Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/02/2013

Вълшебник. Вливане на изобилие

Мария чрез Памела Крибе

Мили приятели,
Радвам се да ви приветствам в този ясен, светъл ден в средата на зимата. Аз, Мария, се обръщам към вас от кристално чистата сфера, която в действителност е вашия истински дом. Почувствайте светлината около вас, светлината, която се спуска на майката Земя направо от тази сфера, но и светлината, което струи от сърцата ви.

Ние сме събрали днес с удивителното намерение да помогнем на душите ви да засияят тук на Земята. Всички вие сте обединени от това прекрасно намерение, което ви прави прекрасни и чисти. Погледнете на себе си с нашите очи, наблюдавайте се отстрани – вие сте смели ангели в човешко тяло от плът и кръв. Почувствайте нашата любов и признателност за вашия път и пътешествие.

Понякога ви се струва, че сте самотни в мрака, но дори тогава не може да се игнорира вашата вътрешна светлина. Ние я виждаме прекрасно, тя е толкова ярка! Почувствайте егосиянието в сърцето си, обгърнете се от тази брилянтна светлина. Позволете на вашата светлина да се излива в унисон със светлината, протичаща от нас. Измийте се с тази светлина от глава до пети. Изцеляващата енергия е достъпна за всеки от вас веднага, в каквато форма си я пожелаете. Приемете я, защото вие сте прекрасни и чисти в своето намерение.

Много от вас чувстват потребност да помагат на другите в техния жизнен път. Но да приемете помощ се оказва доста по-сложно за вас. Много от вас с лекота делят светлината си с другите и незабавно помагат, когато видят чужда болка и страдание. Но на самите себе си помагате неохотно. Защо? Защо така игнорирате потребностите си? Боите се да приемете, принизявайки своите потребности. Дълго време и религиозните и светските правила са в учили само да помагате на другите и да бъдете полезни за другите.

Но това време мина. Сега се намирате тук, в този век, за да покажете на света сърцето си, своята истина, светлината си. Стига сте слушали какво ви казват другите. Вместо това станете източник на светлина, на която другите хора могат да се сгреят. В света има много страх и убеждения, основани на страха, правила и ценности, които не ви служат. Вие сте дошли тук, за да станете пламенен ангел на светлината, сияещ с всичката сила на своето вдъхновение! Утихнете за миг и почувствайте силата, течаща през вас, пулсираща като сърце на вселената. Това сте вие! Позволете си да проявите истинското си величие, осмелете се най-накрая да станете и да се покажете на другите.

Вие стигнахте до края на дългия път от ваши земни въплъщения. Емоциите и дълбоките преживявания, с които сега се сражавате, са не само от този живот. Вие носите светлината си много животи, стараете се да я закотвите в тази плътна и тъмна реалност. Вие сте много смели и храбри.  И сте устояли, защото иначе нямаше да бъдете тук и сега, в тези времена. Признайте силата си и достойнството си, защото вие сте духовни воини. Гордейте се с това, което сте и с това, което сте постигнали!

Слизането на Земята винаги означава, че вие оставяте част от вашата висша светлина и знания отвъд. Вие се потапяте в пълно неведение и от тук стъпка по стъпка, зрънце по зрънце отново си спомняте за своята светлина. Това е и истинската работа на светлината, която сте дошли да свършите. Да се потопите в забвението и отново да откриете истинската си същност. Това е неповторим опит, който е невъзможно да се придобие на Небесата. Ние се намираме в сферата на единството, благодарение на която излъчваме светлина, любов, мир и съвършено знание. Но вие сте потопени в плътната реалност, където са необходими усилия и воля, за да откриете вътрешната си светлина и да признаете истината, намираща се вътре. И затова сте толкова смели и храбри.

Днес на Земята протича много сериозен процес на трансформация и всеки от вас играе важна роля в него. Всички хора участват в този процес, но вие играете роля на първопроходци.

Вие вече чувствате новата по-хармонична реалност, която е готова да се прояви на Земята. Реалност, която идва от наша страна и която вие така дълго жадувахте да донесете на Земята. Доколкото сте се хванали за тази нелека задача, знайте, че вие не сте млади и неопитни души. Вие носите в сърцето си огромен багаж: вашата вътрешна мъдрост, топлота  и състрадание. Но вие все още се бавите и не се решавате да започнете да изпълнявате ролята си, да се вдигнете и да поемете ролята на лидери в това време на промени.

Защо се бавите? Откъде идва този страх и неувереност? От една страна идва от личния ви опит на отхвърлени, а от друга страна заради огромното количество страх на Земята. Човечеството в известен смисъл се е загубило и е объркано, защото не знае какво следва. Светът просто се е побъркал! Но сега, когато кризата обхвана много сфери на живота – икономика, политика, околна среда – именно в това време светът като никога преди се нуждае от нови гласове и нова енергия.

