Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/17/2013

Реалността не може да настъпи или да бъде видяна в илюзията

20 януари 2013, от Джон Смолман

Когато човечеството се събуди, както и неминуемо ще стане, вие ще изпитате огромна радост. Дълъг период от време, в поредица от много ваши инкарнации, вие сте работили за осъществяването на този момент и сега сте много близо. Някои от вас, всъщност доста голям брой от вас, бяха много обезсърчени, когато на пръв поглед нищо забележително не настъпи в света на или около 21 декември 2012. Това е разбираемо, защото повечето от вас очакваха резултат, който да бъде физически наблюдаем и измерван в илюзорната околната среда, която е била ваш дом в продължение на цяла вечност.

Да се събудите означава да се премине от илюзията в реалността. Реалността не може да настъпи или да бъде видяна в илюзията - този процес би могъл да бъде оприличен на опита ви да видите електроенергията - това просто не е възможно. Действието на този процес може да се почувства или усети, защото то ви приканва да се събудите, и когато това стане, всичко ще бъде изключително красиво, невероятно ясно, толкова истинско, че е невъзможно да имате каквито и да е съмнения от какъвто и да е вид, които обратно да ви привлекат в тази нереална миазма, в която сте били оплетени толкова дълго време.

Въпреки разочарованието, че не виждате физически доказателства за напредъка си в Новата Епоха, този напредък се е случил. Много от вас определено изпитват непривично чувство на мир и доволство, които за някои е твърде озадачаващо, защото нищо не се е случило, за да се променят физически. Не се съмнявайте - огромна енергийна промяна се е случила и тя предизвиква потресаващи ефекти в световен мащаб. Непреодолимото желание да живеете в мир и любов, независимо от обстоятелствата, при които вие хората се намирате, както и намерението на енергията да направи така, че да изпълни сърцата на човечеството, се усилва до такава степен, че много малко все още остават незасегнати от него.

Важно е, че можете да държите Светлината високо. Дори и да не сте в състояние да усещате преминаването й през вас, нейният голям интензитет засяга всички, с които си взаимодействате, и това е пътят, по който се отправя към момента на пробуждането. Не подценявайте или омаловажавайте ефективността на вашето твърдо и постоянно намерение за всички да се събудят, защото вашето намерение масово се подкрепя и многократно се усилва от тези в духовните реалности, чиято единствена задача е да ви съдействат за осъществяването на това значимо събитие. Не се съмнявайте, че ще се случи, защото това подкопава намерението ви, като по този начин удължавате линията на времето за вашето пробуждане.

Съмнението е като намерение за нещо, което не желаете да се случи. Всички вие познавате хора, които са много положителни и които винаги постигат това, което възнамеряват, както и хора, които са отрицателни или песимисти, които никога не са в състояние да преминат през живота по начин, който да е безпрепятствен за тях. Това е заради силата на намерението, което те активно демонстрират.

Често тези, които са отрицателни или песимисти, от тяхна гледна точка не могат да видят, че това е така, и следователно не могат да разберат защо никога нещата не се обръщат в тяхна полза. То е като отказ да се даде възможност на Бог, Вселената, Източника да осигури техните нужди. Те вярват, че са нещастни жертви на обстоятелствата и опитите да им се каже, че нещата стоят иначе, често са причина за предизвикване на гняв или уплаха у тях. Те не вярват в огромната мощ, която вашият Отец е имплантирал във всеки един от вас в момента на създаването ви. И разбира се, всички, които имате човешки изживявания, сте избрали да извлечете поуки, подходящи за вашите нужди, така че част от вашата болка и страдание ще бъде резултат от неразбирането ви или отказа да разберете уроците, с които те са представени.

Вие не може и не трябва да се опитвате да тълкувате уроците, които са отнесени за тях, само те могат да го направят. Можете да проявите съчувствие, и ако се почувствате ръководени (много слабо, но сигурно интуитивно усещане) да направите кратък коментар, направете го. Не се задълбочавайте много върху него, защото вероятно това ще бъде проявление на егото ви, което ще побърза да ви се притече на помощ! Вие сте посяли семената, някой друг има задачата да ги подхранва. Именно вашият кратък коментар допринася задържането на Светлината у тях, макар и да не усещате нищо от това.

Мнозина виждат бедността, лишенията, болестите и войните по цялата планета, както и корпоративната корупция и некомпетентност в правителствата, големите организации и религиозните институции, които не помагат на хората в нужда, както и обратното, всъщност се възползват от ситуацията. Това създава покров на отрицателните намерения и енергия, а задачата ви като носители на светлината и пътеводители е да разтворите тази отрицателна и разрушителна енергия с любов и положителни намерения. Вие сте напълно подкрепени от Бога и от тези в духовните сфери, и имайте предвид, че тези, които проектират отрицателни намерения и енергия, имат далеч по-малко подкрепа, отколкото можете да си представите, въпреки огромното количество шум, който вдигат.

Пазете и носете Светлината винаги и знайте, че сте подкрепяни и помощта, която ви се предлага, е непобедима. Вие сте на Земята, за да направите точно това. Това е вашето призвание, вашият път, а безкрайната сила на Божията любов към всички Негови деца постоянно ви подкрепя, гарантирайки ви, че никой няма да бъде забравен, изоставен във въображаемото чувството на безсилие. Осъзнаването, че не сте толкова слаби, безпомощни и безсилни определено е пробив в осъзнаването на тези, които се чувстват изгубени или изоставени, и носителите на светлината и духовните водачи значително допринасят тяхното намерение да бъде такова. Бъдете позитивни, любящи, божествени същества, каквито вашият Отец ви е създал, и знайте, че вие изпълнявате Неговата Воля във всеки един момент и успехът е неизбежен.

С толкова много любов, Саул

Превод: САР

 http://bulgarianjsmallman.blogspot.com/