Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

4/05/2013

Матю Уорд. Как прогресира обществото

11 март 2013

Как прогресира обществото; закон за притегляне;   неговото съзнание; Барак Обама; Уго Чавес; различни страни на спорните въпроси; работниците на Светлината; измерения; юридически и икономически въпроси; NESARA.

С любящи поздрави от всички души на тази станция, аз съм Матю. Колко бихме искали Вие да видите Земята от наша страна, тъй като тя влезе в тихи води. Въпреки, че думата „тих” на Вашия език не съвсем  подхожда. Вие навярно бихте попитали: „Кога ние ще видим чудесата на Златния Век?”

Бог даде разпореждане на много цивилизации да помогнат на Земята да влезе в тихо пристанище от този временен отрязък. Но жителите на Земята носят отговорност за това, което се случва в тяхното общество, когато планетата преминава през процес на възнесение. Никоя друга цивилизация не може да направи това от Ваше име, защото Земята - това е Вашият свят, този свят, в който Вие искате да живеете.

Работниците на Светлината, душите, които не мислят за себе си като такива, но те са  и благородно способствуват на процеса  възнесение в тези трудни времена. Ние  Ви изказваме нашето уважение и възхищение.

Знаем как нямате търпение да видите манифестацията от многообещаваните радости на Златния Век. Така да се каже, Вие сте обезпокоени, че малко са промените във външния свят. В действителност промени има в много области. Даже във Вашите средства за масова информация  вече започнаха да се появяват съобщения от позитивен характер. Разбира се, големите промени не могат да се случват гладко, както Ви се иска.

Вие знаете, че всичко е енергия, вибрираща на една или друга честота. И както енергията сама по себе си  е неутрална и не може да резонира, тя не може да различава между това, кого Вие искате и кого не. Следователно, когато човек изпраща мисли в пространството, Вселената го поставя в тези обстоятелства, чиито енергии съответстват на дадения индивид. Законът за притеглянето действа постоянно – накъдето направлявате енергия, това и ще привлечете.

Но повечето души от Вашия свят не знаят как работи енергията. Хората продължават да се  концентрират върху негативните ситуации, въпреки, че те никога не биха искали да се окажат в тях. Но ситуациите се привличат от Вас. Много отчаяние, злоба и печал се изхвърлят в пространството, забавяйки с това всеобщия процес на положителни промени.

Има и друга причина, заради която няма очевидни промени във Вашия живот. Това е липса на знания. Така повечето хора пребивават в старите вибрации, те не знаят как да чуят своя Висш Аз, който знае цялата истина. Човек не умее да разглежда жизнените ситуации на нивото на душата и позволява на съзнанието си да подхожда към всичко от позициите на егото. И както егото поддържа само своето лично възприятие на случващото се твърде тясно, то човек не може да различи  кое е вярно за него и кое е лъжа.

Привеждаме пример. Ние и други посланици на Светлината Ви казваме истината за  Барак Обама, високо развита душа, представител на цивилизация, издигната много високо духовно и интелектуално. Висшият Галактически Съвет го помоли да слезе в нашия свят, за да  води страната към  процъфтяване, мир и единение.

Ние Ви обяснихме, че мисията на Обама, която се разпространява далече зад пределите на неговата страна е предопределена от майсторския план на Златния Век. Това е настроено с виждането на Гая относно тези жители, които живеят в хармония един с друг и с природата. Планетарното тяло на Гая  и всички нейни жизнени форми ще бъдат балансирани тогава, когато всичко се потопи в Светлина. Ние Ви молим да изпратите Светлина на Президента Обама тогава, когато приближи денят на всеобщото балансиране.

Също Ви съобщихме за това, че упорството на тъмните сили отсрочи Вашия колективен прогрес примерно за 10 години. Задържането не повлия ни най-малко на процеса за възнесение на Гая, но то обърка Обама да изпълни своята мисия така, както имащи власт личности от средите на илюминатите имаха възможност да изопачат неговите опити.

Успехът на илюминатите подхранва тези хора, чието ниско вибрационно възприемане на живота способства изхвърляне на енергия „анти-Обама”, задушаващото завземане, което възпрепятства опита  на Президента да помогне на Гая в процеса на Възнесение.