 Вие сте такива плашливи, спъвате се в страховете си и съмненията си, но именно вас сега чака светът, вас и хората като вас! Вярвате ли в това? Оставете лъжливата си скромност! Дошли сте на Земята с чисти и искрени намерения  - повярвайте в силата си! Почувствате как тече в тялото ви! Много пъти на Земята са ви отхвърляли за това, което сте, защото сте били различни, защото сте се опитвали да донесете на Земята това, за което още не е настъпило времето. Но сега, най-накрая, от малките семенца, които сте засявали в продължение на много животи, са започнали да изникват кълнове. Вие сте помогнали да настъпи сегашната трансформация.

Но сега лично ви вълнува как да намерите баланс между личността си и мисията на работник на светлината, коя страна от себе си да покажете на света. И ако има някакво изискване, което трябва да следвате, то е следното: погрижете се за себе си! Поставете себе си на първо място! Обкръжете се с любов и грижа, така както го правите за другите. Вие сте канал, инструмент, чрез който новото съзнание иска да се прояви на Земята. Как ще работи този канал както трябва, ако не се грижите за него и не го захранвате? От какво се нуждае той сега най-много? Дайте думата на вашата спонтанност. Чуйте как вътре във вас крещи дете. Вътре във вас има нещо, което вие искате най-искрено – позволете у да се прояви.

Възможно е това да е желание за покой и лично пространство. Възможно е това да е желание да отхвърлите всички самокритични забележки, с които постоянно се заливате. Възможно е много да искате да обсъдите с някого натрупалите се преживявания и да споделите чувствата си. Позволете на вътрешното си дете да каже какво най-много иска от вас  какво можете да направите за него. Вярвайте в това, което ви казва детето, защото това е най-искрената и най-необусловената част от вас.

Да се обичате, в частност означава да се отнасяте сериозно към чувствата си. Не се ръководете от чуждите „трябва“ или „длъжен“, вместо това тръгнете след вътрешния си глас,след силното си желание, което възниква в сърцето и в корема. Това е вашата истина и това е посоката, която точно ще ви изведе там, където искате. Отнасяйте се към чувствата си сериозно и ще видите, че материалната реалност реагира на тях.

Много от вас се страхуват, че ще се окажат в нищета и без пари, материално необезпечени, ако изберат това, което действително искат в живота. Вие се съмнявате дали изобщо има място за вас в този свят.Тези съмнения се превръщат в страх от недостиг на финанси. Но главната причина за безпокойство не е липсата на пари, а можете ли вие да бъдете това, което сте? Можете ли да приемете факта, че имате и възможност, и средства да се занимавате с това, което ви вдъхновява? Доверявате ли се на подсказките на душата си? Единственото което ви задържа не е светът около вас, а вътрешната ви скованост и неспособност искрено да се прегърнете и да получите всичко, от което се нуждаете, за да достигнете разцвет и радост.

Погледнете навътре в себе си. Представете си, че седите сред прекрасна природа. Започва пролетта, наоколо е зеленина, слънцето ви докосва. Вие седите на полянка сред дървета. Внезапно пред вас се появява вълшебник. Той се приближава, изважда от ръкава си златни монети и ви ги подава с усмивка. „Колко искаш? Просто кажи.“ – пита той. Вижте какъв е отговора ви. Каква е първата реакция на предложението му. Можете ли да ги приемете? Можете ли да му отговорите колко ви трябва? Или чувствате блокаж в сърцето си? Може би се питате: „Нима е възможно да ги взема? Имам ли право да искам толкова много?“ Необходимо ли е ви е да обмислите предложението и има ли съмнения във вас? Просто фиксирайте първата си реакция.

След това вземете една от златните монети и я подръжте в ръка. Почувствайте енергията й. Погледнете или почувствайте това, което е вътре в тези пари. Тази монета е изпълнена с потенциала на изобилието на Земята – като уютен дом, където да живеете, или любима работа, или достатъчно пари за джобни разходи. В същност, енергията на парите е свързана със свободата да се изследва, открива и създава, с чувство за безопасност и защитеност – с всичко, което се асоциира в нас със земното изобилие. Изследвайте топлата златна енергия на монетата и вижте чувствате ли нейния поток през ръката си към сърцето, вижте дали можете да приемете. Попитайте вълшебника: „Как най-добре да се науча да приемам?“  Или леко и с усмивка го помолете да ви научи да получите монетата от ръкава си. Позволете на вълшебника да ви разкаже и да ви покаже с жестове къде вътре във вас се пази ключа към земното изобилие.

Ключът към земното изобилие е вътре във всеки от вас. Сега във вашия живот е дошло време на по-уверено проявление на истинската ви същност, на душата ви. Вие сте избрали това намерение за себе си много отдавна, още преди да дойдете в този живот. Пазили сте това намерение в продължение на много животи. Знайте, че сега пътят ви е отворен и имате всичко, което може да ви потрябва по пътя. Ако вие непрекъснато се прислушвате към истинското си желание и към това какво ви храни и вдъхновява отвътре, ще вървите в правилна посока и пътят сам ще ви намери. Не е необходимо да постигате нещо или да се сражавате, пътят ви сам ще ви намери.

© Pamela Kribbe
www.jeshua.net
Превод от руски: Таня Т.
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/pamela-kribe/848-valshebnik