Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/28/2013

За енергията на търпението


Антон К. - откъс от индивидуална консултация

Работата е там, че във високовибрационните Светове, абсолютно всичко се ускорява благодарение на търпението. Ще обясня, защо се случва така.

Замисли се, какво е нетърпението? Що за енергия е това? В какво се проявява? Ако наблюдавате внимателно, ще забележите, че енергията на нетърпението се отнася към сигналните емоционални прояви. Това е енергия на огнената страст. Тя понижава общите вибрации на човека и го привързва към резултатите и времето за проява на желания резултат. В противен случай възниква сигналната проява на енергията на нетърпението - разочарованието. И се заражда Урокът - колкото повече си зациклил върху резултата при изпълнението на желаното, върху времето, като се стараеш да го ускориш, толкова по-далеч от теб е той.

Затова бързай бавно. Енергията на търпението и осъзнаването ти помагат в твоя път, в сътворяването на мечтите наяве. Нетърпението задържа развитието на Душата с появата на нови уроци.

Защо ви казвам това?

Защото това е единственото, на което трябва да обърнеш внимание в реалността на развитието си и в момента Сега. Да намериш златната среда в Пътя си, в Търсенето си.

Енергията на Търпението е енергия на Съзиданието и дори на Ускорението на все още незримите Процеси, предшестващи Възнесението. Постепенно, стъпка по стъпка, първоначално на фино ниво възникват, проявяват се Кристалните многомерни Дарове, способности, променя се информационно-енергийната структура на ДНК, а за това е нужно определена доза време - не линейно, а събитийно. Затова - търпение, търпение и още един път търпение. Това е единственото, което е в синхрон със случващото се с теб!

    Превод: Анита
http://rdlove.ru/2012/09/nergia-terpeniya/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5940