Вие питате, защо Обама одобри използването на безпилотните самолети, одобри смъртта. Значи той не е от Светлината. Такава перспектива пропуска един съществен елемент:  убийството на малко количество хора ускорява прекъсването на всички военни действия въобще.

На Земята винаги и навсякъде военните сили действат, изхождайки от съображенията на триизмерната реалност. Това означава, че унищожението на противника е патриотично и ти се държиш за това, докато не победиш. По такъв начин, в течение на хилядолетия двете страни се унищожавали една друга, използвайки най-съвременно оръжие. Сега това са новите самолети, предназначени за унищожаване на терористите. Тяхното прилагане води към по-малко загуби, отколкото при наземните сражения.

Разбира се, много е тъжно, че се отнема живот на невинни хора. Факторът на бруталност не се избягва. Загиват както военни, така и граждани. Няма да се впускаме в подробности за физическите загуби, нанесени винаги в зоните на военни действия. Вдъхновете се от тази истина, че когато разума и сърцето на човек за открити, той не замисля да причинява вреда нито на едно живо същество.

Ние също цитираме   Уго Чавес,  наскоро починалия Президент на Венецуела, когото водещите информационни средства на САЩ  обрисуваха като лошо момче, работещ във вреда на страната си. Сплетни, че Чавес е работил не в интересите на своята страна са поредната уловка на илюминатите както в САЩ, така и в другите Латиноамерикански страни. Чавес доста успешно изгони тъмните от Венецуела.

Чавес беше прав, мислейки, че неговата болест не е случайна. Средствата за масова информация на илюминатите го заклеймиха като „теоретик на заговор”. По този начин те Ви карат   да вярвате, че всичко с такова наименование е чиста глупост. Намерението на Чавес да отсече всички пипала на тъмните в своята страна и подобри живота на тези, които са подтиснати и унижени, не съответстваше на дневния ред на илюминатите. Те чувстваха, че непосредственото убийство на Президента би довело до огнена буря, а не би облекчило техните опити да вземат управлението в свои ръце на богатите природни ресурси на страната. А по такъв начин те намериха средство – инициираха рак. Ето какво те направиха. Неговото тяло не би се предало просто така.

Ние знаем истината за тези двама мъже, които са привърженици на 3D и се считат за  твърде съмнителни политици с техните идеологически привърженици и опоненти.

По – нататък е надпреварата във въоръжаването. Десните и левите продължават да генерират гориво един за друг, чувствата  се нажежават и продължават да остават в безизходно положение.

Погледнете: правителство, имащо в запас ядрено оръжие, казва на друго правителство: „За нас това е нормално да бъдем въоръжени, но това, което касае Вас, е лошо. Ние не Ви вярваме. „Как може правителство, на което казват това, да вярва на  такова правителство?”

Ако най-гласовитите оратори от страните, имащи оръжие, се срещнат с такива упорити, национални лидери, желаещи да се развиват, те биха започнали рационално да разсъждават за своите перспективи. Постъпвайки само така, страните могат да оставят своите ретроспективни позиции и да стигнат до разумния извод, че разоръжаването на двете страни е единствения начин да се убедят един друг и оръжието никога не ще се приспособи.

Особено в САЩ толкова е разпространено насилието с употребата на  огнестрелно оръжие. Сам по себе си този факт се явява много противоречив. Страна, която иска да забрани продажбата на някои видове оръжия и амуниции, потънала в своите мирогледи, както и тези, които безсмислено повтарят за техните „второ изменение на корекциите”, за да получат цялото оръжие, което те искат. Двете страни трябва да дискутират за техните различни гледни точки и на тях им е нужно да се отблъскват от техните общи желания да имат колкото може по-малко смърт в резултат на престрелки. Нито един от въпросите няма да бъде решен бързо, но ще има отправна точка, която в крайна сметка ще доведе до забрана на оръжията.

Запомнете, че светът, който Вие създадете в линейното време, съществува в континуума точно в такъв вид, какъвто искате. И както разбирате, Вашия избор трябва да се спре на това, че в Златния Век въобще не трябва да има никакви оръжия.

