси нещо ново. В Реалността търсенето не е необходимо; всичко, за което си помислите, мигновено става налично, обогатявайки още повече изобилното чудо и красотата, които Творението представлява.

Когато през деня си дадете почивка в усамотение, за да навлезете в себе си и да общувате с духа – вашия висш аз, полето на божествената Любов – фокусирайте се върху това да позволите на сърцата си да се отворят в приемане, докато се предавате на Любовта, която ви обгръща. Ако не можете да усетите или почувствате топлината или прегръдката, в която Тя ви обгръща, това означава, че не сте се предали напълно и че се опитвате да въздействате върху или да уговаряте Божественото, вместо просто да позволите на Божественото да въздейства върху вас. Ще познаете кога наистина сте установили връзка, тъй като ще бъдете завладени от пълното и безусловно приемане, което изпитвате... без каквото и да било осъждане... просто пълно приемане на самите себе си такива, каквито сте в момента.

Във ваш собствен най-голям интерес е ежедневно да отделяте време за навлизане в себе си, и аз не мога достатъчно силно да подчертая и достатъчно често да повторя това. Илюзията представлява една огромна поредица от разсейващи фактори – всичко, което ангажира вниманието ви по каквато и да било причина, или ви насърчава да му обърнете внимание, представлява разсейващ фактор. Това ви кара да забравите, че сте духовни същества с телесен опит. Телата ви действително се нуждаят от определено внимание, за да ги поддържате в работещо състояние, но те общо взето могат да се грижат за себе си, като ви дават ясни сигнали, когато се нуждаят от храна или почивка. И когато не получавате тези сигнали, това означава, че вашите егоични умове са будни и работят, почти непрестанно, търсейки нови и интересни истории, които да ви разкажат.

Когато си почивате или релаксирате, оставяйки мислите си свободно да преминават, вашите енергийни нива стават по-синхронизирани с обгръщащото ви поле на Любовта. Над вас се спуска покой, при което се освобождавате от всеки неблагоприятен стрес и вашите водачи могат лесно да комуникират с вас: или директно – при което вие можете да почувствате или усетите тяхното присъствие; или индиректно – посредством вашата интуиция или вътрешно знаене. В тези моменти на покой, проблемите или въпросите, които са ви тревожили, губят от своята спешност и натрапчивост, а отговорите, които ще ви хрумнат, ще бъдат по-мъдри и удачни. Почивайте си редовно през деня и се наслаждавайте на намаляването на стреса и на увеличаването на покоя, които тогава изживявате.

Ваш любящ брат, Йешуа.

превод: Мария Казакова
източник: http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/when-you-take-time-out-you-move-into-greater-alignment-with-the