Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

5/25/2013

Вгледайте се в хубавата и божествена душа, която сте вие и направете крачка напред

АА Михаил чрез Рон Хед - 8 май 2013

Ние ще започнем това съобщение, като се върнем към тема, която споменахме преди няколко дни. ( виж - Ние винаги сме по-близо от следващата ви мисъл – 5 май 2013 )  Темата за потока беше дадена на вас, нашия канал, както в сесия, така и в собственият ви живот, многократно през последната седмица и повече. Сега е време за вас да се разпрострете извън обхвата на темата повече отколкото сте направили в тези съобщения. Ние знаем, че ние започнахме веднъж преди и позволихме на съобщението да свърши, преди тази картина да е завършена, но вие трябва да сте осъзнали до сега, ние се опитваме да ги поддържаме до кратки и лесно смилаеми порции.

На вас беше дадена визията за среща, в Съвета, на вас в състояние на сън, на други от вашето духовно семейство, вашият Висш Аз, ръководства, учителите, и божествени същества. Вие бяхте водени за да разберете, че това е планираща комисия, която е била, е, и ще продължи да бъде в сесия през всички времена. Това е където вие участвувате, дори започвате, решенията които напътстват живота ви. И това, скъпи приятелю, е мястото, където това, което наричаме поток произлиза.

Моля да разберете, че това, което описваме на вас не е, както вие казвате, гравирано на камък ( бел. прев. английски израз ). Това се прави с вашето влагане на енергия, и то може да бъде променено по същият начин. Въпреки това, в тази игра или роля която вие сте създали, се извлича максимална полза, ако изиграете ролята си, без пълно обновяване на процеса. Затова, на вас ви изглежда, във вашето будно състояние, като че ли нещата се случват на вас, когато те се случват, и всъщност, се случват за вас. И, както вие толкова скоро преживяхте, привидно чудно нещо се случва, когато поставите крака си на пътя, който най-близко се подрежда до вашия избран договор за живота. Вие се движите в потока.

Разберете, че от момента, когато вие се запишете да постигнете някои неща за себе си и за другите, всеки наличен ресурс започва да създава условия за вашия успех. Плъзгачите, както ги наричат, биват гресирани. "Как мога да разбера какво трябва да направя?" е въпрос, който чуваме постоянно. И отговорът е: "Направи ход, дори ако е просто мисловен." Проверете всички опции, за които можете да се сетите, дори тези, които изглеждат невъзможни. Достатъчно често, това, което изглежда невъзможно е само това, което не сте проучили достатъчно отблизо, или това, от което, по някаква причина, ви е страх. Разберете кое изглежда на вас най- правилно. Какво изпълва сърцето ви с радост? Какво ви кара да горите от нетърпение да започнете? Не го отделяйте към купчината с невъзможното все още.

Не забравяйте, че плъзгачите на пътя, който проектирахте са намазани. Сега! Направете стъпка, каквато и да е стъпка. Потокът за който говорим, е потокът на живота. Вие сте в него с вашето кану и гребло. Когато направите тази първа стъпка, вие ще забележите реакцията на кануто към потока. Ако се движите с потока, вашето кану ще се изстреля напред и очевидните пречки ще отлетят в миналото. Ако, обаче, се движите леко встрани от оптималната посока, то ще изглежда, като че ли се опитвате да гребете нагоре и греблото е станало чаена лъжичка. Ако решите да седнете в потока и да не правите нищо ... ами, ние смятаме, че сега картината е достатъчно ясна, нали?

Полето на енергия, в което вие сега седите, се засилва всеки момент сега, и ще направи възможното за вас да постигнете много повече, в много по-малко време, отколкото е случаят на вашата планета в продължение на много, много животи, и се достига ниво невиждано преди. Тъй като все повече скъпи души започват да се събуждат, тези думи и истината в тях ще станат по-ясни. Препоръчваме Ви да не чакате за това. Няма нищо което да ви спира, освен вие самите.

Вгледайте се в хубавата и божествена душа, която вие сте и направете крачка напред. Позволете на миналото да бъде минало и насочете лицето си към бъдещето. Изградете това за себе си. Ние ще ходим с вас всяка стъпка от пътя.

Нашите сърца са с вас сега и винаги. Добър ден.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/05/12/on-the-horizon-channeled-by-ron-head/#more-3248
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/05/blog-post_20.html