Аборти, смъртно наказание, проблеми в националните икономики, безработица и свободни източници на енергия – за всички тези въпроси има много гледни точки. Както тези, така и много други жизнено важни световни ситуации предизвикват безпокойство, но това не означава, че само Тъмните носят отговорност. Някои, които са си отишли от редовете на Илюминатите, са станали работници на Светлината. Някой  си е отишъл от живота, а тези, които са погълнали достатъчно Светлина по време на декемврийското слънцестоене, ще продължат това да правят, иначе  Вие няма да оцелеете. Обаче тези, които са предизвикали мащабни опустошения, ще се отстранят от власт и тяхното влияние ще стане равно на нула.

Все още бушуват граждански войни, защото винаги две страни от сърце вярват, че причината за война е справедлива. В някои случаи има нужда от измитане, заради нападенията над техните предци е била внушено да бъдат борци, когато те са били малки деца. Същите силни чувства се поддържат в хората, които се борят за свобода против тираните. Тогава вече на борците гледат като на тези, които дестабилизират страната. Има и такива, които защитават своите религиозни принципи от неверниците.

Постепенно всичко върви към това, че воюващите страни в различни ситуации стават мотивирани, за да водят преговори и сътрудничат на взаимно изгодна основа.

Има много различни гледни точки по повод на това, как се управляват страните, които неотдавна са намерили независимост от продължителното царуване на династии. Отново не виждаме никаква тъмнина в сърцата на гражданите. Самоуправление или нови демокрации и хората се стремят да намерят управляващи методи, които могат да служат на общите интереси. Даже у най-непреклонните хора няма никакви тъмни намерения по въпросите, които ние споменахме. Няма престъпни намерения по отношение на тези, които не са съгласни с тях.

Наше любимо, Земно семейство, ние не казваме, че всички души във Вашия свят са длъжни да имат това същото мнение. Но както и във всички, пребиваващи в трето измерение, много от вас са водени в своите вярвания и искате Вие да победите на всяка цена. Това, което искаме ние да кажем е това, че с готовност да се слушат и разбират мненията един от друг и сте длъжни да предотвратявате появата на конфликти. И така ще бъде!

Земята продължава да повдига своите вибрации, което способства просветлението на човешката природа. Отношенията към всички проблеми постепенно ще се променят от силно спорно към разумно, приготвяйки почвата за хармонична беседа, която ще доведе до това, че „части от проблемите” ще станат „части от решенията” за най-доброто  благо на всички.

Затова Вашите Работници на Светлината са така нужни сега. Светлината, която Вие генерирате, просто пребивава на планетата, излъчва се в света, засягайки всичко и всички. Упорито се фокусира само на това, което разширява Вашите възможности, Вие позволявате на Светлината да проникне в колективното съзнание, което ще ускори манифестацията на Златния Век.

Хората от Земята трябва да се научат да отпускат своите егоистични центрирания и често не добрите перспективи и да започнат да живеят със сърцата. ЛЮБОВТА е най-мощната сила, само тя ще помогне да се разрешат всички спорни ситуации, да се премахнат от ненавистта, нищетата, незнанията и насилията, които носят дисбаланса във Вашия живот. Любовта е ключът към мира, изобилието, единението в Духа и развитието на душите.

Логично е да попитате: „Влезе ли Земята в четвърто измерение? Тогава защо повече от хората до сега пребивават в трето?” Има два вида плътности, говоря научно. Едната се отнася към масите и тяхното разположение – Земята се намира в  ниската част на четвърта плътност (или измерение); тя продължава своето възнесение, докато не достигне петото измерение.

Другото измерение има отношение към еволюционното състояние на душите, тоест нивото на духовното развитие и степента на разширение на съзнанието. Тези два аспекта  могат много да се различават. Някои цивилизации, отишли далече интелектуално, могат да останат духовно  неразвити.

Населението на Земята се класира днес от трето до седмо измерение по нивото на развитие на душите. Преданите работници на Светлината се намират в четвърто измерение. Те неуморно работят над своето духовно развитие. Но някои умишлено изостават: те работят на това, за да се научат да не осъждат, да прощават на себе си и другите, да премахват чувството за вина, разкаяние, привързаност, тоест, всичко това, което е от ниските вибрации. Относително малко количество души се намират в пето и по-високите измерения. Това са тези, които Вие наричате Индиго или представители на други цивилизации, живеещи сред хората.

