Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

3/06/2013

Вашите съмнения и тревоги са неоснователни

01/23/2013 от Джон Смолман

С развитието и активизирането на новите енергии, от които всички вие сте обгърнати, пътят ви към пробуждането става все по-ясен, както и по-ярък. Необходимостта да споделите и увеличите любовта вътре във вас, както и вечната и нерушима божествена връзка, ви подтиква да обърнете внимание на блокажите или пречките, свързани с нея, които вие инсталирахте в себе си преди много векове и чието осъзнаване сега ви пречи да живеете живота си пълноценно и радостно.

Вие смятахте, че те ви предпазват от жестокия и заплашителен свят, изпълнен с потенциални врагове, но в действителност те са клетки или затвори, които сте построили и в която сте се оттеглили от страх, след като си представихте, състоянието на отделяне от вашия Отец. Отделянето от Него е невъзможно, но поради силата на вашите огромни находчиви възможности, вие сте изградили състояние на въображаема среда, в която да се скриете от предполагаемия гняв, за който сте вярвали, че е отговорът на вашия Отец след опита ви да се разделите с Него и да живеете неангажирани от закона на Божествената Любов.


Страхът е липса на любов. В най-добрия случай това е обезпокоително, а в най-лошият случай това е напълно ужасяващо, а всички вие сте имали ужасяващи преживявания на невероятен терор в продължение на еони, които сте прекарали сами изключени от любящата прегръдка на баща ви. Живот без Бог е невъзможно, защото Той е всичко, което съществува, и вие всички, следователно, сте неразделни части от него. Познаването на тази божествена истина се е съхранявала дълбоко във вас винаги, но през вековете до сега вие сте отказвали да го признаете.

Сега сте в процес на връщане към божественото лоно, тъй като позволявате на това знание, за да се издигне в съзнанието ви. На първо място това е невероятна концепция, защото сте станали толкова чувствителни да видите и преживеете себе си като малки и несъществени хорица, съществуващи в огромна и незаинтересована вселена, живеещи кратки и все по-болезнени животи, които водят до болест и смърт, в постоянно състояние на небитие, след което по-голямата част от вас ще бъдат напълно забравени. Или по-точно казано, сякаш никога не сте съществували. Това е живот без любов, и е ужасяваща перспектива. Така, че не е чудно, че говоренето за смъртта, да оставим само приемането за нейната неизмежност, прилича на бръщолевене.

Това, в което сте се забъркали, прилича на алегоричния разказ за блудния син, който поискал наследството си от баща си и тръгнал да изследва света извън любящ дом на баща му. Това преживяване било изключително незадоволително и донесло все по-голямо страдание, и накрая отчаяние. Той поискал да се върне у дома, но вярвал, че е прекъснал всичките си връзки, че любовта на баща му за него е умряла, и така следователно и напълно обосновано, той отказвал да  признае, че му е позволено да се върне у дома. В крайна сметка, в отчаянието си, той решава да се възползва от шанса, да се завърне у дома, и да се предаде на милостта на баща си, изпаднал в пълно отчаяние.

Какво се случило, когато приближил дома си? Баща му го видял и се втурнал да го поздравява и прегръща. Вие се намирате именно в това състояние и процес към пътуване към дома ви и когато вашият Баща ви види да приближавате, също ще се втурне да ви поздравява и прегръща. Ще се почувствате така, сякаш никога не сте напускали, тъй като всъщност вие наистина не сте.

Но повечето от вас все още изпълват страх от близка среща, а вашите земни опитности, изпълнени с културни и религиозни предразсъдъци, усилват вярването, че когато се срещнете с вашия създател, ще преживеете тежък съдебен процес, по време на който множеството грехове, които сте извършили, ще бъдат позорно преживени отново в цялото им нечестие. Това ще бъде последвано от подходящ период на силна болка и страдание в период на поправка, преди най-накрая да ви се предостави достъп до небесните сфери, и то най-вероятно доста неохотно. И когато това стане, влизането там ще бъде в най-добрия случай като втора класа граждани. Не е много вдъхновяваща перспектива, поради което толкова много, притежаващи тези видове вярвания, отхвърлят всички форми на религия, и включват възможността за лична духовност в този акт на отхвърляне.

Да се затварят от всичко, което е духовно е равносилно да се затворите от самите себе си. Това е състояние на отричане, което води до горчивина и цинизъм, и насърчава поведението на самоизяждането като модел за живота, в който всеки живее за себе си, и подхранвайки убеждението, че в този свят на недостиг печели този, който умира с колкото се може повече спечелени играчки. И мнозина от вас са изпитали това в множество предишни животи.

Новите енергии, свързвайки се със сърцата ви, се разтварят чрез тази нагласа, и така помагат да се разтвори огромната плетеница от страхове и тревоги, които сте носили по време на безбройните си човешки въплъщения. Повечето от вас усещат тези енергии, но имат съмнения относно тяхната реалност, и тъй като тези съмнения са се сраснали с вас, вие констатирате, че е много трудно да се освободите от тях.

Моето послание към вас е следното: "Вашите съмнения и тревоги са неоснователни. Вашият Баща очаква завръщането ви с огромна любов, и копнее да ви прегърне още веднъж. Влезте вътре и оставете тези енергии да се проявят и усетете присъствието им, отпуснете в любящата топлина, която те предлагат, знаейки, че вие ​​наистина ще се събудите в невъобразима радост. "

С толкова много любов, Соул.


Превод: САР

http://johnsmallman.wordpress.com/2013/01/23/your-doubts-and-anxieties-are-without-foundation/
 http://elvenjewels.blogspot.com/2013/03/blog-post_5.html