И така, ние говорихме за първичните фактори, въздействащи на степента на Вашето преобразяване, но има и други. Например, юридическата страна. Законите са длъжни да способстват протичане на живота в нормално русло и няма нужда да се казва, че тези колела лошо са смазани. Някои юридически въпроси се базират на икономическа основа  и превключване от старите подходи към нови, преднамерено протичат забавено, за да се избегнат хаоса и страха. Този дълбок процес се подразбира не само от конфискация на натрупаните богатства на илюминатите и връщането на тези пари на обеднелите слоеве от населението, но също разместване на световната икономика, основана на използването на скъпоценни метали, учредяване на банковите регулярни правила по целия свят, установяване на справедливост в търговията, тарифите, данъците, работната заплата.

В тази икономическа  вена NESARA, акроним: Национална Икономическа  безопасност и закон за Преобразуване, известен в някои кръгове, но не задължително добре разбран и нищо чудно. Уебсайтът на американското правителство, където на NESARA e дадено име  Национален Икономически закон за Стабилизация и Възстановяване, вещае пълна дезинформация и преднамерени съобщения от тъмни юридически лица, утвърждаващи, че те са посланиците на светлината, също не е вярно.

NESARA е не по-малко от световно преобразуване и духовно възобновление – това е генерален план за Златния Век на Земята.

Освен това има различни интерпретации на някои терминологии в съобщенията от източници на Светлината, например, какво е това „пакети на благоденствие” или подобни препратки на икономическите аспекти на NESARA. Неверните тълкования включват даване на крупни суми пари непосредствено  на всеки човек на планетата, огромни суми, давани на някои хора за финансиране на техни проекти или пълно покритие на някои дългове. Част от NESARA действително се отнася за унищожаване  на лихварски процентни ставки, съкращаване на някои заеми и отстраняване на други – по-специални заеми на Международния валутен фонд и отстраняване на големи банкови сметки на илюминатите. NESARA приключва не добросъвестно  разпределение между „имотните „ и „безимотните” във Вашия свят. Това ще бъде  поправено, тъй като незаконно натрупаното състояние на илюминатите ще бъде предназначено да облекчи тежкото положение на обеднелите хора толкова бързо, колкото е възможно и се обезпечи по-нататъшна стабилност.

Условията на NESARA не са за пълната оставка на цялото правителство на САЩ. Този акт бил подписан преди повече от десет години, когато във властта е бил представител на илюминатите от най-висок ранг. Сега той е активен работник на Светлината. Почти всички в Конгреса били под контрола на илюминатите. Радвайте се! Днес нещата не стоят така!

Майко, за тези читатели, които искат да знаят за NESARA повече, защо този изменящ целият свят акт, е представен като законопроект на САЩ, като се добави, че цялата информация е изложена в съобщение от август 2006 година. Благодаря.

Ние Ви уверяваме още веднъж, че всичко, което оказва негативно влияние на живота във Вашия свят, ще се прекрати постепенно. Това включва  робския труд и притеснението на жените; несправедливите закони, политиката и жестоките културни традиции; всички форми на замърсяване от индустриални източници, химикали в храната, порнография и управление на съзнанието, включвайки чудовищното изображение на космическите пришелци в развлекателни проспекти, корпоративни монополи, бездомни,  лъжливо затваряне в затвор. Всичко, което се явява вредно за Вашите тела, разума или духа, постепенно ще си отиде. Вашето общество продължава да се избавя от всичко, което е несъвместимо с живота в Златния Век.

Всички същества от Светлина в тази Вселена се възхищават на Вашата храброст, изобретателност, търпение и преданост за делото на Светлината.

Сега ние се разделяме с Вас в нашата безусловна любов, която винаги е била, е  и ще бъде.

ЛЮБОВ ЗА ВАС И СВЕТА!

Suzanne Ward
Website: http://www.matthewbooks.com
Превод: Мarina
Превод от руски: Кръстина
 http://matthewinrussia.blogspot.com/
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/04/11-2013-matthew-message.html